Jump to content

Belial

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    60
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Belial Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. Belial

    Yiğit Muhtaç Olmuş Kuru Soğana

    Madde 1. İktisadın en temel konuları anlatılırken Örümcek ağı teorisi anlatılır. Madde 2. Türkiyede tarımsal ürünlerin fiyatları devlet müdahale etmediği için yüksek. Madde 3. FEOGA nedir , ne iş yapar bilirmisin. Madde 4. Amerikada tarımsal üretimde yüksek verim elde edebilmek için insanların kobay olarak kullanıldığını, afrikada açlıktan ölen ülkelerin bile bu ürünleri almadığını bilirmisin. Genel madde ; Tabi ki bilmezsin, çünkü beynin ağır geliyor.
  2. Belial

    Yiğit Muhtaç Olmuş Kuru Soğana

    Nedir bu piyasa reforları bizede anlat ki bizde öğrenelim. ??
  3. Belial

    Yiğit Muhtaç Olmuş Kuru Soğana

    Yiğit onusuz olunca hak ettiğini yaşar. Eğer yiğit ; Amerikanın, Rusyanın, Avrupanın peşinden gitmeye devam ederse kuru soğan bile fazla, taş yesin.
  4. Belial

    Polis Teröründe Son Nokta

    Amerikadaki faili mechul cinayetler ve dosyası kapanmayanlar hakkında bilgin varmı. Sallıyorsun ama içi boş. Önce sizi yöneten sünnetsizler ile onların iplerini tutan yahudilere bakacaksın faili mechullar için. Tabi derinlikli düşünebilme kapasiten varsa.
  5. Belial

    Polis Teröründe Son Nokta

    Başlık : Polis Teröründe Son Nokta Daha bu başlangıç, tarih sahnesinde ulusal ve üniter devlet yapısını mumla arayacaksınız , çakma beyinler.
  6. Belial

    Bir Ölüden Eleştiriler

    Batı kafalı adamlar ne oluyor. ? Jenerik tarihiin jenerik düşüncelerimi. ? Carl sagan dediğin adam bir çok kitabın çıkmasını engeleyen, konusunda kendisini hükümdar sanan sonunda bir çok konuda yalanları ortaya çıkmış bir şahsiyettir. keko sen batının emperyal politikalara başlayıp doğuyu sömürmeye başlamadan önceki kurulan islam medniyetleri hakkında bilgin varmı. ? Tabiki yok. Çakma beyinsin çünkü.
  7. 17 Nisan 2010 Cumartesi Ateist Forum ve Eleştirisi Bilen bilir, internette ateist forumlar yavaş yavaş yaygınlık kazanıyor. Türkiye'de ateistlerin sesini duyurması çok önemli. Bir yandan gerçek kimliklerin gizlenerek kişisel güvenliğin sağlanması, beri yandan da düşüncelerin ve din eleştirilerinin özgürce dile getirilerek tartışma olanağı sunulması bakımından bu tür forumlar çok gerekli. Fakat bu forumların belli bir çizgiyi tutturması, profesyonele yakın bir yönetim anlayışı izleyebilmesi, her yönden tutarlı bir stratejisi veya programı olması gerekmez mi? En azından, tüm ateistlerin serbe
  8. Belial

    Ata 20 Nisan'da doğmuş olabilir mi

    Bu benim nato kafam sana bir kada atar, ne beynin kalır nede kafan. Öyle üç kuruşluk bilgiyle karşıma çıkabilmen için 10 fırın ekmek yemen lazım. Önce kronolojiye ve tarihe egemen ol sonra söylem yap. Sen hangi kürtsün ermenimi , arapmı, farisimi yoksa Türmen mi ? Ata başıboşlara kürd demeyi tercih etti anlaşılan.
  9. Belial

    Ata 20 Nisan'da doğmuş olabilir mi

    Kürt diye bir şey yokturda ondan. Gerçek kürtler orta asyadan zagros dağlarına geldiği zaman asimile olarak bitmiştir. Şimdi farisilerin bu boylarına adam niye kürt desin.
  10. Dostum tanıştıkmı.

  11. Belial

    Hristiyan öğrenciye 'şahadet' dayağı!

    Ellerine sağlık, millet ateist değil hristo maşallah.
  12. Belial

    Yine Yıldırım Türker, Yine 90'a Gol...

    Bu çakal yahudi dönmeleri (Sabetay) çağdaşlaşma, modernleşme kılıfı altında tanzimatta elde ettikleri ayrıcalıklı sınıf yaratmanın derdinde. Kendilerinden olan DAMAT FERİT (RTE) ede müslüman maskeli her türlü kılıfı hazırlatıyorlar.
  13. 18 yy. itibaren Osmanlı İmparatorluğunun bilimsel ilerlemeler karşısında geri kalması ile başlayan süreçte, bozulan güç dengelerinin batıyla olan yakın ilişkiler ile düzeleceği anlayışına girilmiştir. Bu süreçte Osmanlı elitinde yoğun bir Fransız kültürünün etkisiyle Roko ve Barok akımının hakim olduğu gözlenir. Bu dönemde batı dünyasıda Osmanlı kültüründen etkilenmiştir. Bu yönde bir çok maceracı sanatçı Osmanlı topraklarına gelmiştir. Bu dönemde bir çok ressamın gelmiş olmasına karşın bunlardan en önemlisi Leonardo de Mango ile Amedeo Preziosi ‘ dir. Amedeo Preziosi ; http://onokart.wo
  14. Belial

    Türkiyede Komünizm

    Kapitalistler tekrar bir durum değerlendirmesi yapmalı.. Зинаида Серебрякова http://onokart.wordpress.com/
  15. Belial

    İngilizce Öğrenmek

    İnglizce öğrenilmez, ezberlenir. Çünkü dil değil 4 dilin kırması oluşumdur. İngilizlerin öğrenemediği dili siz nasıl öğrenmeyi planlıyorsunuz. ? maşallah yurdum insanı bunuda aşar tabi
×
×
  • Yeni Oluştur...