Jump to content

Genius2

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    158
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Genius2 Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Kendimden küçüklere yük olmak istemem, ondan. Görüyor musunuz, hayatımı insanları düşünmeye adadım :P

  2. Genius2

    Çirkin Kız

    Kuşu parçalama olayından İbrahim'i hatırlamanız gerekirdi. Ama islamı sembolize eden kısmı ben de çözememiştim Güçistenci, tebrikler
  3. Genius2

    TRT Arapça

    Trt 6'nın açılmasına karşı olduğum gibi Arapça kanalın da açılmasına karşıyım. Bir de Araplar arasında en çok izlenen kanal olmaya adaymış. Ne diyelim, hayırsız olsun.
  4. arada gelebiliyorum artık be=)

  5. Sizin yaşınıza gelmeden ölmüş olurum umarım :D

  6. Genius2

    The Pasific Filmi: izmiri Türkler Yakti

    Ne münasebet! Resmi tarihin her eleştirisi yalan dolandan ibarettir. Birinci dereceden Mustafa Kemal'e yakın adamları ya da iki üç tane kıytırık yalakayı referans göstermezsen biz o kaynaklara itibar etmeyiz.
  7. Yaşlıları sevmiyormuş :)

  8. Bilemiyorum yav. Oldum olası yaşlıları sevmemişimdir :P

  9. Genius2

    TAHSİN MAYATEPEK ARAŞTIRMALARI

    Cansız varlıklarda da milliyet var. Taş, toprak, hava hepsi Türk'müş.
  10. Serbest piyasa, ah ne güzel :D

  11. Genius2

    3. Irk

    İnsanların ırk olarak sınıflandırılması, açıkça ya da üstü kapalı olarak, genetik bakımdan insanları çeşitlendiren özellikleri sınıflandırmaya dayanır. Oysa genetik bakımdan değişik olan her şeyi ırk özelliği saymak ,kendine özgü genlerin toplamı olan her insanı başlı başına bir ırk saymak sonucunu doğurur.Bu bakımdan doğru sayıabilecek tek yaklaşım, insan topluluklarını, genetik benzerlik derecesine dayalı gruplaşma mantığına göre ve bireylerin birbiriyle evlenme eğilimlerine bakarak sınıflandırmaya çalışmak olabilir. Buna birtakım karakterler açısından, topluluklar arasındaki farklılığın (ya
  12. Genius2

    3. Irk

    Oğlum sen milliyetleri ırk diye tanımladın,. Ben de milliyetlerin ayrı bir ırk teşkil etmediğini söyledim. Örneğin sen Arap, Türk, Fransız, İngiliz her birini ayrı bir ırk diye niteliyorsun. İşte cahilliğin bu noktadan kaynaklanıyor. İnsan vücudundaki her fiziksel değişiklik ırk diye tanımlanmıyor. Örneğin çekik gözlüler çekik gözlü oldukları için farklı bir ırk teşkil etmiyor. Gavur denen salak sen de oku burayı. Irk tanımı salt bir fiziksel farklılıktan kaynaklanmaz. Sense her fiziksel farklılığı ırk adı altında tanımlama öküzlüğüne girdin. Bakalım şimdi, ırk varmış; ancak sizin söyledikle
  13. Genius2

    3. Irk

    Merak etme ***, döndüğümde seninle de uğraşacağım. Fiziksel farklılıklara 'işte sana ırk tanımı' diyen ***. Iqun kendini belli ediyor. Menşevikçilik yaparken de, Einstein konusunda da iq'n kendisini yeterince belli etti.
  14. Genius2

    3. Irk

    Dünyada çeşit çeşit ırk olduğunu iddia eden sen değil misin? Sen ırk denen kavrama göre bir sınıflandırma yapmışsan, ırk sözcüğünün gerektirdiği özellikleri de bilmen gerekmekte. O zaman tanımını da yapmakla mükellefsin. Yok öle kaytarma, yap ırkın tanımını. Gerçi şimdi Gavur bir şeyler söyler, sen onun üstüne yatarsın.
  15. Genius2

    3. Irk

    Gavur tekrar ediyorum, önce bir ırk tanımı yapalım. Mesela Homo Sapiens nedir? Fiziksel çeşitlilik gösteren her insan aynı tür ise ırkın belirleyici özelliği ne ola?
×
×
  • Yeni Oluştur...