Jump to content

Dr.Neo

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    183
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Dr.Neo Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 13-02-1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.scientificamerican.com/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    127.0.0.1

Güncel Profil Ziyaretleri

2.413 profil görüntüleme
  1. Dr.Neo

    Kadınları sakat bırakıncaya kadar dövün!

    Evvela, hormonlarin beynin ust devrelerini yakmis. Once hormonal durtulerinden cikta insan olma suuruna sahip ol. Zaten 1400 yil oncenin yasam sartlari verilmeliydi siz kadinlara, bugunun dunyasinda cok rahatsiniz. Bir de ateist kimliginiz varya..
  2. ~ Dünle beraber gitti cancağızım; ne kadar söz varsa düne ait, şimdi yeni şeyler söylemek lazım...

  3. Dr.Neo

    Kuran-i Kerim

    Doğru, 500 gramlık bir et parçası totalinde. Ne olabilir ki?!
  4. Dr.Neo

    Brütüs Kemal

    Sende mi brütüs
  5. Peki kurtulanlar nasıl kurtuluyorlar? Senin için imkansız olan bir başkası için neden imkansız olarak görülmüyor? Bu farklılığı yapan ne?
  6. Noir, ilk kendini bilen adem o haldeydi; sonra kendini beden hissetti. Biz, onun ürünleriyiz bize ulaşan genetik intikalle. Bizden eski hâlimize dönmemiz isteniyor, senaryo böyle.

  7. Güzel söz ama 'ben 'olabilmek için o bedene ihtiyacımız var.Ne bedenimizi ne de bilincimizi dışlayamayız.İkisini birbirinden koparmak 1 'i iki etmek olur.Ben ce :)

  8. Kendini beden sanıp, huy ve şartlanma ile bürünmüş nefsin (benliğin) âkıbeti dâimi azaptır!..

  9. Dr.Neo

    türban nedir?

    Şu realite var ki siz tamamıyla sembolu ve mecazi gerçek sananlarsınız. Şimdi ben kalkıp başka bir şey desem, şu ayeti inkarmı ediyorsun diyeceksin. Siz iyisimi sembolü gerçek sanmaya devam edin. Pante, yok senden akıllısı... Cigi, yok senden zekisi.. Sevgiler, iyi geceler..
  10. Dr.Neo

    türban nedir?

    Peygamberin kim bilmem araştırmanı öneririm. Hodri meydan diyorsun yani öylemi?..
  11. Dr.Neo

    türban nedir?

    O oral kontraseptifler, vitamin c sentezini inhibe eder. Bir çok organelin enzimin markırınıda öyle. Senin veri tabanın, yalnızca oral kontraseptiflerin ürogenital için işe yaradığını söylüyorsa, Benim bunda suçum ne?!
  12. Dr.Neo

    türban nedir?

    Paranormal reflekslerin baya bir gelişmiş... Sana laf sokan yok. Madem ahmak değilsin niye üstüne alınıyorsun. Çok ahmak var örn; Pante. O kadar ki, artık sınırları max limit durumunda.
  13. Dr.Neo

    türban nedir?

    O kadar ahmak ki (anlamadığını anlamayan) ... Ne denilirse denilsin, bu böyledir der!...
  14. Dr.Neo

    türban nedir?

    Nûr -31 / Ve kul lil mu`minati yağdudne min ebsarihinne ve yahfazne fürucehünne ve la yübdiyne ziynetehünne illâ ma zahere minha vel yadribne Bi hümurihinne alâ cüyubihinn* ve la yübdiyne zinetehünne illâ libüuletihinne ev abaihinne ev abai büuletihinne ev ebnaihinne ev ebnai büuletihinne ev ıhvanihinne ev beniy ıhvanihinne ev beniy ehavatihinne ev nisaihinne ev ma meleket eymanühünne evittabiıyne ğayri ülil irbeti minerricali evittıflilleziyne lem yazheru alâ avratin nisa`* ve la yadribne Bi ercülihinne liyu`leme ma yuhfiyne min ziynetihinn* ve tubu ilellahi cemiy`an eyyühel mu`minune leallek
  15. Dr.Neo

    ÖLÜM SON DEĞİL DİYORSAN

    Milyarlarca galaksi üzerinde, milyonlarca yıldızın bir uydusunda Dünya denen gezegende, Kılınç olarak BENlik sahibi olmuş biri Ne bulunduğun kıtada, ülkede, ailede, senin biyolojik yapını oluşturan XX ve XY karışımı bir yapıya bürünmeni, İçinde bulunduğun şartları, çevreyi ve bu totemlerden ötrü seçtiğin mesleği, çevreyi, sen seçmedin değil mi? Sen mi seçtin? Peki, genetik veri tabanından gelip, çevre ile de tümleşip, beyninle veri tabanına yüklediğin bütün değerlerin, şartlanmaların, hormonal reaksiyonları sonucu tetikleyen nörokimyasal yapınla özdeşleştiğin BENLİĞİNe atfettiğin ve içerisi
×
×
  • Yeni Oluştur...