Jump to content

Verasetenintikal

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Verasetenintikal Hakkında

  • Derece
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Verasetenintikal

    Ateizmde Çelişki Var mıdır?

    Ne o haci, eskiden habersiz, uyarısız, duyurusuz, nedensiz ceza verirdin. Ne oldu? Birileriyle tartıştın mı yoksa bu yüzden? Hacicik, senin terbiyeden bahsedebilmen için baya büyümen lazım daha. Bırak bu boş lafları. Seni ciddiye alacağımı mı sanıyorsun. 'Minval' gibi kelimeler kullanarak büyüyemezsin bu 1. Ben sana bir şans verdim adam olduğunu gösterebilmen için, sonuçta fos çıktın bu 2. Bundan sonra hiç ağlama, kurtuluşun yok. Ateizm içinde çelişki barındıramayacak kadar sade, güzel bir tanıma sahip. Bunu bilmiyorsan sor bana, ben sana öğretirim. Böyle kendini bir nane sanıp, ateizm şunu
  2. Verasetenintikal

    Ateizmde Çelişki Var mıdır?

    hacicik'ten diğer bir kendin pişir-kendin ye başlığı. Kendini ateizmin kanaat önderi filan sanıyor. Hiç büyümeyecek misin sen hacicik. Ateizmde inanç özgürlüğünü savunma ilkesi diye bir şey olduğunu nerenden uydurdun lan. Ökkeş balık Avında, Pancarcı Çocuk gibi kitaplar okuyarak mı ateist oldun sen? Hey yavrum hey, kendin pişir-kendin ye, hacicik tesislerine hoş geldiniz.
  3. Verasetenintikal

    Bir Ölüden Eleştiriler

    benim freddie olup olmadığımı modlardan öğrenebilrsin. İp'lere falan baksınlar. Freddie olmak kötü bir şey değil de, o ben değilim. Severim seni Faramir
  4. Verasetenintikal

    Bir Ölüden Eleştiriler

    İyi geçirmiş. Kendisini kutluyorum. Yeni üye girişlerini bilerek kapattıklarını bile duyurmuyorlar. Geçende forum 1 gün kapandı nedenini de yazmadılar, yazamazlar. Bir kişi çıkıp merak etti, ona da cevap gelmedi. Bu kadar sallıyorlar lan sizi işte.
  5. Verasetenintikal

    Başörtüsü Özgürlüktür

    Niye? Namus bekçisi değilsin halbu ki. Eoahhh... Bu başörtüsü, türban propagandasını 70 lerde filan bir alman kadın yapmış. Ben hidayete eriştim kapandım, sizler hem müslümansınız hem de açık geziyorsunuz diye diye toplantılar düzenlemişler. Yanında da bir çocuk ağlıyormuş. Araya ekleyelim.
×
×
  • Yeni Oluştur...