Jump to content

balalayka

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    84
  • Katılım

  • Son ziyaret

balalayka kullanıcısının paylaşımları

  1. balalayka

    DUA ETMEK, KADERI KABUL ETMEMEKMI?

    bu açıdan hiç bakmamıştım ama cuk oturmuş.kesinlikle size katılıyorum.
  2. balalayka

    Hz. İsa Gerçekten Yaşadımı?

    isa mesih kesinlikle yaşadı.diğerleri yoktu.
  3. balalayka

    Farklı Bir Yobazlık Müessesesi : Alevilik

    buraya üye olduktan sonra iyice netleşti bazı şeyler. bu ülke adam olmaz.aziz nesin az bile söylemiş % 99' umuz aptal.
  4. balalayka

    800 generalin üye oldugu ISLAMCI dergiye polis basgini

    Malesef ki ,askeriyenin içine sızmış fethullahçılar v.b var. Uğur Mumcu bu rabıta olaylarından bahsetmişti ve üzerine gidiyordu. zaten bu yüzden katledildi.
  5. balalayka

    Farklı Bir Yobazlık Müessesesi : Alevilik

    Bne başlıktan bahsetmedim . sen cevap ver bakalım yoksa dalkavukmusun ha ?
  6. balalayka

    Farklı Bir Yobazlık Müessesesi : Alevilik

    Alıntıladığın yazıma ilişkin bişeyler yazmamışsın.bence sadede gel arkadaş. Ben soytarıyım, sıra sende şimdi cevap ver ? Soytarımızın yoksa dalkavuk mu ?
  7. balalayka

    Farklı Bir Yobazlık Müessesesi : Alevilik

    senden daha kıdemliyim, evet SOYTARIYIM ama DALKAVUK ASLA!!!!!!! Bakınız : İlhan SELÇUK "Düşünüyorum Öyleyse Vurun" adlı kitabı. Zira; bir dalkavuk ve soytarı arasındaki farkı pek de güzel anlatmıştır. Tüm dalkavuklara inat yaşasın soytarı olmak!
  8. balalayka

    Farklı Bir Yobazlık Müessesesi : Alevilik

    Adabını bil edebinle otur.Bir sürü alevi arkadaşım var hepsi çok aydın ve birikimlidir. Cahil cühela seni ,bir tane aklı başında yazın yok zaten seni gerzek seni.
  9. balalayka

    Şiir paylaşımı

    8.10 Vapuru Sesinde ne var biliyor musun Bir bahçenin ortası var Mavi ipek kış çiçeği Sigara içmek için Üst kata çıkıyorsun Sesinde ne var biliyor musun Uykusuz Türkçe var İşinden memnun değilsin Bu kenti sevmiyorsun Bir adam gazetesini katlar Sesinde ne var biliyor musun Eski öpüşler var Banyonun buzlu camı Birkaç gün görünmedin Okul şarkıları var Sesinde ne var biliyor musun Ev dağınıklığı var İki de bir elini başına götürüp Rüzgarda dağılan yalnızlığını Düzeltiyorsun Sesinde ne var biliyor musun Söylemediğin sözcükler var Küçücük şeyler belki Ama günün bu saatinde A
  10. balalayka

    En Son Ne Zaman Ağladınız?

    En son dün ağladım. Sevgili köpeğimin bir türlü düşüremediği süt dişi çekilirken. Genel anestezi aldı.Bayılma anına geçişte öyle bir baktı ki ; uyanamayacak sandım Neyseki şimdi çok iyi.Gidip bi sevip geleyim keratayı
  11. balalayka

    Geliyoruz Zincirleri Kıra Kıra Hey!

    Gene "Elektrikler kesilmezse" elbette öyle olacak,şüpheniz olmasın
  12. balalayka

    Geliyoruz Zincirleri Kıra Kıra Hey!

    Bir CHP'li asla takipçi,taklitçi ve takiyyeci olmaz! Kan kussa kızılcık şerbeti içtim demez! Onu "diğerlerinden" ayıran en büyük farkı, yeri geldiğinde kendi genel başkanını bile acımasızca eleştirebilmesidir,başbakan bile olsa! Objektiftir, doğruları görür doğrunun ve haklının yanındadır. CHP ve CHP'li olmak böyle bir şeydir. tekrar ediyorum,it ürüyecek ,kervan yürüyecek. Bu arada ; Sayın Pante'ye çok teşekkürler.Ondan öğrenilecek çok şey var.
  13. balalayka

    Geliyoruz Zincirleri Kıra Kıra Hey!

    İt ürür kervan yürür. CHP iktidara geliyor , geride kalanlara geçmişler olsun.
  14. balalayka

    Geliyoruz Zincirleri Kıra Kıra Hey!

    Postmodern devrim böyle olur işte. Sonuna kadar CHP.. Sayın Kılıçdaroğlu'nu destekliyorum.. Vay Akepenin haline Son padişah gibi Tayyip'te kaçacak delik arayacak.Geçmişler olsun ))))))))))
  15. balalayka

    Oley, oley oley oley! Şampiyon - - - - -

    Çok haklısınız zensen. Geçenlerde ben de TİKE Rest.ta karşılaştım bir kaç futbolcu ile yemek yiyorlardı.Çok mütevaziydi, arkadaşlarımla beraber yanlarına gidip başarılar diledik.Büyük konuşmayan , son derece düzgün ,işini iyi bilen bir hoca. Kulübün tüm yöneticileri , Bursa iş hayatının en önemli isimlerindendir ayrıca bu isimler şehir cemiyet hayatında yer alan kişilerdir.Hiçbiri cemaatten değildir , eğer onlar cemaattelerse ben hiçbir şey bilmiyorum demektir
  16. balalayka

    Oley, oley oley oley! Şampiyon - - - - -

    Fetullah hocanız hakan şükür'ün bacaklarına da pek okur üflermiş. Adamın nefesinde keramet var desene harbi çok komiksiniz
  17. balalayka

    CHP Genel Başkanı Kim Olmalı?

    İnanamıyorum , Deniz Bey'i çok sevmeme rağmen geri dönmesini -şu an için- tasvip etmiyorum. Azıcık otursun oturduğu yerde.
  18. balalayka

    CHP Genel Başkanı Kim Olmalı?

    Minik bir anket , tabiki geneli yansıtmaz ama yazma gereği duydum. İş yerimdeki arkadaşlara sordum , Kılıçdaroğlu adaylığını açıkladı, tavrınız nasıl olur ?Tek cevap geldi : -Kesinlikle oyumuz Kılıçdaroğluna ! (Bu arkadaşların tümü Akepe seçmeniydi ama bu sefer oylarını Numan Kurtulmuş'a vereceklerini söylüyorlardı) Hayırlı olsun..
  19. balalayka

    Oley, oley oley oley! Şampiyon - - - - -

    Kesinlikle densizlik yapmış, bu bir kamu davasıdır , gereği yapılsın tabiki.
  20. balalayka

    Oley, oley oley oley! Şampiyon - - - - -

    karadenizliyim , bursada yaşıyorum ve fenerbahçeliyim. bu durumda sizce nasılımdır ? ben çıkamadım işin içinden
  21. balalayka

    Özel Hayat Zırvalığı

    haklısın dinen ahlaksızlıktır , çünkü nesrin hanımla imam nikahı yok dimi seni gerizekalı! bu kaset sayın başkanın dediği gibi "İmal" EDİLMİŞ BİR KOMPLODUR.Sizler anlamamaya devam edin. çünkü; it ürür kervan yürür..
  22. balalayka

    showtv VOLKAN KONAK

    Hem de nasıl
  23. balalayka

    Ateistcafe Şiir Defteri

    Bir Ayrılış Hikayesi Erkek kadına dedi ki: - Seni seviyorum, ama nasıl? avuçlarımda camdan bir parça gibi kalbimi sıkıp parmaklarımı kanatarak kırasıya, çıldırasıya... Erkek kadına dedi ki: - Seni seviyorum, ama nasıl? kilometrelerce derin, kilometrelerce dümdüz, yüzde yüz, yüzde bin beşyüz yüzde hudutsuz kere yüz... Kadın erkeğe dedi ki: - Baktım dudağımla, yüreğimle, kafamla; severek, korkarak, eğilerek, dudağına, yüreğine, kafana. Şimdi ne söylüyorsam karanlıkta bir fısıltı gibi sen öğrettin bana... Ve artık biliyorum: Toprağın Yüzü güneşli bir
  24. balalayka

    showtv VOLKAN KONAK

    Olduğu gibi biridir Volkan Konak.Hemşehrisi olmakla gurur duyuyorum , gerçekten finale yakışır bir programdı , her zamanki gibi dik ve emin konuşmalarını yaptı.Özellikle,ülkemizdeki "yafta"lanmaları çok güzel açıkladı,sanırım yaşanan son haksızlığı kastetti.Canlı dinleme şansına sahip oldum, çok daha cüretkar konuşmalar yapmıştı. Sunay AKIN şöyle demiş kendisine -oğlum; bu ülkede 3 deli var,sen , ben ve nihat genç , şansa bak ki üçümüzde maçkalıyız Geçen hafta TV8 de Fuat SAKA vardı , salı sefası programında,izlemeyen varsa tavsiye ederim , müthişti..
  25. balalayka

    İşte Kasetin Komplo Olduğunun Kanıtı

    Yok yok siz burada yaşamıyorsunuz anladım ben. Ellerinden geldiği kadar hizmet ediyorlar, büyükşehir ödenek vermezse belde belediye başkanı nasıl hizmet edecek ? Boşbakan açıkça ve utanmadan "bizim adaylarımızı seçin" derken bunu kastetmedimi zaten ?
×
×
  • Yeni Oluştur...