Jump to content

Demirci

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Demirci Hakkında

  • Derece
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Demirci

    Entropi değişimi olmadan müdahalenin adı: "Vahiy" mi?

    İlahi gücü, termodinamik yasalarla açıklmaya kalkarsanız yanılgıya düşersiniz. Adı üstünde metafizik diyoruz. Yani Fizik üstü, ötesi...
  2. Demirci

    Yetkili aranıyor.

    Ben sorayım bir soru. Kommagene nickli üye bu forumun "padişahı" mı? İstediğine istediği şekilde giydirdiği halde hiç bir ceza almıyor. Dikkat ettim ona karşı pek bir korkak davranıyorsunuz.
  3. Demirci

    İhaneti Gördüm

    Komutan da Amerika'dan medet umuyor. İlginç. Hani nerde tam bağımsızlık...
  4. Demirci

    İhaneti Gördüm

    Bu komutanlar da bir tuhaf oluyor. Hepsi tornadan çıkmış gibi aynı zihniyette. O kadar biliyordunuz yok edeydiniz. Demek ki o kadar kolay değil.
  5. Demirci

    11 Eylül 2001

    Amerika bunu kendi yaptı. Ortadoğuda'ki petrol zengini ülkeleri ele geçirmek için bir savaş bahanesi olarak uydurdu. Bunu bilmeyen kalmadı dünyada.
  6. Demirci

    Al sana liberalizm

    Avrupa İslam düşmanlığında haddi aşmaya başladı. Yakında birileri haddini bildirir.
  7. Demirci

    Obama'nın Ölmesini İsteyen Muhafazakarlar Grup Kurdu.

    Obama iyidir ya ölmesin.
  8. Demirci

    1 Mayıs

    Saçma sapan uyduruktan bir bayram. Yakında bu ülkede her günü bayram ilan edecekler. Ne de olsa deliye her gün bayram.
  9. Demirci

    Bayram geliyor

    Ahmet Türk, iyi, ılımlı bir kürt siyasetçi. Fanatik biri değil. Kürt sorununun çözümünde kesinlikle dikkate alınması gereken biri. Kendisine yapılan hain saldırıyı da kınıyorum. Ama kendisi de daha ayakları yere basan, bağımsız bir politika izlemeli. Pkk'nın sözcülüğü konumundan çıkmalı artık.
  10. Demirci

    'Türk bayrağını indirdiler'

    Şekilcilikte üstümüze yok. Davanın içeriği önemli değil, orda bayrak ve resim var mı yok mu o önemli. Ufak hesaplar yapan ufak bir toplumuz.
  11. Demirci

    Eşcinsel derneğini kapatma davası reddedildi

    Mevlana'ya "eşcinsel" diyenler acaba onun döneminde mi yaşadıar, nerden biliyorlar eşcinsel olduğunu? Çamur at tutmazsa iz burakır mı yoksa? Bu safsatalara kimse inanmaz. Mevlana'yı tüm dünya kabul eder. Bu tür çirkin iftiralarla onun değerini azaltamazsınız. Malum altın çamura da düşse yine altındır.
  12. Demirci

    PUT KIRICILARIN PUTU ATATÜRK!

    Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bir kahramandır. Eşine benzerine zor rastlanır bir kahraman. Çok iyi bir asker ve askerliğinden öte çok iyi bir politikacı. Allah'ın Türk Milletine bir hediyesidir Atatürk. Atatürk ateist falan değildi. Çankaya'da Kur'an okuturdu hem de kendi cebinden verdiği parası ile. Elmalılı Hamdi Yazır gibi büyük bir alime Kur'an'ın çevirisini yaptırmıştır, burası önemli kendi istediği kişiye değil, en alim kişiye tercüme yaptırmıştır ki, insanlar İslam'ı gerçek anlamda kaynağından öğrenip yaşasınlar. Atatürk'ün yaptığı devrimler yapılması gerekenlerdi. Mevcut Osmanlı Sistemi
  13. Demirci

    NERDEN ÇIKTI BU KUTLU DOĞUM HAFTASI?

    Bazı değerler sembollerle yaşar. İslam Alemi'nin içindeki ümmet ve müslüman bilincine, bu tip sembolik ritüellerle dinamizm kazandırmak önemli. Keşke tüm İslam Alemi aynı anda kutlasa.
  14. Demirci

    Eşcinsel derneğini kapatma davası reddedildi

    Yanlış karar bence kapatılmalıydı. "Özgürlük" diye diye millette ahlak burakmadılar. Yakında alenen zina yapma derneği açarlarsa hiç şaşmamak lazım.
×
×
  • Yeni Oluştur...