Jump to content

"AKHENATON"

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    571
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

"AKHENATON" Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. "AKHENATON"

    Ateizm ve Ahlak

    Çocuk yaşta anne olma konusunda batıyı kimse geçemez. Üç beş çöl bedevisine bakıp koca islam dünyasını genelleyemezsiniz. Şu Hristiyan argümanlarından ne zaman kurtulacaksınız millet olarak beklemedeyiz. Doğu kültüründe çocuk ölümlerinin fazla olması maddi bir sorundur, bu sorunun cevabını 1800 yıllardan beri doğunun kanını emen batıda arayacaksın. Anladığım kadarıyla Ateizm Ahlakı Hırsızın yanında olmak. O nikini kullandığın şahsiyeti Müslümanlar olmasa tarihte ismini bile duyamazdın.
  2. "AKHENATON"

    Ateizm ve Ahlak

    Ayşenin fatmanın yaşı konusunda hikayeler uyduran batı kültüründe çocuk pornosu ve hamile kalma yaşı hakkında bilgisi olan varmı.
  3. "AKHENATON"

    ateistler istiklal marşı,nı seviyormu?

    Yok bir kısmıda İsa amcaya bağlı. :lol: Sizi gören insanın müslüman olası geliyor.
  4. "AKHENATON"

    YALAKA MEDYA'NIN MÜTHİŞ U DÖNÜŞÜ

    hahahaha günün espirisi olarak alıyorum bunu....
  5. "AKHENATON"

    YALAKA MEDYA'NIN MÜTHİŞ U DÖNÜŞÜ

    Kasetin niye servis edildiği netleşti artık kendinizi yormanıza gerek yok. Derinliği görmek önemli, kılıçdaroğlu sadece kukla.
  6. "AKHENATON"

    Savulun Kılıçdaroğlu Geliyoor!

    Ahh pante ahhh hala bu ülkeyi çözememişsin Bu ülkede sağda yoktur bu ülkede solda yoktur. Bu ülkede CHP' de yoktur, MHP'de . Bu ülkede Atanın ölümüyle birlikte Sabetay İmparatorluğu vardır. Tüm parti içlerine sızmışlar hangi parti gelirse gelsin ekonomiik tüm yasa ve kanunları kendileri için çıkarmışlardır. Buna Sabetay Ecevitte dahildir. MHP önderlerinin çoğu Sabetaydır. CHP 'ninde. Birinin gidip diğerinin gelmesi düzülenin kim olacağını değiştirmez. NTV de Barlas - Kongar bunun en tipik örneğidir. İki sabetay cambaza bak oynayarak halkı uyutup perde arkasından milleti düdüklerler.
  7. "AKHENATON"

    YALAKA MEDYA'NIN MÜTHİŞ U DÖNÜŞÜ

    Yahu bu sabetay hem marksisttir hemde CHP den ayrılmaz. Bunları anlamak mümkün değil. İşleri güçleride kürtçülük poppasıdır. Klasik sabetay anlayacağın.
  8. "AKHENATON"

    ateistler istiklal marşı,nı seviyormu?

    Okuduğunu dahi anlamadan yazan , klasik bir çakma beyin.
  9. "AKHENATON"

    YALAKA MEDYA'NIN MÜTHİŞ U DÖNÜŞÜ

    Tuncelinin asıl sorunu yöre halkının salak olup feodalite ile yönetilmesi. Toprakları Rotschilde peşkeş çekilmiş hala feodalite derdinde olan cahil insan sürüleri. Bölgede altın aramaları tam gaz devam ederken bizim Tuncelililer bir kaç aptal feodalcinin söylemlerini 100 yıldır tekrarlamaktan bıkmadı.
  10. "AKHENATON"

    YALAKA MEDYA'NIN MÜTHİŞ U DÖNÜŞÜ

    Sendemi Tuncelilisin, demek ki seni boşuna sevmiyormuşum.
  11. "AKHENATON"

    Savulun Kılıçdaroğlu Geliyoor!

    kemal derviş 2010 = Hurşit Güneş Baykal düşmanlığının ardındaki sebep, TV'de uygulanacak ekonomi politikası hakındeki düşünceleri neden baykalın devrildiği konusunda oldukça açık bir bilgi verdi. Söylediğim gibi Baykal boşuna devrilmemiştir. Yahudi uşakları tekrar CHP 'yi ele geçirmiştir. Uygulayacakları ekonomi politikası budur. Hurşitin açıklamalarını okuyun yeter.
  12. "AKHENATON"

    ateistler istiklal marşı,nı seviyormu?

    Adamlar insan olmuş.
  13. "AKHENATON"

    ateistler istiklal marşı,nı seviyormu?

    belkide iyi bildiğimdendir. ne dersin.
  14. "AKHENATON"

    ateistler istiklal marşı,nı seviyormu?

    Ben kimseye hiç bir şey göstermem, itiraz edenle başlık açar tartışırım.
  15. "AKHENATON"

    ateistler istiklal marşı,nı seviyormu?

    Ben sana ne diyorum, hakim olmadığın konularda sağdan soldan copy yaparak olmaz bu işler. Eğer ki o bölgenin yaahudilere ait olduğunu idda ediyorsan başlarız konuya. Hadi copy/pasteni birde tavratı yanına koyarak oku bize. Varmı böyle bir bilgi nette. Bu işler amerikan batı grubu tarihçiliğini aşar.
×
×
  • Yeni Oluştur...