Jump to content

RagingBull

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    28
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

RagingBull Hakkında

  • Derece
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Adamı soru sorduğuna pişman ettiniz yaw!
  2. Evet. Hem de Türkiye tarihinde cuntacılara göğüs geren tek gazetedir..
  3. RagingBull

    "Onlar Baykal ve Baytok değil"

    Bu arada ergenekon avukatsız kaldı..
  4. RagingBull

    "Onlar Baykal ve Baytok değil"

    Aslında bu fetva merci bir ara Hüseyin Üzmez için de bir fetva bulmuş ama kamuoyunun tepkisi sonucu raporlar bir kriminalden bir kriminale atlamış ve bozulmuştu.. Küçük insanlar, haydutlar, çapulcular, yağmacılar birbirlerine çok benziyor..
  5. RagingBull

    "Onlar Baykal ve Baytok değil"

    Üstad! Çağlar değişse de fetva kurumu işleyişini yitirmiyor.. Görüyorsun işte küçük adamların işi büyük(!) adamların pisliğini temizlemek..
  6. RagingBull

    "Onlar Baykal ve Baytok değil"

    Ver bir fetva siyasi olsun..
  7. RagingBull

    Brütüs Kemal

    Forum yönetimi bu alçak ırkçının kendi ruhundaki iğrençlikleri kusup Kürtlere böyle iftiralar atmasına göz yumuyor.. Göz yummanız devam ederse, sizleri de aynen bu ırkçı gibi top yapar oynarım, benden söylemesi.. Kimse böyle şerefsizlik yapamaz..
  8. RagingBull

    Brütüs Kemal

    Bir kimse masaya oturmam diyorsa bilin ki en fazla o masaya oturuyor.. Maalesef karşılıklı nema sonucu olan vatandaşlara oluyor..
  9. Ergenekon örgüt değil, bildiğimiz derin devlet.. Bu yağmacılar yılarca milleti evinden alıp cesetlerini derelere göllere attılar.. Yıllarca şerefsizi rektör; şerefliyi aç sefil yaptılar.. Hepsinin aq.
  10. Sorun bu değil. Sorun Türkiye halkı , Suriye ve Ürdün gibi tebaa olarak mı kalacak yoksa şapkanın içinden çıkıp sihirbazın gözlerinin içine bakıp "sen alçak bir cambazsın" mı diyecek....
  11. Evet bunları öğretiyorum.. Yaşasın Avrupa birliği; yaşasın kuşkucu ve doğurgan düşünce. Kahrolsun kafatasçı angutlar..
  12. Haklısın, bu ergenekoncu özgürlük düşmanı ve de bilimum katil sürülerinin başa gelmesindense şimdiki iktidar bin yıl kalsın..
  13. Köhnemiş silahlarıyla yırtınan bu yağmacı talancı zihniyet kıçına biber bile sürse Tayyip'in üçüncü defa iktidara gelişini engelleyemeyecektir...
  14. Bu işin tartışması bile olmaz.. Tayyip Bey bu ülkeyi bataklıktan, uçurumun dibinden kurtardı.. Be hey özgürlük ve halk düşmanı çapulcular! O taptığınız Don Kişotların hali ortada: Tıpkı 2002 öncesi memleketin hali gibi dötlerine serum bağlanmış, burunlarına oksijen hortumu geçirilmiş kör, topal, rezil ve kıytırık...
×
×
  • Yeni Oluştur...