Jump to content

Namık

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    40
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Namık Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Namık

    Özel Hayat Zırvalığı

    Doğru evli olmasaydı hiçbir sorun olmazdı. Hem evli hemde kocasının haberi var. Bu kadar da olmaz dedirten bu zaten.
  2. Namık

    Özel Hayat Zırvalığı

    Bu kasetin tarihi ne? Ne zaman istemiş? Erdoğan'ın kızı ne zaman gitti Amerikaya belli ki ondan sonra ama ne zaman? Belki de uydurma, montaj bir ses kaydı bilmiyoruz. Bu konuda bir açıklama gelmedi. Ha şurası var, eğer karşılıksız kızı için para isteyip sonra o işadamının devletteki işlerini hallediyorsa ahlaksızlıktır. Buna birşey demem. Ama Tayyip pek o karakterde biri değil. Yapmaz bence. Bence borç istiyordur orda. Nerden biliyorsun dersen kasetin önünü arkasını bilmiyoruz, bir kısmı kesilmiş olabilir.
  3. Namık

    Özel Hayat Zırvalığı

    Birsinden borç istemekle birisinin karsıyla yatmak aynı şey değil. Biri gayet doğal diğeri ahlaksızlık. Bu farkı ayıracak yaştasın umarım.
  4. Namık

    Özel Hayat Zırvalığı

    Asıl özel hayat bu. Asıl bunu ifşa etmek ahlaksızlık. Adamın parası kalmamış para istiyor. Olamaz mı? Bir insan eşinden dostundan para isteyemez mi? Bir de dikkaet ederseniz utanarak istiyor, garibim söyleyemiyorda. Belliki sıkışmış. Ayıptır.
  5. Namık

    anayasa değişikliğine itirazı anlamak mümkün değil

    Şimdi benim anlamadığım Anayasa Mahkemesini referanduma gitmeden önce bu değişikliği iptal etme hakkı var mı yok mu? Burasını anlayamadım.
  6. Ya bu Ergenekon tuaf bir örgüt. Belki Dünya'da eşi yok. Açığa çıkmasalar kimse bana böyle bir örgüt olduğuna inandıramazdı. Bakıyorsunuz bir tarafta gazeteciler, bir tarafta siyasetçiler, askeler, mafya, çeteler normal hayatta hiç yanyana gelmeyecek isimler ne garip bir örgüt. Bir bakıyorsunuz Veli Küçük bir general en has adamı Nuriş kod adlı mafya babası. Bir generalin mafyayla ne işi olur? İyi oldu açığa çıktıkları. Yıllardır bize öğretilen ezberlerimizden kurtuluyoruz. Millet biraz da bu yüzden AKP'yi destekliyor. Bu örgütün karşısında durabilecek bir Tayyip'i görüyorlar. Zaten başkası baş
  7. Tek bir parti iktidara gelsin isterse CHP elsin. Türkiye kualisyon hükümetlerine uygun bir ülke değil. Millet ya tek parti seçsin ya kimseyi seçmesin, 2011'de bir kualisyon olursa Türkiye'ye yazık olur. Türkiye kaybeder.
  8. O sana göre öyle. Dünya'nın en ileri devletleri ya federal ya da eyalet yapısında. Belki bir Fransa istisna onu da salla.
  9. Evet bu ve daha ötesi.
  10. Sizce AKP'nin alternatifi kim? CHP mi yoksa MHP mi? Ben bu iki partinin barajı aşmasına bile şaşıyorum.
  11. Bir dahaki seçimden sonra sistem değişince nasıl bir Türkiye istediğimi öğrenirsin. Kısaca 2011'i bekleyiniz...
  12. Umarım CHP'nin başına halka tepeden bakmayan, adam gibi adam biri gelirde CHP iktidar olur. Ama bunun için sadece Baykal'ın gitmesi yetmez, adamları da CHP'den uzaklaştırılmalı. Yoksa kim geçerse geçsin Baykal'ın bir kukla gibi yukarıdan oynatacağı bir lidere kimse oy vermez.
×
×
  • Yeni Oluştur...