Jump to content

musibet

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

musibet kullanıcısının paylaşımları

  1. musibet

    Erzurum'da iftar oncesi sigara icen kadina dayak

    Bu Erzurum olayı gerçekten çok ilginç.Bilindiği kadarıyla oldukça tutucu bir şehir ama gelin görün ki sanal alemde durum farklı.Belki bilirsiniz google trendsi.Bir kelimenin en çok hangi ülkeden o ülkede ise hangi şehirlerden aratıldığını listeliyor.Seks,erotik vb. bildiğiniz kelimeleri yazın ve en çok hangi şehirlerden aratılmış bir görün derim.Google Trends
  2. musibet

    Evrim Teorisinin kanıtlanamayısı

    Zaten kimse insanların kökeni şempanzelerdir demiyorki.İnsan ve şempanze modern canlılardır yani günümüzde yaşamaktadırlar.Bu her iki canlının kökeni yine bunlara benzeyen ve 5-6 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen başka bir canlıdır.
  3. musibet

    Evrim Teorisinin kanıtlanamayısı

    Öyle bir niyetim yok.Büyük iddia mı?Biyoloji bilimi ile ilgileniyorsan eğer-ki Rh nin ne olduğunu biliyorsun- bunu da biliyor olman gerek.Senin için burada insandan ve şempanzeden doku örnekleri alıp DNA karşılaştırması yapacak halim yok.Çok şüphe ettiysen elinde internet gibi bir imkan var.Gerekli doğrulamayı oradan araştırıp yapabilirsin. Ancak benim merak ettiğim senin bu konuda ne düşündüğün.Sence DNA sı bize en çok benzeyen canlı hangisi?
  4. musibet

    Evrim Teorisinin kanıtlanamayısı

    Şempanzelerle insanların DNA ları %98 oranında aynıdır.Proteinlerin DNA daki kodlara göre sentezlendiğini bildiğimize göre daha birçok proteinin yapısı da aynıdır.Diğer primatlarla da bazı ortak proteinleri taşımaktayız.Kan gruplarındaki Rh faktörünün ne olduğunu bir araştırmanızı tavsiye ederim.
  5. musibet

    Evrim Teorisinin kanıtlanamayısı

    Güneş sisteminde 9 değil 8 gezegen vardır pluto cüce gezegen olarak tanımlanmıştır galiba bundan haberiniz yok.Ayrıca güneş sistemi sandığın kadar stabil değildir.Örneğin ayın kütle çekimi dünyanın kendi etrafındaki dönüşünü sürekli olarak yavaşlatmaktadır.Ayrıca jüpiterin çekimi yüzünden astreoid kuşağındaki göktaşları yörüngelerinden çıkıp diğer gezegenlere çarpmaktadırlar.Bir diğer örnek ise jüpiterin çekim kuvvetinin ayın yörüngesini etkilemesidir.Yani anlayacağın milyonlarca yıl sonra güneş sisteminde herşey aynen bugünkü gibi kalacaktır demek pek mümkün değil.
  6. musibet

    Evrim Teorisinin kanıtlanamayısı

    Bilimsel literatürde teorinin ne anlama geldiğini bilmiyorsan benim yapabileceğim birşey yok.Ayrıca yaptığım benzetmede anlatmaya çalıştığımı anlamamış olman beni pek şaşırtmadı.
  7. musibet

    Evrim Teorisinin kanıtlanamayısı

    Böylelikle sen de olmadığını kanıtlamış oldun değil mi?Sen görmedikten daha doğrusu görmek istemedikten sonra sana yer çekiminin var olduğu bile kanıtlanamaz.
  8. musibet

    Evrim Teorisinin kanıtlanamayısı

    Hoşbulduk
  9. musibet

    Evrim Teorisinin kanıtlanamayısı

    Bu forumu üye olmadan takip eden birisiydim.Ancak forumda kör cahillerin dolaştığını görünce dayanamadım ve üye oldum.Biyoloji eğitimi almış birisi olarak evrim hakkında bilip bilmeden bu kadar sallanması olacak şey değil demekki ben bunca yıl boşuna bu bilimle uğraşmışım bana öğretilenler meğerse insanları dinlerinden uzaklaştırmak isteyen birtakım güçlerin masallarıymış,zaten balinaların omurgalarının arka tarafına körelmiş ama hala varlığını sürdüren bacak kemiklerini onlar gizli bir operasyonla oraya yerleştirmişler.Bak sen sahtekarlara!!!Sahi ya balinalar ve yunuslar niye akciğer solunumu
×
×
  • Yeni Oluştur...