Jump to content

AiaS

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    148
  • Katılım

  • Son ziyaret

AiaS kullanıcısının paylaşımları

  1. Hoşçakalın sevdiklerim, dört mevsim, yedi kıta, mavi gök, bütün doğa hoşçakalın.

    Hoşçakalın sevdalılar, çocuklar, üniversiteliler genç kızlar, sonsuz uzay, gezegenler ve yıldızlar hoşçakalın.

    Hoşçakal hayatım.

  2. AiaS

    Türkiyeden Sadece Vakit Davet Edildi

    İngilizler de mi birilerini kullanarak bizi bölecek? Ahh dış mihraklar ahh
  3. AiaS

    BiRiLERi 700.000 KISILIK DEV ORDUYU

    Çeçenlerin sürekli intihar saldırıları düzenlediğini de bilmek lazım. Metroları girer bombaları patlatırlar umurlarında bile olmaz. Ayrıca Pkk ve ordu bana kalırsa şike yapmaktalar. Bu iki kurumun birbirine düşman olduğuna hiç inanasım gelmiyor.
  4. AiaS

    BiRiLERi 700.000 KISILIK DEV ORDUYU

    Sen de inandın buna Pkklılar resmen Pamukoğlu ile dalga geçiyorlardı. Ellerini kollarını sallaya sallaya o dönem istediklerini yapabiliyorlarmış. Üst düzey bir kaç Pkklı açıklamıştı bunu. Osman Pamukoğlu ne istiyor? Kontrgerilla. Zaten 30 yıldır var olan şey. Siz de her seferinde bu numaraları yiyorsunuz. Eee, Pamukoğlu gelsin bakalım, o gittikten sonra gene 'bir şeyleri yanlış yapıyoruz galiba' diyenler başlar.
  5. Hayatım görüşemiyoz. Ayran içtik de ayrı mı düştük yoksam? :(

  6. AiaS

    BiRiLERi 700.000 KISILIK DEV ORDUYU

    Yav bakarsınız TSK ile PKK birbirlerini yok ederler savaşa savaşa. Bu da bir çözüm yolu değil mi ama?
  7. AiaS

    Kadın dediğin

    Kadın dediğin erkeğe hiçbir zaman boyun eğmeyecek. Mutfakla göbek bağı bir kesilmeyecek, erkekten bir gram fazla yemek yapmayacak, erkekten bir gram fazla çocuğa bakmayacak, kesinlikle ekonomik özgürlüğü elinde olacak. İstediği zaman istediği saatte tek başına kimseden izin almadan çıkıp dolaşabilecek, eğlenebilecek, yeri geldiğinde lafı erkeğin ağzına tıkabilecek. Ahh, ahh nerde böyle kadınlar. Şimdiki bütün istenilen kadın tipleri köleliğin modern versiyonları. Erkekler kendilerini ne zannediyor acaba? Bileniniz var mı?
  8. Pek diyaloğa girmediğim halde forumda sevdiğim bir insan. Baba adam olduğunu düşünüyorum.

  9. Hoş geldin anibal. Bence foruma bir açıklama borçlusun, nerdesin bunca zamandır gözlerimiz yollarda kaldı.

  10. AiaS

    Sevmek için çocuk yapılır mı?

    Ben böyle bir şey söylemedim, ne zaman söylemişim?
  11. AiaS

    Sevmek için çocuk yapılır mı?

    Sevgi kavramının anlamı günümüzde o kadar yozlaştırılmış, 'sevgi'nin içi o kadar boşaltılmış ki o duygu neredeyse somut bir şeye indirgenmeye çalışılıyor. Başlık sahibi de 'sevmek' derken bunu somut olarak ele almış ve 'sevme' eyleminden muhtemeln yanak okşama, öpme gibi eylemleri anlamakta. Sevgi bu değil kardeşim. Bu da vardır ama salt bu değil. Öncelikle babalık çok farklı bir şey. Kendi yaratımınla beraber bir hayat sürüyorsun. Anne de keza öyle. Yaratımınla bir paylaşım içindesin ve onu en mükemmel olarak görmeye çalışıyorsun hatta kendinden bile daha mükemmel. Sevgi budur, başka bir şe
  12. AiaS

    Atatürk milliyetçiliği nedir? Neye yarar?

    Uygun milliyetçilik diye bir saçmalığı da ilk defa duyuyorum. Hiçbir tür milliyetçilik uygun falan değildir.
  13. AiaS

    Atatürk milliyetçiliği nedir? Neye yarar?

    Sizin partiniz, örgütünüz var da ne oluyor? Sabahtan akşama kadar bizim yoldaşlarımıza saldırmaktan başka ne yapıyorsunuz? Bir Marksistin, onu da bırak bir Kemalistin ülkücüler gibi ellerinde sopalarla, satırlarla dolaşıp sosyalistlere çete gibi saldırması kabul edilebilir bir şey mi? 1 Mayıs bayramını Mhp ile kutlamalar mı dersin, bütün solcu örgütlerden ayrı yerde kutlamalar mı dersin... Hakikaten ya adam akıllı oturup bir öz eleştiri yapın ya da artık göğsünüzü gere gere biz ırkçı milliyetçiyiz deyin. Hepimiz de rahatlayalım.
  14. AiaS

    Kapitalizm bumu Kardeşim

    Vay bee!!!!! Afganistan işgal edilince emperyalist şerefsizler işgal etti dersiniz. Sovyet Rusya işgal edince, gene emperyalist şerefsizler Afganistan'ı destekledi. Marksistler ne kadar da ikiyüzlü.
  15. AiaS

    Pitbull beslemenin hayvan sevgisiyle bir ilgisi var mı?

    Olabilir; ama Pitbull o hırlamayı benim tüfeğime karşı yapsın da göstereyim ona dünyanın kaç bucak olduğunu.
  16. AiaS

    Pitbull beslemenin hayvan sevgisiyle bir ilgisi var mı?

    Merak etme. Çocukluğumda az köpek ölürmedim. Hazırlıklıyım.
  17. AiaS

    Pitbull beslemenin hayvan sevgisiyle bir ilgisi var mı?

    Maalesef ben kararımı verdim hayatım. Küçükken yaptığım işe geri döneceğim. Bütün gördüğüm pitbullları geberteceğim. Ama onların ölümü öyle kolay olmayacak. Önce hareket organlarını kesip vücudunda yarıklar açıp tuz basacağım. Ne mükemmel bir sahne!
  18. AiaS

    Pitbull beslemenin hayvan sevgisiyle bir ilgisi var mı?

    Yav kardeşim ben köppek sevmiyorum, senin o çirkin pitbull'unu sevmek gibi bir zorunluluğum mu var? Kaç tane çocuk öldürdü bunlar? Ama önemli değil neymiş efendim sahibi onu öyle yetiştiriyormuş... Ulan o öyle yetişiyorsa demek ki şerefsizliğe bir yatkınlığı var. Bir civcive çocuk öldürtebilir misiniz?: Küçükken az kedi-köpek öldürmedim. Hele kuş tüfeğiyle kedileri kalbura çevirmek çok zevkli oluyordu. Hala bazıları mahallede sekerek dolaşıyor
  19. AiaS

    Pitbull beslemenin hayvan sevgisiyle bir ilgisi var mı?

    Bu pislikleri yiyerek bile yok etmeye hazırım. Tadları da bir halta benzemez heralde ama katlanacağız ne yapalım. Ya da hepsini kesip doğrayalım köpek yiyen bir ülkeye yollayalım. Bunların dünyaya ne yararı var? İnsan olacak sünepe yaratığın eğlence aracı oluyorlar. Geleni geçeni de gebertiyorlar. Bundan sonra gördüğüm her pitbull'a ben saldıracağım. Meşru müdafaa hakkımı kullanıyorum kardeşim.
  20. AiaS

    Atatürk ilkeleri şimdi nerede uygulanıyor?

    Atanı alıp 24 saat tapabilirsin. Bizden bu çağı geçmiş fikirleri savunmamızı bekleme. Zaten bir bir yok olup gidiyor bu işe yaramaz fikirler, siz de yırtınıp duruyorsunuz. O paslanmış fikirler zamana dayanamaz. Zaman her zehirin ilacıdır. Çok değil 20 yıl daha bekleyin kemalizm yeryüzünden silinecek, sizin de içinize oturmasını ben zevkle izleyeceğim.
  21. AiaS

    Pitbull beslemenin hayvan sevgisiyle bir ilgisi var mı?

    Umarım bu pitbull denen pislikler toplu bir şekilde gebertilir. Bu iş için gönüllü bile olabilirim. Bu şerefsizler yüzünden evime gidemiyorum. Biri tasmasından çekmese-çekemese bir gün beni de paramparça edecekler. Bıktım bu çirkin, gereksiz yaratıktan.
  22. Diyalektik çalışmış işte hayatım. Zıtlar birbiriyle var olur :))))

  23. Desene bize gene hüsran var hayatım :)

  24. Diyalektik çalışır mı?

×
×
  • Yeni Oluştur...