Jump to content

Tesla

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    465
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Tesla Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

3.894 profil görüntüleme
  1. Tesla

    Aranızca Yahudi Sabetaycı ve Mason olan var mı?

    Keşke hex atıp manan da kaldıysa bi finger of death çakaydın kanka. Size hayırlı işler arkadaşlar, şöyle bi uğrıyım dedim.
  2. Tesla

    ATATÜRK by M. Şükrü Hanioğlu

    Garibaldiyi eleştiren italyan görmedim hiç. Hoş, dondurma yiyen norveçli de görmedim mesela.. Neyse... Şu an italyan çocukları, garibaldi caddesinden geçerek garibaldi ilkokuluna gidiyor ve orada garibaldiyi ne kadar çok sevmeleri gerektiğini öğreniyorlar," her şeyimizi borçlu olduğumuz şaşmaz yanılmaz mutlak lider garibaldi " endoktrinasyonuna maruz kalıyorlar mı? Garibaldiyi eleştirmeyen italyan arkadaşlarınıza soruverin bi zahmet. (endoktrinasyon kelimesini de cümle içinde kullandım ya, ölsem gam yemem)
  3. Gayet samimi söylüyorum, insanlara zorla şapka giydirmenin nasıl büyük faydaları ve ilerici bir karakteri olabiliyor açıklarsanız sevineceğim. Zorla şapka versus zorla takke... Mutlaka iki yobazlık arasında mı seçim yapmak zorundayız? İnsanlar için başka bir yol yok mudur?
  4. Tesla

    Türkler Nasıl Savaşır? (Bir Amerikalı'nın gözünden)

    Bir dahaki savaşta hasımlarımız teknolojik gereçleriyle üzerimize gelirken sen süngü tak saldır yavrum.
  5. Tesla

    Türkler Nasıl Savaşır? (Bir Amerikalı'nın gözünden)

    Gurur duyduk. Ne kadar kahraman kutlu mutlu bir avuç ordumuz! Hayatta en imrendiğim şey süngüyle karın deşmektir çünkü.
  6. Tesla

    Atatürk'ü Kötülemek İstiyorum.

    http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=7iv20_41jCI&feature=endscreen
  7. Tesla

    Aile İçin İletişimin Önemi..

    Kadına da hemen evde oturup yemek yapan, sular kesilmiş de bulaşığı yıkamamışsa azarlanabilecek bir pozisyon biçilmiş. Maaşallah
  8. Birkaç kere para nasıl yaratılır, bankacılık sistemi nasıl işler gibisinden iktisadi meseleleri merak edip araştırmış fakat sanıyorum bu alanda formal bir eğitimim olmadığı için pek bişey anlamamıştım. Numa ustam antik romaya ve yahudilere girmeden şu başlığa devam etse güzel bi konu olacak.
  9. Tesla

    Ana Dil - Yabancı Dil

    Haddini bilen adama çok büyük ihtimalle bir şey olmaz. Büyük ulusal bir krize falan denk gelmezsen (ki gelsen bile yine toparlayacaktır) adı sanı bilinen büyük şirketlere paranı dağıt, (yine büyük ihtimalle) minimum 5 yıl sonra banka mevduat faizinden fazla para kazandıracaktır. Batan elemanlara pek acımam: cin olmadan şeytan çarpmaya kalkarlar. La sen kimsin, spekülatif hisse alıyosun "tüyo" aldığını düşünüyosun, yedirtirtler mi sana? Masum örnekler de vardır tabi ama ne iş yaptığını bilmediği şirketin hissesini alanları veya tanımadığı adamın tavsiyesiyle borca girip hisse alanları görüyoru
  10. Tesla

    Ana Dil - Yabancı Dil

    Hisse.net deki akhenaton ben değilim deme inanmam.
  11. Tesla

    Ana Dil - Yabancı Dil

    Altının geleceğinin öngördükten sonra ateistforuma tekrar teşrif eden büyük üstadı selamlar, yine aklı başında kimsenin katılmayacağı bir görüşünü paylaştığı için hürmetlerimi sunarımç
  12. Tesla

    Ya ineklerde insan yeseydi?

    Anlamadım.
  13. Tesla

    Ya ineklerde insan yeseydi?

    Kesimhanelerdeki insanlık dışı uygulamaları göstererek "hadi vejeteryan olun" demenin mantığını anlamıyorum. Elbette insan tükettiği etin nereden geldiğine dikkat etse, bu konuda toplumsal bir bilinç oluşsa iyi olur. Ama beslenme biçimini değiştirmesini nasıl isteyebiliyorsunuz? Fuhuş çetelerinin elinde tutsak olan kadınlar var diye tecavüze uğrayanlar var diye seks yapmayın demeye benziyor bu.
  14. Tesla

    Dünyanın ilk 500 üniversitesi

    Akpnin çok bir şey değiştirdiğini zannetmiyorum. Hakkıyla yükselen adamlar her devirde olmakla birlikte, eskiden kutlu mutlu ulusal diyen tayfa yükselebiliyordu şimdi de badem bıyıklı tayfa... Gerilik aynı gerilik
  15. Tesla

    Dünyanın ilk 500 üniversitesi

    Tamam katılıyorum ama adam diyor ki arabistanın bile 3 üniversitesi girmiş. Arabistandan da mı geriyiz canım? Ben türkiye süper demiyorum, sıralamayı yapan sıvamış diyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...