Jump to content

VahsiMason

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    75
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

VahsiMason Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kemalist Republic of Turkey
  1. VahsiMason

    Askeri Araca Bombalı Saldırı

    yürü len işine dağlı
  2. VahsiMason

    Askeri Araca Bombalı Saldırı

    Anarşistim veya değilim,siz derken pkklılardan bahsetmiştim. Çünkü onlara duyduğum nefret türklüğüme duyduğum sevgiden daha fazla.Onlardan kurtulmak,uzaklaşmak için herşeyi yaparım.Tereddüt etmeden.Benim derdim onlardan kurtulmak.
  3. VahsiMason

    Askeri Araca Bombalı Saldırı

    Ağzını topla,Sizlerden falan değilim.
  4. VahsiMason

    Askeri Araca Bombalı Saldırı

    bu çok doğru bir tespit.Ülkedeki bütün komünistler nasyonel sosyalisttir zaten,içlerinden bi tane pkk terörüne karşı çıkanı görmedim.Komünist forumlara gidin anlarsınız zaten.Komünistlerin kanında serserilik,tinercilik,dağlarda terör yapmak var zaten,bu yüzden pkk'yı destekliyorlar.
  5. VahsiMason

    Askeri Araca Bombalı Saldırı

    O küçük hal katiyyen olmaz.Selanik,Manastır,Üsküp bu üçünü istiyorum,adalardan kıbrıstanda vazgeçtim.Bide Batıdaki kürtler oraya gitsin,Doğuda batılı varsa onlardanda hayır gelmez zaten beyni yıkanmıştır çoktan geri almaya gerek yok.Yok bu 3 şehir olmazsa gerekirse kürtleri ırağa gönderirim nüfusunu azaltırım,kürdistan falan kurulmayacak yeni topraklar almadıkça.
  6. VahsiMason

    Askeri Araca Bombalı Saldırı

    evet
  7. VahsiMason

    Askeri Araca Bombalı Saldırı

    Selanik,Üsküp,Manastır gibi balkanlarda az birazcık daha toprağımız olsa yeminle istediklerinin hepsini verirdim.Normalde bu şehirlerden bize zerre hayır yok.Ama bunları verirsek çok küçük kalıyoruz. Yoksa versek ırakla,suriyeyle komşu olmaktan kurtulucaz. Hayalimdeki Türkiye haritası,Kıbrıs'ın tamamı,Adalar,Yukarıda saydığım balkan şehirleri.Valla bir çok şeye çözüm bulunurdu,irtica,medeniyetsizlik,cehalet,doğu olmayacak artık,gerçekten harika bir şey.Hayal etmesi güzel.
  8. VahsiMason

    Askeri Araca Bombalı Saldırı

    Eğer bir ülkede yaşıyorsan,o ülkenin ana dilini ÖĞRENİCEKSİN.Eğer sen o ülkenin ana dilini bilmiyorsan,o ülkenin vatandaşı olamazsın.ABD vatandaşı olmak için bile İngilizce'ye bakılıyor.Bu faşizm değildir,Ülke bulunduğu coğrafyadaki halkı birleştirir tek bir dil altında,birden fazla dile izin verirse o halk bölünür.Diğer diller ancak alternatif olabilir,Ama ana dilin bilinmesi gerekir. Bilmiyorsan,Sana kendi dilinde eğitim veremeyiz.Burada doğan çocuklar anasının karnından türkçeyle doğmuyor,gidip okulda öğreniyor,ama oradaki iğrenç,medeniyetsiz halk çocuklarını okula göndermiyor ki.
  9. VahsiMason

    Niye Askeri Uyduya Önem Vermiyoruz?

    Teknolojinin gelişimi şart.Her Türk asker doğarsa böyle olur,bilime adam kalmıyor.
  10. VahsiMason

    Vakit: PKK'da Alevilerin Kontrolüne Geçti.

    Tamam biz ateist olabiliriz,dinlere karşı olabiliriz,ama bütün dinleri silebilecek bir lüksümüz yok,en moderni,en uygununu desteklemeliyiz.Alevilere destek olmaktan başka şansımız yok.
  11. kimsin ln sen benle uğraşıyosun

  12. VahsiMason

    Askeri Araca Bombalı Saldırı

    Askeriyenin kanunen kışla dışı istihbarat yapması yasak mesela. Kürtlere bok yedirtmişiz,bende çok isterim böyle birşeyi ama öyle birşey yok malesef.Bu tamamen uydurma. Bu arada kürtçe isimlere niye izin verilsin ? Sen ABD'de Ğ,Ş,İ'li isimler alabilir misin ?
  13. VahsiMason

    Askeri Araca Bombalı Saldırı

    dahada salla istersen iyi gidiyodun kaç kişi katletmişiz 15-20 milyon vardır heralde
  14. VahsiMason

    Vakit: PKK'da Alevilerin Kontrolüne Geçti.

    Aleviler aydınların umutlarından biridir,Alevilik Türkiye'nin kurtuluşu olabilir.Onları kürtlere yedirmemeliyiz,Sünni Dinciler bilerek Alevileri kürtlerin tarafına atmaya,kürtlerde kendi taraflarına çekmeye çalışıyor. Aleviler Ali ile Atatürk'ü aynı kefeye koyuyorlar,forumlarına girin vatan sevgilerini görün. Şerefsiz vakit.Vakiti tualet kağıdı diye kullanmak için bile para ödemem. Aleviler bizden...
  15. VahsiMason

    Müzikle Açalım

    açmayın beyler dedeler http://www.youtube.com/watch?v=lNVit7cesj8
×
×
  • Yeni Oluştur...