Jump to content

Dark Energy

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    30
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Dark Energy Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Dark Energy

    Vakit: PKK'da Alevilerin Kontrolüne Geçti.

    Bu site'de Alevi geçinenleri ve Alevi toplumunu görünce kendi kökenimden nefret etmeye başladım. Hepsi devletçi,türkçü bunların bir kısmı da islamcı olup çıkmış. Kendi katiline bu kadar aşık olan başka bir toplum yoktur. Madımak otelin'de yakınımı kaybeden biri olarak hepinizden tiksiniyor ve nefret ediyorum.
  2. Dark Energy

    Vakit: PKK'da Alevilerin Kontrolüne Geçti.

    Osman öcalan hiç hazetmediğim birisidir. Sağcı ve dinci,kaypak,dönek herifin tekidir. Şimdi aklı sıra sağcı ve dindar kürdleri T.C ve AKP'nin yanına çekmeye çalışıyor.
  3. Kuzey Irak’ta ailesi ile yaşayan, bölücü örgüt PKK’nın eski elebaşılarından Osman Öcalan, Vakit’e önemli açıklamalarda bulundu... Öcalan; “Ergenekon’un içindeki ve yüksek yargıdaki bazı Aleviler sıkışınca, PKK’daki Aleviler harekete geçti... Katliam emrini veren Mustafa Karasu’dur... Karasu, PKK içinde Alevi dedesi gibi hareket etmektedir” dedi. http://sites.google.com/site/tabudeviren/vakit210610.jpg
  4. Dark Energy

    HANGİSİ ?

    GökTengri gösteriyodur.
  5. Rasim ozan'ın moderniteyi hangi argumanları kullanarak eleştirdiğini anlayamayacak kadar zavallısın. http://www.taraf.com.tr/rasim-ozan-kutahyali/makale-batililasma-escinsel-dusmanligini-yayginlastirdi.htm Önce oku anla,sonra ahkam kes.
  6. Evet beğenmedim moğol hem de hiç. İşte yabancı kitaplardaki yorumları,bilgileri,türkçe olarak değiştirip,kaynak göstermeden bastırmışlar.
  7. Kimmiş bu Türkçü fikir adamları? Atsızmı? Ziya Gökalp'mi? Komik şey seni. Atatürk'ün geometri kitanının çalıntı olması hakkın'da ne düşünüyorsun ?
  8. Noyan zavallısı her zaman böyle boyunun ölçüsünü aldıktan sonra ya ırka saldırır ya da küfür eder. ırkçı zavallı hezeyanlarını tekrarlar. Sonra'da 2 sene boyunca atılmaz.Bravo
  9. Noldu,kitap olayına cevap veremedin? Senin ataların napmış? köyleri basıp kadın,çoluk,yaşlı öldürmüş. Bunun gibi birşeyle anca senin gibi midesizler övünür zaten. Bu adamın yaptığı ırkçılığa yılladır ses çıkarmaması ateforumun görüşünü ortaya koymaktadır. Bu adamı ve bunun gibi onlarca kişiyi forumdan atmadan tarafsızlık taslamayın bize. Ayrıca sağ - sol çatışması ayrı bişeydir. Orada siyasetten çok manipüle edilmiş alevi - sünni - türk - kürd iç savaşı vardır. Aleviler o zaman liberal görüşte olsa bile Ülkücü Türk - Sünniçetelere karş sol örgütlerin korumasına girmek zorundaydı.
  10. Hayır,tarafsız yazıyorum.Yazdıklarımın neresin'de yalan var? Varsa gösterin ve yalan olduğunu ispatlayın.
  11. Apo, ilk başlar'da tam bağımsız Kürdistan düşüncesiyle yola çıkmış olabilir ama sonradan devletin etksinin zayıf olduğu yerel,esnek yöenetimlere dayanan, halkın katılımıyla yönetimi sağlanan demokratik konfederalizm görüşünü savunmuştur ve hala savunmaktadır.
  12. Senin nasıl bir insan olduğun avatar resminden belli oluyor zaten. Senin bilgi birikimin ne? yaz da görelim. Türkçü faşist hezeyanlardan başka ne biliyorsun? Ayrıca Apo dahil hiç kimse benim önderim filan değil. Eşkiya dediğin Apo'nun siyaset,tarih,kadın hakları,uzay,materyalizm hakkında kitapları var. Senin atan Atatürk gibi yarası sağdan solma çalma geometri kitabı yazmamış ya.
  13. Asıl kafasız sensin ben Chpden'de Akpden'de nefret eden birisiyim. Neye dayanarak beni Akp yalakası olmakla suçluyorsun? Evet Türkiye'de libarallerin çoğu Akp yalakası olabilir ama bunun yanın da yalakası olmayan sadece bazı konular'da yaptıkları politikayı beğenen Libarel görüşte insanlar'da var. Ayrıca Türkiye'ki liberaller'in çoğu batılı liberaller gibi dürüst ve tarafsız değildir, milliyetçi,ulusalcı güdüleri bir çoğun'da hala güçlüdür ve Libarelliğe ters oalrak güçe ve otoriteye boyun eğerler.
  14. Benim görüşüm,Entellektüellikten kastım, tarihi,siyaseti,politikayı,vs. derinlemesine ve doğru,objektif bir biçim'de yorumlamaktır. Elbette bunun için çok kitap okumaya,araştırmaya'da gerek var. Bilim'le uğraşan kişiler elbette donanımlı,kültürlü kişilerdir ama her bilimle uğraşana hatta büyük bir çoğunluğuna entellektüel diyemeyiz.
×
×
  • Yeni Oluştur...