Jump to content

Dikşeayn

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Dikşeayn Hakkında

  • Derece
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Dikşeayn

    Bu Millet 'Sivil' Anayasa Yapabilir mi?

    Yapamaz. Demokrasi, hak ve özgürlük anlayışı oturmamış bir toplum. Partilerimize bakın siz karar verin ne kadar sivil olduğumuza.
  2. Dikşeayn

    Zorla oruc tutma taktikleri

    Bazı arkadaşların anlamadığı şey: Oruç tutmama gerilimini doğalmış gibi içinde yaşayan bir ateist olmamalı. Oruç tutmuyorum, anneme babama saygısızlık olmasın yemek yemeyeyim, oruç tutmuyorum caddede su içmeyeyim. Ehh ne güzel. ''Allah'tan ateistforumlar var, yoksa ateistliğimiz belli olmayacak'' İşte ben de buna çok gülüyorum.
  3. Dikşeayn

    Zorla oruc tutma taktikleri

    Sen yapma arkadaşım. Dinin hayata etkisinden de şikayetçi olmayın o vakit. Ateistliğinizi içinizde yaşayın. Sizin yaptığınız şundan ibaret. Birilerinin davranışları genel diye onlara üstünlük verip kendinizi onlara uydurmak. Normal olan insanın yemesi ve içmesidir. Anormal olan oruç tutmaktır. Anormal bir duruma ayak uydurmamak pervasızlıksa sonuna kadar pervasızım.
  4. Dikşeayn

    Zorla oruc tutma taktikleri

    Onlarla yaşarken de yiyordum. Şu anda da yiyorum. Benim ateist olduğumu mahalledeki markete kadar herkes bilir. Uyumlu davranış beklentisi oluşturmazsan böyle kaygılara da girmezsin.
  5. Dikşeayn

    Zorla oruc tutma taktikleri

    Ateist olduğumu saklamam. Oruç tutmadığımı da saklamak gibi bir derdim yok. Yapacağınız şey normal yaşantınıza devam etmek. Aile veya toplum baskısını içinizde sürdürdüğünüz sürece, sosyal hayatınızı onlara göre ayarladığınız sürece kafanızda bir şeyleri bitirmenin hiçbir anlamı yok. Din sadece kafa içinde yaşayan birşey değil. Sadece beynimizde olan bir şey olsaydı ateist olmak gibi bir karşı duruşa gerek bile olmayacaktı belki de. Dinin sosyal hayatımızdaki etkisine ayak uydurarak yine teist olmuş oluyorsunuz.
  6. İşin aslı islamda bir savunma dürtüsü veya anlayışı yoktur. Çünkü islam saldırı dinidir. Toplumu motivasyonu o yöndedir. Müslümanların yetersizliği islamda bulunmayan bir şeyi yapmaya çalışmalarından kaynaklanıyor.
  7. Dikşeayn

    Saygı Bekleyen Saygısızlar

    Peki drekinci. Size de sevgiler.
  8. Dikşeayn

    Müzikle Açalım

  9. Dikşeayn

    Saygı Bekleyen Saygısızlar

    O zaman ötenazi hakkını tartışmak yerine ötenaziyi uygulayacak mesleği tartışmalı.
  10. Dikşeayn

    Saygı Bekleyen Saygısızlar

    drekinci ötenaziye neden bu kadar sert bakıyorsunuz anlamadım. Bağıra bağıra ölmek kesin sonsa sakince ölmeyi bir hasta tercih edebilmeli. Judge_Holden'in verdiği bilgilere göre aktif ötenazi şartları doktorluk mesleğinin bittiği yerde başlıyor zaten. Bir şey yapamayacaksanız neyi bekleyeceksiniz? Aktif ötanazi için şartlar: 1-Hasta dayanılmaz fiziksel acıdan muzdarip olmalı. 2-Ölüm kaçınılmaz ve yaklaşıyor olmalı. 3-Hastanın rızası olmalı.(pasif ötanazinin aksine vasiyetnameler ve ailenin tanıklığı yeterli olmaz) 4-Doktorun elindeki tüm acıdan kurtulma yöntemleri tükenmiş olmalı.
  11. Dikşeayn

    Saygı Bekleyen Saygısızlar

    Çok teşekkür ederim haci.
  12. Dikşeayn

    Saygı Bekleyen Saygısızlar

    haci ve drekinci Cehaletimi mazur görün. Akciğer kanseri ilerlediğinde morfin bile acıyı dindirmez deniyor. Sinir kesme yöntemi akciğer kanserinde kullanılabilir mi? Ötenazi kliniklerinden faydalanmak için misafir hasta olmak yeterli midir? Ülke vatandaşlığı önemli midir? Tedavi için gidince güzel, iş ölmeye gelince yan çizme durumları var mı?
  13. Dikşeayn

    Youtube` ye giriş yapamıyorum.

    Re'sen de uyguluyorlar. http://www.guvenliweb.org.tr/istatistikler/files/pdf/ihbar_istatistikleri_01.03.2010.pdf
  14. Dikşeayn

    Askeri Araca Bombalı Saldırı

    Doğru sözler. İş, aş istiyorlarsa ben de varım. Ağaları döveceksek ben de varım. Kendi dilini öğrenmek istiyorsa ben de varım. Resmi eğitim dilinin Türkçe olduğunu kabul ediyorlarsa hiç sorun yok. Yok eğer kürtler orada devlet kuracağım diyorlarsa buyursun kursun. Batıda özerk bölge değil mahalleleri bile kalmaz. İlk önce birbirimizi kırar öldürürüz sonra da nüfus mübadelesi olur. Öyle nüfusum çokla, silahım varla çözeceğini sanıyorlarsa denizi zor görürler bir daha. Böyle bir ayrışma olduğunda meclisten geçirilecek ilk kanun burada herhangi bir vatandaşın burnu kanarsa savaş sebebidir filan
  15. Dikşeayn

    Ateizm ve Ahlak-2

×
×
  • Yeni Oluştur...