Jump to content

FloydRose

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

FloydRose Hakkında

  • Derece
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. FloydRose

    AKPARTIDEN ORDUYA BOMBARDUMAN

    Tamam tolonbeg amca, öyledir.
  2. Yabancı dizilerde üstün güçleri olan kahramanların çokluğu sinirimi bozuyor benim. Normal adam kalmadı. Normal adamlar izleyici.
  3. FloydRose

    Ulusal Köşe

    Doğru diyorsunuz. Size birşey anlatmanın anlamı yok. Takılalım.
  4. Ben anlamayabilirm, siz yine de paylaşın. Bu düzen insalara tuzaklardan bahsederken bile kelimelerin içini boşaltıyor.
  5. Affınıza sığınarak bunu değiştirebilir miyim? "hedef kitlenin fiilen içinde bulunduğu koşulları ve olası izleyicinin/okuyucunun kişilik yapısını,sıradan insanın bu düzen içindeki örselenmişliklerini unutturup sanal bir profil ile alıcı kimliği oluşturmaktır"
  6. Reel= gerçek profil=tutum eğilim,Bir kişi veya eşya için ayırt edici özelliklerin bütünü reel profil=*örselenmişlikler* örselenmişlikler=Hayat hakkında,dünya hakkında,başka insanlar hakında edindiğimiz bilgi ve enformasyon,medya dolayımı ile edindiğimiz,hatta edindidirildiğimiz şeyler...Kısacası hayatı,dünyayı noksan ve çarpıtılmış bir anlamsal içerikle öğreniyoruz. Teşekkürler anladım. Reel profil sanal bir profildir diyorsunuz.
  7. FloydRose

    Ulusal Köşe

    İlke ve prensipleriniz yok mu? Burada her daim ulaşılabilecek çokça da gördüğümüz videolar verilmiş. Bundan rahatsız olanlar mı dikkate alınır hele ki iğnelenmemiş bir başlık olmasına rağmen. Rahatsız olan varsa girmesin bakmasın bu başlığa. Bu uyarı birileri için yeterli olmuyor ise ve gerilim devam ediyorsa çözüm olarak başlığı sonlandırmak yöneticilik değildir.
  8. Bunların ikisi birbiri ile ne kadar bağdaşıyor sizce?
  9. FloydRose

    Ulusal Köşe

    Gerilime göre tepki mi veriyorsunuz. Video asılıyor diye gerilenleri germeyi deneseniz daha mantıklı olur. Müslümanlar da ateist başlıklardan geriliyor. Var mı bunun sonu?
  10. FloydRose

    Atatürk milliyetçiliği nedir? Neye yarar?

    Yaz bakalım şu gazete ismini ve tam tarihini. Bakalım öyle bir söz varmıymış.
  11. FloydRose

    AKPARTIDEN ORDUYA BOMBARDUMAN

    Bu mümtazer türköne tansu çillerin danışmanıydı. Devlet için kurşun atan da yiyen de şereflidir sözünü bu yumurtlamış tansuya. Beş para etmez eski bir ülkücüdür.
×
×
  • Yeni Oluştur...