Jump to content

Baltalı İlah

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    71
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Baltalı İlah Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. Baltalı İlah

    Atatürk ilkeleri şimdi nerede uygulanıyor?

    Atatürk ilkelerinin dinle dinsizlikle uzaktan yakından alakası yoktur. Önce Atatürkü tanıyalım sonra bir takım odakların (Cumhuriyeti ele geçizen elit zümre) Atatürkçülüğü din karşıtlığına indirgeyen söylemlerini analiz ederiz.
  2. Şu sıralar Hasan Cemal'in PKK'nın Kandil'deki bir numarası ve KCK Yürütme Konseyi Başkanı Cemal kod adlı Murat Karayılan'la yaptığı söyleşiyi yeniden okuyorum. Orada Hasan Cemal'in bir ifadesi dikkatimi çekti. Kendimizi sorgulamamızı öneriyor Hasan Cemal. Son terör saldırıları ile birlikte Türkiye'de yine benzer bir şekilde “kendimizi sorgulayalım” söylemi ön plana çıkarıldı. Elbette sorgulayalım. Hatalarımızı gözden geçirelim, bunlardan arınmanın yollarını bulmaya çalışalım, olumsuzu olumluya çevirelim, bir daha acı yaşamayalım diye evet kendimizi sorgulayalım. Onların önerdiği metoda kat
  3. Baltalı İlah

    ISRAiLLiLERiN YARISINA GÖRE SORUMLU iHH

    Tolon abi pkk'yı Filistin veya Suriye kurmadı, pkk'yı Türkiye içinde Türk vatandaşı olarak yaşayan MİT başkanı Hiram Abas yani Bap Pipo devletin kasasından aktardığı parayla yok edilen Asalaya kürt kimliği ekleyerek bölgede israil varlığının sağlanması için kurdu. Pkk başladıktan sonra Türkiye silah harcamalarım için parayı ne Suriyeye ne de Filistine aktardı, doğrudan yahudi Silah şirketlerinin kasasına aktı bu milletin alın teri. Silah şirketlerinin tarihsel misyonları vardır ; karşıtlık çıkarırlar ve iki karşıtlığı birden destekleyerek kasalarını doldururlar. malesef dönene dolapları cah
  4. Baltalı İlah

    Din Nedir?

    Bunu terstende okuyabiliriz ; aynı şey Bilim Kilisesi (Üniversiteler içinde geçerli) Sistem aynı , yöntem farklı.
  5. Baltalı İlah

    ANMA

    Ne oldu şimdi konuyu seneye bu güne kadar kapadıkmı. ?
  6. Baltalı İlah

    cahiliye dönemi

    Cahiliye dönemi söylemi ile Bilim dünyasının eski insanı cahil görmesi arasında fark yoktur. İki karşıt düşüncenin tek amacı tarihi bir noktadan kesip öncesini Mitleştirmek yeni bir dünya düzeni yaratmaktır. W.I Thompsonun söylediği gibi " Ya dünyanın tarihi bir mitse , ama bu mit dünyanın gerçek tarihinden geriye kalanlarsa. " diye sorar tarihin Kıyılarında adlı eserinde. Kimse karşındakine bok atmasın iki düşüncede aynı gemide.
  7. Baltalı İlah

    Stephen Hawking Show'a Hazır mısınız?

    Ah birde teorilerini Mısır' dan çalmasa. !!!!!
  8. Baltalı İlah

    Teizm ve Ateizm Farkı Nedir. ?

    yanlış nik tahmini, sen soruya odaklan. Nedir Teizm ve Ateizmin farkı. ?
  9. Tanrı vardır veya yoktur söyleminden başka iki karşıt düşünce arasında fark varmıdır. ? bence yoktur. ? İki karşıt düşünceninde çıkış noktası Judeo-Hristiyan anlayışı olup ötesini ve öncesini görmeze gelerek karşıtlık yaratıp kendi sistemi içersinde ilerleme çalışır. var diyen buyursun.
  10. Baltalı İlah

    Venüs

    Çinde bulunan Soochow Astronomi Haritalarında şöyle yazar ; " Bir keresinde T'ai-P'ai (Venüs) Sarı yolun (ekliptik) 40 dereceden fazla güneyinde yer alan Hsing'e (Sirius) doğrudan harekete geçti. "
  11. Baltalı İlah

    İç Savaş Üzerine Beyin Jimnastiği

    halk bankası yahudilere ait değil, devrime destek vermez. Yahudi bankası bul.
  12. Baltalı İlah

    İç Savaş Üzerine Beyin Jimnastiği

    Fredi hangi bankalar yanınızda bnelirtmemişsin. bankasız devrim olurmu hiç. ?
  13. Baltalı İlah

    ANMA

    Ne bok işleri varmış sivasta , salyangoz ticaretimi. ?
  14. Baltalı İlah

    ANMA

    Onlar benim hedefimde.
  15. Baltalı İlah

    Din Nedir?

    Din 6 yıkım sonrası insanın var olma mücadelesinin bir yansımasıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...