Jump to content

wang yu

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    54
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

wang yu Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. wang yu

    Bu Türkiye O Türkiye Değil

    Sana paranoid gibi gelecek yine ama ben gene de buraya yazayım.Çok değil bir iki yıl içinde Ermenilere yapılanlara gıpta ile bakacaksınız.Ne mi yapılacak?O zaman daha iyi anlayacaksınız. Paranoyağım ben ya!
  2. wang yu

    Bu Türkiye O Türkiye Değil

    Afganistan,İran gökyüzünden zembille mi indi?
  3. wang yu

    Bu Türkiye O Türkiye Değil

    Teşekkür ederim sevgili tolonbey, Bin yıl eğitilmemiş yolu bile yapılmamış Türk insanını eğitmek için o yoklukta kıvranan dağ başlarına okul yapan devlet adamı kuşağına selam olsun. Büyük insanlarmış!
  4. Türkiye Cumhuriyeti inanılmaz değişmiş.Halkına en ileri uygarlıkların eğitim kurumlarını götürmek için kelimenin tam anlamı ile savaşan Türkiye gitmiş,yerine halkına ne olduğu belirsiz kimselerin külliyelerini yaptıran bir Türkiye gelmiş. Cumhuriyetin ilk kuşaklarını bilim heyecenına boğan Türkiye artık yok.Halkını artık başka heyecanlarla sarıp sarmalıyor. Van'da açılan Said'i Nursi Külliyesi'ne devlet töreni yapılmış. Haber şöyle; Bitlis:Said-i Nursi’nin doğum yeri olan Hizan ilçesine bağlı Nurs köyünde yaptırılan ‘Bediüzzaman Külliyesi’ hizmete açıldı. Açılışa Bitlis Valisi Nurettin Yıl
  5. wang yu

    Tarihi Bir Açıklama

    Tezimi bir kere açıklamakta yarar görüyorum. ABD ve AB'de yapılan seçimler sonrasında seçilen başkanlara yer yüzünde hiç kimsenin asla öğrenemeyeceği bilgiler veriliyor. Ben bu yargıya uzun yıllar yaptığım gözlemler sonucu ulaştım. Bu bilginin kaynağının uzaylılar olduğunu da iddia etmedim.Kozmik terimini Türkiye'de kullanılan güncel bir terim olduğu için ben de kullandım.Kozmik Oda tartışmaları daha devam ediyor.Kastım çok gizli bilgi idi. Bu gizli örgütlenme ile ilgili pek çok kitap yayınlandı.Bunların uzaylılarla ilişkisi olduğu iddia edildi.Hatta kötü güçlerin kontrolünde oldukları söy
  6. wang yu

    Tarihi Bir Açıklama

    Bu iletiye nasıl yanıt vereceğim diye düşünüyorum. Gerçi açtığım başlık güncel kalıyor.Belki açtığım konu ile ilgili az çok bilgi sahibi olan üyeler olur ve yanıt verir diye bir şeyler yazayım. Benim açtığım başlıkta ben bir gözlemimden bahsettim.Buna inanın filan da demedim.Bir gözlemle bir hezeyanı ayıramıyorsan hele bir de psikoloğ filansan ben başka da bir şey diyemem. Bir kere de ve tamamen başlık gündem de kalsın amacı ile kısaca açıklayayım. Benim bu başlıkta yazdıklarıma kimse inansın diye bir dayatmam yok.Kendi kendimi de her hangi bir şeye inandırmaya çalışmıyorum.Bugüne kadar ya
  7. wang yu

    Bir dinin en büyük sırrı çözülüyor

    Hayır sayın Crom değilim, Ancak daha önce üye olmuştum.Birine tepem atmış ayrılmıştım. Bir siteye üye olurken en zor şey isim bulmak.Bu defa sakin bir üye olmaya niyetledim.Wang yu aklıma geldi.Sakin biri.Ancak iyi bir isim bulursam adımı değiştireceğim. Saygılar.
  8. wang yu

    Tarihi Bir Açıklama

    Çok erken. Sulandırılır. Ayrıca insanlara az da olsa kabullendirecek deliller bulmam gerekir.
  9. wang yu

    Bir dinin en büyük sırrı çözülüyor

    Lütfen bir psikiyatre acilen baş vurun.Paranoit kelimesini çok sık kullanıyorsunuz. Benim düşüncelerime katılmama hakkınızı kullanın ancak paranoid ve hezeyan deme hakkınız yok.
  10. wang yu

    Bir dinin en büyük sırrı çözülüyor

    Dinlerin gelişimini en iyi açıklayan teori benim teorimdir. Birilerine bir şey yemeleri için o iletiyi yazmadım.Teorim çok yenilir yutulur cinsten değilse dinlerin ortaya çıkışını bundan daha iyi açıklayan bir şeyler söylemelisin. Ayrıca Furkan nefis bir açıklamadır.Bin yıl insanlar Furkan'ın ne olup olmadığını sordu.En baba alim yanıtlayamadı bu soruyu. Ben yanıtladım. Yanlışsa doğrusunu yazın bari.
  11. wang yu

    Tarihi Bir Açıklama

    Şunu da eklemek isterim.Başkan seçilen kişilere aktarılan bilgileri herkes kaldırmaz.Ben bazı başkanların kendilerini zar zor toparladıklarını gördüm.En son ABD Başkanı bu bilgiler kendisine açıkladıktan sonra uzun süre kendini toparlayamadı.Konuşmalarında sık sık dalgınlıklar geçirdi.Bazen ne söyleyeceğini bilemedi.Dakikalarca sessiz kaldı.Oysa kendisi çok iyi bir konuşmacıdır.Bilgilidir.Ona bile bu bilgiler ağır geldi ki büyük bir ihtimalle kendisine çok şey de söylenmemiştir.
  12. wang yu

    Tarihi Bir Açıklama

    Sayın GDP, Söylediğim bilgiler herkese açıklanacak bilgiler değil.Bu bilgileri herkes kaldıramaz.Bu bilgileri sadece ABD Başkanlarına bir de bazı Avrupalı devlet adamlarına verdiklerini düşünüyorum. Bizim devlet adamlarına verdikleri bilgiler de var.Ancak mahdut bilgiler.İlerde başbakan yapılacağını sandığım biri ABD gezisine gitti.Dönüşünde ona bazı bilgiler verildiğini anladım.Davranışları bunu gösteriyordu.Yüzünün halini hala hatırlarım.Nasıl anlatsam bilemiyorum. Uzaylı meselesi ile ilgili şunu söyleyeyim. Her şey olabilir. Bunların aksi de doğrudur. Daha önce belirttiğim gibi benim
  13. wang yu

    Tarihi Bir Açıklama

    Sayın drekinci, Siteye daha önce farklı nikle üye oldum ancak Neferkamun değilim.Ne sevgili BAAL'ın başlığında ne de bu başlıkta uzaylılardan hiç söz etmedim.Kozmik kelimesini şu an moda olduğu için kullandım.TSK'nın Kozmik Oda'sında ne var tartışmaları sık yapıldı. Paranoyak değilim.İnsanların fikirlerime inanıp inanmamasını çok önemsemiyorum doğrusu.Bir şey iddia ederken de iddiamın bir yerinde mutlaka "bana göre" kelimelerini koyarım. Psikiyatr hocanız çok beylik bir laf etmiş.Kendisini bir psikoloğa göstermesi yararlı olur diye düşünüyorum.İnsanlar başkasını ne ile suçlarsa genelde kend
  14. wang yu

    Tarihi Bir Açıklama

    Şunu da eklemek isterim. Hiç bir devletin gizlisi,yer yüzünde yaşayan hiç bir insanı o sırrı öğrenen hiç bir insanı,kozmik bilgilerin açıklandığı başkanlar kadar şaşırtmaz ve değiştiremez. Öylesine önemli bilgiler açıklandığını düşünüyorum.
  15. wang yu

    Tarihi Bir Açıklama

    Sayın haci, Söylemek istediğim şuydu. Örneğin birisi bana geliyor ve bana Hristiyanlıkla ilgili o güne kadar bilmediğim ve yer yüzünde hiç kimsenin bilmediği bilgileri açıklıyor.Kimler bu dini neden ortaya çıkarmış?Belgeleri ile delilleri ile bana açıklıyor.Bunun gibi örneğin.Ya da örneğin İslam.Bana anlatılanlardan öylesine etkileniyorum ki bam başka bir insan oluyorum. Anlatmak istediğim bu idi. Bundan daha önemli bilgiler olduğunu da sanıyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...