Jump to content

Düşünebilen Tanrı

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    89
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Düşünebilen Tanrı Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 27-05-1960

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Müzik, elektronik devre tasarımı, hacking, sakallı kızları tespit etmek, pazar sabahları fırından alınmış taze sıcak ekmeği koklamak, plaka ezberlemek, kızlara asılmak, aşık olmak.

    Şiir de yazabilirim.
  1. Düşünebilen Tanrı

    Hukuk alanında yardım

    Yasaklanmaması dert değil ki, sen savcının nasıl çalıştığına bakmışsın, esas nokta da o. Kurana dava açmak da kutsala hakaret toplumu kışkırtma bilmem ne diye başka bir dava konusu olur. Bu savcılarla.
  2. Düşünebilen Tanrı

    Hukuk alanında yardım

    Sevgili ateist bakış, şu haberi baştan sona okumanı öneririm. Adamlar bilirkişi olarak kimleri almışlar ve aihm kararı ile ilgili bir alıntı da yapılmış. Ne kadar doğru, kendilerine yontmuşlardır belki bilmiyorum. http://www.tumgazeteler.com/?a=2681453&cache=1 Hukuk sistemi kendi toplumunun dışına zor çıkar, çıktığında devrim yapılmış oluyor zaten.
  3. Düşünebilen Tanrı

    Ağla Recep'im Ağla

    hehe takıl sen kolonya, en büyük akp başka büyük yok diye şarkılar söyle. Seni ciddiye alanda kabahat.
  4. Düşünebilen Tanrı

    Ağla Recep'im Ağla

    Alternatif deyince aklına homseksuellik geliyorsa o senin sorunun kolonyacım. Referandumda partilere mi oy verdik? Koyun geldin koyun gidiyorsun. 12 eylül beslemesi bir iktidarın 12 eylül ile hesaplaşacağını anca senin gibi çapsız insanlar düşünür, Akp hayır oyu kullanınca mecliste anaa abd var arkasıdna filan diye yorum yapıyorsun. Hala zaman okuyan, samanyolu izleyen bir tip gibisin. Zaten temel kaynağı olan bir unsuru köstekmiş gibi gösterme niyetindesin. >>>>asıl sen "allahın oy kullanamayn salağına" oy verdin de ne oldu? Koyunsun diye boşuna demiyorum. Sen referandum ile ge
  5. Senin ve diğer arkadaşların ellerinden, gözlerinden öperim o zaman. Teşekkürler.

  6. Portal calisma grubu ile hep beraber yaptik. Yaklasik 10 kisilik grubumuzda herkesin el emegi goz nurudur. Buna ek olarak, foruma yazilan icerigin kullanilmasi ile cok daha zengin hale gelmesi acisindan, butun forumun emegi gecmistir ve gecmeye devam etmektedir.

  7. Portalı sen mi yaptın yahya ?

  8. Düşünebilen Tanrı

    Başörtüsü özgürlük mü?

    Hatırladım da, o sandığın gibi senle ilgili bir şey değildiki Karşındaki adama şans verirsin olmazsa elbisesini biçersin queencim. Bu işler böyle, hayat zor.
  9. Düşünebilen Tanrı

    Ağla Recep'im Ağla

    queencim, Bizim sonradan ateist olanlarımız var ya. Onların temel yanlışı hayata yeniden bakmamaları. İnsan biraz kendini değiştirir, kaynaklarını geliştirir en azından haber kaynaklarını çeşitlendirir filan. Alternatiflere akar değil mi bizimkiler ateist omuyor ki, A-kuranist oluyor. Kuranda hata olmasa inanır bunlar, al ellerinden kuranı ateistlikleri de güme gider. O parti bu parti muhabbeti değişmiyorsa adamda salla gitsinn.
  10. Düşünebilen Tanrı

    Başörtüsü özgürlük mü?

    Ben sorumu sordum queencim Tabiki herkes uzman olmadığı konuda konuşabilir, fikir ileri sürebilir, biraz uslübuna dikkat ederek değil mi? Onu getirin bunu getirin, kafanıza kafanıza vura vura öğretecem filan. O kadarını herkes biliyor zaten. Şöyle nette oturup da kendini bir şey sananlara gıcığım ben, ne yapayım
  11. Düşünebilen Tanrı

    Dollo yasası nedir?

    http://www.hhmi.org/biointeractive/evolution/stickleback_fossil_record_anim.html Dollo yasasıyla ne kadar ilgili ben bilmem anibal bilir.
  12. Düşünebilen Tanrı

    Başörtüsü özgürlük mü?

    Cevap veremediğine göre Hukuk okumamış ama her dalda uzman, vay anasını birader. http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=10696 Çağırdıkları adamlar gelecek de tartışacak, ulen ne boş adamsın be cigi. Haddini bilmeyi öğrenemedin bir türlü. Yuvarlak laf etmekten başka derinlikli bir hukuki yaklaşımını görsek aha diyeceğiz var bir şeyler. Yok ama.
  13. Düşünebilen Tanrı

    Ağla Recep'im Ağla

    puhaha Kolonyanın üstüne fazla varmayın. O zaten borsadaki ya da bankadaki -tam hatırlayamadım- paralarına bir şey olmasın diye evet demişti. Nasıl lan, iyi prim yaptın mı kolonya?
  14. Düşünebilen Tanrı

    Başörtüsü özgürlük mü?

    Sen hukuk mu okudun cigi?
  15. Düşünebilen Tanrı

    Aya Çıkış Gerçek mi , Yalan mı ?

    Sevgili everest, Senin katkın çok daha fazla. Belgeselleri filan da eklemişsin diğer başlıkta süper olmuş, ellerine sağlık. Hepimiz bir şeyleri eksik, yanlış biliyoruz zaten. Uzmanı olmadığımız konular sonuçta, hepimizin hatası var ki. Bilim adamlarına güvenmek önemli bir şey, şüphe duyulsa bile araştırmadan etmeden konunun bir tarafına körü körüne taraf olanların hatası daha çok.
×
×
  • Yeni Oluştur...