Jump to content

Düşünebilen Tanrı

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    89
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne Düşünebilen Tanrı kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. takım tutar gibi parti mi tutayım?

    ne alternatifi?

    arada bir homoseksüel falan mı oluyorsun ?değişikliği deneyeyim diye?

    kılıçdaroğlu eziğinin neresine oy vereyim.

    Alternatif deyince aklına homseksuellik geliyorsa o senin sorunun kolonyacım. Referandumda partilere mi oy verdik? Koyun geldin koyun gidiyorsun. 12 eylül beslemesi bir iktidarın 12 eylül ile hesaplaşacağını anca senin gibi çapsız insanlar düşünür, Akp hayır oyu kullanınca mecliste anaa abd var arkasıdna filan diye yorum yapıyorsun. Hala zaman okuyan, samanyolu izleyen bir tip gibisin. Zaten temel kaynağı olan bir unsuru köstekmiş gibi gösterme niyetindesin.

    >>>>asıl sen "allahın oy kullanamayn salağına" oy verdin de ne oldu?

    Koyunsun diye boşuna demiyorum. Sen referandum ile genel seçim arasındaki farkı bile bilmiyorsun.

    >>>>ben burada ekonominin kamu ağırlıklı olmasının sakıncaları ve çözüm yolunun kapitalistlikte yattığına dair bir kaç kelamım oldu....

    Konu burada 12 eylül ile hesaplaşacağım diyen birine evet diyenlerin göt olması. Sen borsadaki paran için evet dedin, o da senin çapın işte. Ekonomi olayına gelince tükiyede yapılan özelleştirme ile avrupa ülkeleridneki özelleştirmeyi bize karşılaştırsana Akp savunuculuğu yapacağına.

    >>>>hani bir konuyu ben açıklamıştım ve senden cevap beklemiştim ve sen de maalsefe kapasiten olmadığı için bir bok diyememiştin?doğru mu?

    Yalan. 90 iq üstü herkes orada bir bok yiyemeyenin sen olduğunu kolayca anladı. Sen oturup da benden bütçe detayı istersen sana da çüş derler başka bir şey değil. Bütçe teknik bir olaydır. Kaynak yok laflarına mevcut durumdan memnun olan senin gibi beslemeler inanır sadece. Diyaneti görmeyen sensin ben değil.

    >>>sbaktan akşama kadar oturup kuran ın yanlışları nı mı kanıtlıyorum kendimce...?bunu yapan sensin...

    Cidden emin misin bundan? İnsanın yüzüne baka baka yalan söylemekten utanmaz olmuşsun bakıyorum. Ben mi sabahtan akşama kadar kuran yanlışı kanıtlıyorum. Puhahaha.

    >>>>ben burada iki yıl tartıştım..sonra bir yıl ara verdim dinledim biraz belki..sonra bana da saçma gelmeye başladı tanrı inancı..ve bunu sizlerle paylaştım..bu kadar.bu konuyu uzatmanı istemem.

    sonrada amanda düşüncem değişti... dur dalga geçmeye başlayayaım dinciler le demişliğim yok...

    Ben dalga geçiyorsun demedim ki. Kuran yanlış deyip ateist olacaksanız hiç olmayın lan. Düşünce alt yapınızı yeniden kurun. İktidar, din, toplum, sermaye bunlar arasındaki ilişkilere yönelik tüm kabulleriniz hala aynı. Bir etrafınıza bakın, dinci olduğu aşikar bir partinin destekçisi olmak için o da kötü bu da kötü diye çocukça aptallıklarla açıklamlar getirmeyin. Kötü olan iktidardakiyse, ve benim dünya görüşümle ters bir anlayışa sahipse ben onu eleştiririm bana ne ulan muhalefetten.

    Afiyet Olsunnn

  2. queencim,

    Bizim sonradan ateist olanlarımız var ya. Onların temel yanlışı hayata yeniden bakmamaları. İnsan biraz kendini değiştirir, kaynaklarını geliştirir en azından haber kaynaklarını çeşitlendirir filan. Alternatiflere akar değil mi :) bizimkiler ateist omuyor ki, A-kuranist oluyor. Kuranda hata olmasa inanır bunlar, al ellerinden kuranı ateistlikleri de güme gider. O parti bu parti muhabbeti değişmiyorsa adamda salla gitsinn.

  3. Ben sorumu sordum queencim

    Tabiki herkes uzman olmadığı konuda konuşabilir, fikir ileri sürebilir, biraz uslübuna dikkat ederek değil mi?

    Onu getirin bunu getirin, kafanıza kafanıza vura vura öğretecem filan. O kadarını herkes biliyor zaten. Şöyle nette oturup da kendini bir şey sananlara gıcığım ben, ne yapayım :)

  4. Sevgili everest,

    Senin katkın çok daha fazla. Belgeselleri filan da eklemişsin diğer başlıkta süper olmuş, ellerine sağlık. Hepimiz bir şeyleri eksik, yanlış biliyoruz zaten. Uzmanı olmadığımız konular sonuçta, hepimizin hatası var ki. Bilim adamlarına güvenmek önemli bir şey, şüphe duyulsa bile araştırmadan etmeden konunun bir tarafına körü körüne taraf olanların hatası daha çok.

  5. Kesmek zorunda kaldığım mesaja devam edeyim

    Bak bu internet müthiş bir şey, neler neler var.Gir şu linke:

    http://spaceflight.nasa.gov/history/apollo/apollo_mission.html

    Önce roketin parçalarını iyice öğren. Dünyaya dönen tek parça neymiş kafana yaz. Ötme bir daha bilip bilmeden. Sonra lunar trajectorye bas dünya üzerindeki turuncu bizim roketimiz her tıkladığında bir aşama haraket edecek her aşamada play yazısına basarsan basit simülasyonlarla anlarsın ne olduğunu. Sonra Earth Trajectory ile dünyaya nasıl dönüldüğünü takip et. Geliştir kendini boş durma. Neye karşı çıktığını bil önce.

    Lm nin Cm den ayrılışı da var nasada ama bakmak arayıp bulmak lazım.

    http://spaceflight1.nasa.gov/gallery/video/apollo/apollo11/html/lunar_activities.html

    Sen youtubedan anlarsın

    Sana bir de aydan kalkan LM ile CM nin birleşmesini gösteren video verelim

    Ama bunlar seni tatmin eder mi, etmez. Çünkü sen iman etmişsin bir kere. Bu konu hakkında zerre araştırma yapmamışsın. Bilmediğin konularda bilim adamlarını karşına alabilecek kadar cahilce davranıyorsun. Şimdi çıkar bunların dış çekimini istersin sen. puahahah ...Simülasyonları var ara bul izle de aklında canlansın biraz olay.

    Çok kendine güveniyorsan bize aydan dünyaya dönmek için hangi tür yakıttan ne kadar lazım anlatsana. Anca işkembeden salla sen, araştırma yok, bilgi yok, işkembeden nağmeler... Haddini bil cigi haddini..

  6. cigi demiş

    >>>>Tembeller ve himbillar sürüsü ne sorulmus onu dahi merak edip iletileri okuma zahmetine katlanmiyorlar ve sardirmaya devam ediyorlar.

    Sen çok boş adamsın be cigi. Senin sorularının cevaplarına giden yolu ben gösterdim sana. Fakat sen işkembeden sallamaya o kadar alışmışsın ki ve o kadar iman etmişsin ki bu olaya bir kara cahilden farkın yok. Önce iman edip sonra soru soruyorsun. Sen bu konuyu hiç araştırmamışsın, ay yolculuğu nasıl yapılmış zerre bilgin yok. Bilgin olmaması da normal. Anormal olan senin bilmeden, araştırmadan böyle bol işkembeden sallaman. O görüntü yok bu görüntü yok diye sallayıp duruyorsun.

    Ben sana ne dedim git lunar module extraction, apollo 11 flight journal araştır biraz diye ama çapın yetmedi tabi. Eh bizde parmağımızı gözüne sokalım o zaman. Sen haddini bilmedikten sonra daha çok bu durumlara düşersin.

    Bak şimdi ilk aramada sana vereceği linklerden biri:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Transposition,_docking,_and_extraction

    Eveeeet, aya gitmeden önce adamlar bir şey yapıyorlar ama ne? Bir de apollo11 e bakalım, nereden bakacağız buradan:

    http://history.nasa.gov/ap11fj/

    Evet, hemen başta zaten 3.link aynı ifade var.Dökümü de linkte tıklayınca çıkıyor.

    http://history.nasa.gov/ap11fj/03tde.htm

    Evet evet, bu adamlar bir şey yapıyor ama ne? Ne mi yapıyorlar, LM ve CSM ayrılıyor ve CSM 180 derece dönüp LM ile kenetleniyor. Yani aya doğru giderken LM ve CSM zaten birleşmiş durumda oluyorlar ve aya gidiş esnasında astronotlar sistem kontrollerini yapıyorlar falan.

    Şimdi senin kafan almayacağı için videosunu koyalım.

    http://www.youtube.com/watch?v=SbUqi1VFGnQ

    Birleşince bu meretler basınç dengelemeleri filan yapılıp bölme kapakları açılıyor ve al sana astronotlar nasıl lunar modüle geçmişler, aradaki tünel filan. Nasaya git. Korkma git git.

    http://spaceflight1.nasa.gov/gallery/video/apollo/apollo11/html/onboard.html

    Bak burada ilk sayfada Buzz Aldrin opens the Apollo 11 Lunar Module hatch. videosu ile açılan kapağı göreceksin,link:

    http://spaceflight1.nasa.gov/gallery/video/apollo/apollo11/mpg/apollo11_dlclip06.mpg

    From the Apollo 11 Lunar Module, Buzz Aldrin shoots video of Neil Armstrong and Michael Collins through the tunnel in the Command Module. deki video ile Lm ile CM arasındaki tüneli göreceksin,link:

    http://spaceflight1.nasa.gov/gallery/video/apollo/apollo11/mpg/apollo11_dlclip07.mpg

    Yav araştırınca da internette yok yok birader. youtubeda da varmış.

    http://www.youtube.com/watch?v=XjuwgHxR3GA

    Demekki tembel ayak takımı olan senmişsin. Karşı çıktığın bir konu hakkında bile araştırma yapmıyorsun, yapamıyorsun. Ama çeneye gelince kendini bir şey sanıyorsun. İnsan bir araştırır bu iş nasıl yapılmış, aşamaları neymiş, öğrenir de ondan sonra öter. Böyle yerin dibine geçmek durumunda kalmazsın hiç olmazsa.

    Forım medya sınırı yüzünden sonraki mesajda devam ediyorum

  7. sevgili everest başlıkta baştan beri haddini bilmemezlik yapanlar kendileri.

    Bak onlar benim mesajlarımı şikayet ediyorlar sildiriyorlar ama ben hiç tınlamıyorum onların laflarını. Bilgisiz olduğunu kabul etmeyen insan bana ne dese boş.. Bunlar boş adamlar everestt boşş.. biraz bunlara dürüstlük dersi ver sevgili arkadaşım benim.

    En fazla da atarlar beni.. Sorun değil. Yeni arkadaşalr da el atmışlar konuya.

  8. cigi demiş

    >>>Google profesorleri haril haril evirip cevirip hemen hemen ayni linkleri asip duruyorlar fakat sordugum üc sorunun yanitlarini bulup asamiyorlar...

    ...Calismaya devam, ha gayret..

    Sen nereden öğrendin, nerenden uydurdun peki bu aya gidilmediği masalını. O uyduruk belgeselden mi? Ee o belgeselin ne saçma bir şey olduğunu gösterdik. Bir de ne yapacak insanlar. Senin her dediğine he deyip susacaklar mı. Ee ama sen fizikçi değilsin, roket mühendisi değilsin, bilim adamı değilsin. Ne yapacak insanlar NE?

    Ne sanıyorsun ki kendini. Sana anandan mı kaldı bu aya gidilmediği bilgisi. Benim evde de nasanın arşivlerine direk bağlantı var babamdan kalma.

    Bak sana google kullanmayı öğreteyim de yararlan.

    gir google a ( adres vermeyeyim artık, o kadar da değilsindir herhalde. Ama istersen söyle onu da veririm)

    lunar module extraction

    yaz enterra bas

    oraları dolaş oku biraz sonra apollo 11 flight journal filan de onu araştırr..

    çok bilimsel adamsın sen araştırmadan etmeden öyle göbeğini yaya yaya soru sormazsın hadi canım hadii..

  9. erseavetir demiş

    >>>Neyse bırakalım şimdi ayıda bazılarınızın aya veya marsa uzay aracı gitmediği konusundada çok inatçı.

    Arkadaşım başlıkta marsa uzay aracı gitmedi diyen yok. Sanırım benim mesajımdaki ironiyi kaçırmışsın. Fotolarda yıldız görünmemesi bilirsin aya gidilmedi diyenlerin öne sürdükleri bir olay. Ben de buna gönderme yaparak marstan çekilen dünya fotosu ile ironi yapıyorum orada. Yoksa aya gidilmediğine iman edenlerden değilim.

    Hoşgeldin

  10. Sevgili everest,

    Aya gidilmediğinde iman eden kişilerin ben dürüst olduklarını düşünmüyorum. Bir kere ne kadar bilgisiz olduklarını bu başlıkta çok kereler gördük. Sadece soru sorarak şüpheyle yaklaştıkları filan da yalan. Hangi açıklamayı evet bu olabilir, mantıklıdır filan diye karşıladılar. Hiç birini. Açıklandı görmezden geldiler başka bir şey attılar ortaya. Ona cevap verildi gittiler başka bir şey attılar ortaya.

    Sen adam gibi dürüstçe çıkıp ben bu videodaki dili anlamıyorum dediğinde böyle tartışma olmaz diye kestirip atarak nasıl bir insan olduklarını da gösterdiler. İşlerine gelmeyince anlamadıkları konuda david coperifeld diye alay etmesini de bildiler. İşkembelerinden sallaya sallaya, ne fizik bilerek ne roket yakıtlarından anlayarak ne de herhangi bir büyük proje nasıl işler, bir kişi tüm konuya hakim olabilir mi diye düşünmeden salladılar durdularr. Sonuçta şimdi burada soru sordum cevap vermediler diyen adama sormak lazım..

    1-Sen bu konuyu nereden araştırdın?

    2-Nasa ile irtibata geçtin mi? En azından videolar konusunda?

    3-Aya gidilmesi konusunda herhangi bir bilimsel engel var mıdır? varsa Nedir?

    4-Teknolojik yetersizliği ölçebilecek derecede bilgiyi sana veren donanımın nedir?

    5-Teknoloji düzeyini ölçebildiğine göre bugün insanlığın yapabileceği en sınırdaki şey nedir? Anlat bakalım!

    Hayatındaki en büyük başarısı 2 video birleştirmek olanlar için biçilmiş kaftandır böyle komplo teorileri. Donanımları yok, verilen linkleri videoları anlayamıyorlar. Bunlar kendi yetersizlikleri ila aya gidecek hayal gücüne bile sahip değiller, cahil cesareti ile laf etmekten başka bir şey yaptıkları yok.

    Şimdi soru sordum diyen adam gerçekten soru mu sormuş yoksa aya gidilmediğine İMAN mı etmiş kendi laflarıyla görelim. Adam kendisi inanmıyor ama Nasaya mail atmak bizim görevimiz bak senn ... Puahahah..

    Sevgili everest, bizim verdiğimiz linkleri bunlar anlayamıyor ama senin gibi dürüstçe ifade edemiyorlar. Onun için bu insanları fazla ciddiye almanın bir anlamı yok. :D

    cigiden seçmeler

    >>>>Aya ne gidilmistir, ne de inilmistir.

    >>>>Muhammedin yasadigina inananlar varsa aya gidildigine inananlarda olacak elbet.Ben inanmiyorum.

    >>>>NASA'ya mail atip gönderip orijinal kasetleri neden istemiyorsunuz?

    >>>>...kimsenin aklina gelmeyecek sorulari soruyoruz.

    Bu sonuncusunu okuyup okuyup gülüyorum. Puahahahaa

  11. hubblez demiş

    >>>Unutmayınız ki cisimler yansıttıkları ışık ile görünebilirler. Verilen örnekte kameranın lensinin hemen önündeki bir saç kılının lense çok yakın olması nedenli yansıtamadığı ışık nedenli beyaz zeminde kaybolmasından bahsedilmekte. Oysa ki ayda çekilen fotoğraflarda o ARTI İŞARETLERİ makinanın kendisinde var.

    O lense yapıştırılan saç kılı lense çok yakın diye ışık yansıtamıyorsa daha koyu bölgelerde neden görünür oluyor da güneş ışığının yansıdığı alanda silikleşiyor. Yaptığın açıklama açıklama değil. Kimi kandırıyorsun?

    Anlat bakalım bu resimlerde işaretler neden parlak yerlerde silikken diğer yerlerde belirgin.

    http://www.thekeyboard.org.uk/Cross%20hairs%20over

    http://www.clavius.org/img/as14-66-9254-strut.jpg

    http://www.clavius.org/img/as15-88-11863-flag.jpg

    Bunların da bir kısmı cismin arkasına kaçmış bir kısmı da önde kalmış hemi canım benim!!! Geç yahu geç martaval okuma bize.

    yine hubblez:

    >>>>Ay yüzeyinde FARKLI yerlerde çekilen videolar gösterildiğinden NASA sözcüsü yine bir açıklama getiremiyor. Çünkü NASA nın kendisi farklı zaman ve yerler diyor.

    Nasada sadece BİR YETKİLİ Mİ çalışıyor?? O yetkili de o belgeselde konuşan değil mi? Puahahaah

    Git verdiğim linki oku bakalım adam teyit etmek için gidip video kaynağına sorduğunda ne cevap alıyor. Farklı yerler değil aynı yer ve bir kaç dakika ara var.

    >>>Mars ın yüzeyinden (55 milyon km) yüzlerce fotoğrafı elde eden NASA burnunun dibindeki ay dan (385.000 km) elde edemiyor öyle midir? Bunca iddiayı çürütemiyor.

    Azıcık izan yahu.

    Sana azıcık izan yahu. İyi niyetini takdir ettim, galiba marsın dünyaya en yakın uzaklığını yazmışsın karşılaştırma yapıyorsun. O gördüğün çok net mars yüzey fotoları buradan çekilmiyor gardaş. Marsdan elde edilen görüntüler uydu ile veya yüzeye indirilen araştırma robotlarıyla alınıyor. Sen o çok yakından çekilmiş fotoğrafları uydudan veya teleskop ile mi alındı sanıyorsun. Diyorum birşey bilmiyorsunuz anca ahkam kesiyorsunuz. Uydu dediysek marsın yörüngesine oturtulan uydu diyoruz. Sen şimdi dünya yörüngesindeki uyduları filan sanırsın.Mesela şudur.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Mars_Global_Surveyor

    Ki bunun çektiği fotolarda öyle küçük bir nesnenin görüldüğü var mı?

    Yüzeye indirilen araçlarda görürsün anca küçük ayrıntıları.

    Attın tutttun sivilceyi bile çekebilen teleskop diye, birşey getirebildin mi? Hayır. Al sana teleskoplar neyi ne kadar çekebilirmiş hesabıyla anlatan bir sayfa.

    http://www.rocketroberts.com/astro/flag_on_moon.htm

    İşkembeden sallamayla olmuyor bu işler. O kadar küçük bir nesneyi çekecek bir alet yok, çekilebilen kadarını da beğenmiyor BEYZADELER. Size fotoğraf beğendirmek için robot yollayacak da resim çektirecek NASA. Parasını verecek misin?

    Roket yakıtından anlıyorsunuz, fizikten anlıyorsunuz, mühendislikten anlıyorsunuz, kameralardan anlıyorsunuz..ee ne duruyorsunuz yapın bir araç da gidin siz bakın.

    Bu konu hakkında güzel bir site

    http://www.clavius.org/index.html

    http://www.thekeyboard.org.uk/Did%20we%20land%20on%20the%20Moon.htm

    Uyduruk belgeselle ilgili açıklamalar burada

    http://www.badastronomy.com/bad/tv/foxapollo.html

    Bunların mühendis diye peşine takıldığı adamın kafayı yemiş biri olduğunu şurada dökümü yapılan konuşmalarından rahatça anlarsınız.

    http://nardwuar.com/vs/bill_kaysing/index.html

    ''Nardwuar: How much space stuff since 1959 has been real? What space stuff is real today? Did the Challenger blow up? Did NASA know it would blow up?

    Yeah, and you know why it blew up? Because Christa McAuliffe, the only civilian and only woman aboard, refused to go along with the lie that you couldn't see stars in space. So they blew her up, along with six other people, to keep that lie under wraps. I claim that Christa McAuliffe was murdered.

    Bilirsiniz challenger uzay mekiği patladı öldü hani içindekiler. Ölenlerden biri de kadın bir öğretmendi. Bu herif diyor ki, gemideki tek sivil buydu ve uzayda yıldızların görünemeyeceği yalanını reddettiği için challengerı patlattılar.Bu kadını öldürdüler diyor..

    hahaha sen onca eğitim ver mekik kalkışa geçsin kadın telsizden şey demiş herhalde ---hehehe kandırdım kandırdım herşeyi söyleyeceğim..nasa da düğmeye basıp patlatmış diğer 6 mürettebat ile.

    Yaaaa komşu işte böylee..sende başka dedikodu var mı??

    Marstan dünya ve ayın fotusunu koyayım mı.

    http://craphound.com/images/214812main_EarthMoon-browse.jpg

    Koydum.

    Yıldız yok, marsa hiçbir araç gitmemiştir uleynn..

  12. mechule demiş

    >>>şakkı kamer varken buna mucize diyecek halimiz yok burda değinilen konu bilime nasıl ışık olduğudur,bilimsel bulgunun cevabı zaten Kuran'da vardır demek!

    Sen bize bahçe örümcekleri hakkında bilimsel bilgi versene. Linki filan olsun. Alengirli olsun. Bakalım dediğin gibimiymiş. :D Doğruysa belki ondan sonra ayetteki gak guk dişi mişi olaylarını tartışır ateist arkadaşlar. Dişisi biliniyor da erkeği bilinmiyor ha :D Öyle araştırma mı olur nen?

    hehe

  13. hubbez birincisi için şuraya bak

    http://www.badastronomy.com/bad/tv/foxapollo.html#backgrounds2

    Neymiş o videolar ayrı günlerde değil bir kaç dakika ara ile çekilmiş. ve aynı yerdeler.

    ikincisi içinse şuraya.. indir sayfayı aşşağı aynı resimlerini göreceksin.

    http://www.iangoddard.com/moon01.htm

    Aaa test edilmiş aynı şey oluyor. Vay anasını. Demek ki çok fazla parlaklık olan yüzeylerde o çizgiler arkaya geçmiyor.. kayboluyormuş.

×
×
  • Yeni Oluştur...