Jump to content

Faraday

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    41
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Faraday Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Faraday

    12 Eylül'de ne diyeceğiz?

    Demek seni böyle evirip çevirip "bip"leten ohm'muş.. Anırmamı istiyorsan anırırım.. Ama ben anırınca kuyruk salayıp kaçma numarası yapmıyasın zira tüm dişi eşekler öylesiniz.. Erkek eşek anırdı mı çileden çıkarmak için yapmadığınız şey yok.. Hatta istiyorsan osura osura anırırım dişi eşeğe kur yapmanın en iyi yolu bu olsa gerek..
  2. Faraday

    12 Eylül'de ne diyeceğiz?

    Burayı anlayamadım.. ABD, "Türkiye'yi bölüyor, kundaklıyor" derken Dörtyol provakasyonundan mı bahsetmiş. Polisin orda grubun en önünde yakaladığı Bingöl'de çalışan uzman çavuşun ABD ajanı olduğunu mu kastetmiş. MHP'li başkan yardımcısının bu uğurda arabasını kullandığını mı belirtmiş? Ya da "teröristleri kaçakçı sandık; kekik toplayan vatandaşları terörist sandık" zihniyetini mi eleştirmeye çalışmış.. Belki de üzerine gidilmeyen heron görüntülerini işaret etmiş "örtmeyin, üzerine gidin" demiş müritlerine de anlamıyorsunuz. Ayrıca Perinçek bir zamanlar kavgalı olduğu Cindoruk'tan ve MHP'
  3. Faraday

    12 Eylül'de ne diyeceğiz?

    Oğlum Akhenaton! Sana utan diyecem ama o meleke yok sende.. Fişi çekilip takıldıkça değişen modemin ip numarasının ispatı mı olur.. Zaten düşünce evreninin sığlı kendini parmak izi gibi ele vermiş.. Bu arada ikinci kişiliğini gece gece hemen peşinden anırtmaya gerek yoktu. Biraz aradan sonra tasmasını çözseydin daha inandırıcı olurdu..
  4. Faraday

    12 Eylül'de ne diyeceğiz?

    Öyle mi? Peki sen neden Bardakçı, Gestapo, zagortenay ve Rothschild nickleriyle gelip saklambaç ekseninde oynayıp gidiyorsun? Acaba bu nasıl bir bölünmüş ruhun göstergesi?
  5. Faraday

    Adalet !

    İnan ki birbirinizden bir farkınız yok.. Bana inanmıyorsan suçladığın kişilerin iletilerine bir bak, kendi kafiyelerini bulacaksın.. hatta belki redifleri..
  6. Faraday

    Adalet !

    Böyle bir kısasa kısas yok.. neden olmayan şeyden örnek veriyorsun..
  7. Faraday

    "SENİ SEVİYORUM" demenin, dayanılmaz hafifliği

    Eğer maharetli değilseniz sevmek zor iş. Adamı ağlatır olduğu yerde bir başına bıraktırır..
  8. Faraday

    12 Eylül'de ne diyeceğiz?

    Sakinleşin beyler..
  9. Faraday

    İsa Nasıl Babasız Doğdu?

    Kusura bakma böyle çizgi film zekasıyla cevap veren birini ciddiye almıyorum.. Resmen masturbasyon çekmişsin..
  10. Faraday

    12 Eylül'de ne diyeceğiz?

    Akira Kurusawa'nın Ran(iktidar) filmini hatırladım birden bire... İzleyenler bana hak verecektir.. Bu ne yaw! Adamlar malı götürüyor sizlerde tartışmasını yapıyorsunuz..
  11. Faraday

    12 Eylül'de ne diyeceğiz?

    Tayyibin de ve bilimum siyaset tayfasının da yaptığı şey..
  12. Faraday

    referandum

    Bunun sebebi çalışan işçilerden emeklilik kesintisinin az olması; memurlardan da çok olmasıdır.. Çalışan Memurların maaşları bu yüzden düşük;çalışan ssklının da fazla olur. Memur Emekli olunca da yüksek alırlar.. Telekomdan üniversiteye işçi olarak geçmiş biri 3500 tl maaş alıyor. Proflardan bile fazla.. Emekli olan bir karayolu işçisi 90 bin civarında ikramiye alırlken 30 yıllık bir öğretmen 45 bin tl ikramiye alır.. Gördüğün gibi çift tartaflı bir haksızlık var ama ssklılar daha iyi kazanıyor( askari ücret hariç, devlet işçisi kastolunan) Not: Durum savunması için değil bilgi amaçlı ya
  13. Faraday

    İsa Nasıl Babasız Doğdu?

    Yaşamadığını nerden biliyorsunuz.. Kanıtınız var mı? Diyari rumun arşivine mi sahipsiniz ya da öyle desteksiz mi yazıyorsunuz...
  14. Faraday

    İsa Nasıl Babasız Doğdu?

    Niye güleceksin ayet gayet açık. Orda elçi Cebrail mi? cebrail melek mi elçi mi? 19/19: Demişti ki: "Ben, yalnızca Rabbinden (gelen) bir elçiyim; sana tertemiz bir erkek çocuk armağan etmek için (buradayım)" işte bu ayetteki elçi Zekeriya'dır.. bak bu da Zekeriya'nın meryem üzerindeki sorumluluğuna dair ayet: 3/37: “Bunun üzerine Rabbi onu güzel bir kabulle kabul etti ve onu güzel bir bitki gibi yetiştirdi. Zekeriya'yı ondan sorumlu kıldı. Zekeriya her ne zaman mihraba girdiyse, yanında bir yiyecek buldu: "Meryem, bu sana nereden geldi?" deyince, "Bu, Allah Katındandır. Şüphesiz Allah, d
  15. Faraday

    Kılıçdaroğlu'nu şoke eden pankart

    Haklısın, Kılıçdaroğlu'nu savunuş tarzın aynen yukardaki cümlenle ahenk içinde ve bu da seni tam Aziz nesinlik yapar Ama biz bu forumda bu tür savunmaya mürit deriz.. Müritler ve şeyhler.. Ne diyelim günün birinde otorite olanı ve olmaya çalışanı aynı yürek ferahlığıyle eleştirme kabiliyetine erişme dileğiyle.. Umarım iktidarda olan ile iktidara oynayanların aynı hamurun ürünü olduğunu kavrarsınız..
×
×
  • Yeni Oluştur...