Jump to content

Kemal II

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Kemal II Hakkında

  • Derece
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Kemal II

    REFARANDUMDA SANATÇILAR NE DİYOR

    Erdoğan'ın "bitaraf olan bertaraf olur" tehtidinin ardından sanatçılar için evet dememek çok daha zor olacak. Neticede bunlar piyasadan ekmeğini kazanan, iktidara muhalefet yapıp fişlenirse, işleri oldukça zora girecek bir meslek grubuna mensuplar. Ama tüm bunlara rağmen cesurca hayır diyebilen sanatçılar olduğunu görmek sevindirici.
  2. Kemal II

    19 yıldır aralıksız oruç tutuyor

    AKP döneminden beri milletin çoğu işsiz ve aç. Diğer bir deyişle 8 senedir halkın önemli bir bölümü dolaylı olarak oruç tutuyor zaten. Onun için bu şahısa fazla şaşırmadım. İşi ibadete dökmüş sadece.
  3. Kemal II

    Kılıçdaroğlu'nu şoke eden pankart

    İki villa arasındaki 10 fark - ÜSKÜDAR'DAKİ VİLLA: Harbiden villa... BURHANİYE'DEKİ VİLLA: Villacık... - ÜSKÜDAR'DAKİ VİLLA: Çok değerli bir tepede... BURHANİYE'DEKİ VİLLA: “Emekli cenneti” denebilecek bir yerde... - ÜSKÜDAR'DAKİ VİLLA: “Para peşin, kırmızı meşin” durumu söz konusu olmuş. BURHANİYE'DEKİ VİLLA: Kooperatif dayanışması ve banka ipoteğiyle kotarılmış. - ÜSKÜDAR'DAKİ VİLLA: Kolayca paha biçilemiyor. BURHANİYE'DEKİ VİLLA: Kolayca paha biçilebiliyor. - ÜSKÜDAR'DAKİ VİLLA: Alengirli havuzu az kişi tarafından kullanılacak... BURHANİYE'DEKİ VİLLA: Alengirli olmayan havuzu
  4. Kemal II

    eşitlik mümkün mü...

    İnsanların bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine yaşayabildiği, Huzurun olduğu, refahın tabana yayıldığı, Demokratik, laik, sosyal bir hukuk devletinde Eşitlik mümkün... Ama bunun için doğru siyasi tercih yapmak gerekiyor. Toplumlar hakettiği şekilde yönetilirler.
  5. Kemal II

    anayasa düzenlemesine niçin evet?-1

    Olayı 180 derece tersten yorumlamışsın. Sen bu aralar gündemi pek takip etmiyorsun galiba. Asıl BDP(PKK) evet deme konusunda AKP'ye epey domalmaya başladı. PKK'nın geçici ateşkes ilan etmesinin de bu sürece katkıda bulunmak için yapıldığını düşünüyorum. Ateşkesten sonra BDP'liler birbir "evet" baklasını çıkarmaya başladılar ağızlarından. Ahmet Türk: Referandumda hiçbir Kürt ‘hayır’ demez http://www.marksist.org/haberler/1677-ahmet-turk-referandumda-hicbir-kurt-hayir-demez BDP'li Demirtaş: Evet için bir işaret yeter http://www.haber7.com/haber/20100823/BDPli-Demirtas-Evet-icin-bir-isaret-y
  6. Kemal II

    ATATÜRKLE İLGİLİ BİR SORU

    Bu başlık, Atatürk dönemine saldırmaya zemin oluşturmak için hazırlanmış sinsi bir kurgu gibi geldi bana. Daha önce de başka bir şahıs benzer bir girişimde bulunmuştu. Linkte vereyim. http://forum.ateizm2.org/index.php?showtopic=34249 Böyle uydurmasyon iddialar üzerinden yorum yapmaya gerek duymuyorum. Ama şu kadarını söyliyeyim. Keşke AKP'nin değil 100, 1 yıllık adam gibi uygulayabileceği bir programı olsa. Rüzgarda sürüklenen yaprak gibi bir oraya bir buraya plansız programsız savruluyor ülke.
  7. Kemal II

    ALEVİLER EVET OYU VERMELİ

    "Salman Kaya: Aleviler, Demokratikleşmek için Evet Demeliler Eski Sosyaldemokrat Halkçı Parti (SHP) Milletvekili Salman Kaya, 12 Eylül'de Oylanacak Anayasa Değişilik Paketi Referandum Oylamasında 'Evet' Oyu Vereceğini Açıkladı. Kaya, Gerçek Demokrat ve Ülkücülerin Anayasa Paketine 'Evet' Oyu Vereceğini Söyledi. " Epeydir bu kadar büyük bir saçmalık duymadım. Beyfendi Alevileri halletmekle kalmamaış, bir de skalasını genişletip, "gerçek" demokrat ve ülkücüler için de tespit kasmış. Aleviler, gerçek demokratlar ve ülkücüler. Üçünü birden kapsayan über bir analiz... Hangi dumanlı kafa insana bu
  8. Kemal II

    Müzikle Açalım

    CcC Kılıçdaroğlu CcC
  9. Erdoğan'ın, Ümit Boyner ve Tüsiad için söylediği "bitaraf olan bertaraf olur"(bizi tutmazsanız sizi yok ederiz) sözü bu soy sop çıkışından sonraki en büyük ikinci gaf. Tam bir diktatör düşünce ürünü. Demokrasinin d sinden bahseden bir kişinin, zerre kafası çalışıyorsa AKP'den hemen uzaklaşması lazım bu faşizan çıkışlardan sonra.
  10. Kemal II

    Tv lerdeki 100 yildir degismeyen Ramazan yayinlari

    Yobazlar bu konuyla dalga geçerek aslında millete hakaret ediyor. Halkımızın önemli bir bölümü, sadece Ramazan ayında dine yöneliyor. Beş vakit namazını kılmıyor ama Ramazan'da orucunu tutuyor, teraviye gidiyor. Medya da Ramazan döneminde artan dini talebi bir şekilde karşılama yoluna gidiyor. Tamamen arz talep meselesi.
  11. Kemal II

    12 Eylül'de ne diyeceğiz?

    Hayır'da hayır vardır.
  12. Ulusal onur ve çıkarlarımızın aleyhine olmasına karşın, ABD öyle istediği için AKP de paşa paşa Ermenilere yavşıyor. Türkiye bir piyon. Ne yazık ki AKP ülkeyi bu hale getirdi. Burada asıl irdelenmesi gereken ABD'nin bu girişimlerden gayesinin ne olduğu. Bence Türkiye vasıtasıyla, Ermenistan'ı Rus nüfuzundan çıkartıp, Rusya'nın bölgediki otoritesini zayıflatmak ve o boşluğu kendisi doldurmak istiyor.
  13. Kemal II

    Ben (Erdogan )buradan muhaliflere sesleniyorum

    Sn. Kılıçdaroğlu'nun soyunu sopunu, bir Gürcü devşirmesinin diline dolaması komik ve saçma değil mi? Tencere dibin kara, seninki benden kara demezler mi adama?
  14. Kemal II

    anayasa düzenlemesine niçin evet?-1

    Niçin evet? - Cahil olduğumuz için. - Dinci olduğumuz için. - Terör sempatizanı olduğumuz için. - Aziz Nesin'in bahsettiği %60'lık kısma dahil olduğumuz için.
×
×
  • Yeni Oluştur...