Jump to content

bar3

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    96
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

bar3 Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. bar3

    ateistin cevapsız kaldığı anlar.

    Bilincin kendi kendine var olamayacağına inanıp. Tanrının kendi kendine var olabilmesine inanmak. Anlayamazsınız.... Bence bir ateistle Didarın farkı budur. Ateist evren kendiliğinden varoldu der , Dindar ise araya aracı sokar , Tanrı kendi kendine var oldu evreni yarattı der.
  2. bar3

    Türkler `evrim`e en az inanan millet

    yani şuanki insanloğlunun evrimleşme yönü zeka,uyku,hafıza olarak gelişmektedir.
  3. bar3

    İnanmak veya inanmamak

    Tamamda bu yazı bana göre sadece agnostik ve ateiatlerin arasındaki görüş ayrılığına değinmiz yani tanrıya. Bu makalede tanrıya değinilmiş yani genel bir kavrama (Hristiyanın tanrısına yada müslümanın allahına yada yehovaya değil). Bu yazıdan çıkan tek sonuç tanrı kavramını tanrıya ne inananlar nede inanmayanlar açıklayabilir.Bu arada evrenin sınırı dedkten sonra iyice saçmalığa vurmuş makaleyi,önce evrenimizin sınırnda kalalım uğraşmayalım demiş sonra kendisi tanrıyı ispatlamaya çalışmış en sonundada tanrı vardr demiş
  4. bar3

    Bilinç ve Hologram Evren

    şimdi kendimi bu evrene göre koyup anlattıklarınıza göre yorumlayınca aslında siz yoksunuz sadece benim bilincimin ürünlerisiniz siz yoksanız aslında sizin bilincinizde yok sizin bilinciniz yoksa tek ben varım.
  5. bar3

    Türkler `evrim`e en az inanan millet

    takmışız piramitte piramit diye. Piramitleri şuanki teknoloji ile yapmak çocuk oyuncağıdır ancak onca taşı alıp oraya getirmek biraz yürek ister....Japonların kastetmeye çalıştığı o günkü teknolojiyle bu tarz bir yapıyı oluşturmanın neredeyse imkansız olduğudur (dikkatini çekerim o günkü teknolojiyle şimdikiyle değil,eğer gerçekten böylese senden kaynak isteyebilirmiyim?). Ha sarı saçlı mavi gözlü çocuk demişin 50 nesili 50 ile çarp oldumu 2500.2500 senede değil saçının rengi dna daki kodon dizilişlerinden bir tanesinin yeri değişse yeridir. Hala evrimin kısacık bir dönem olduğunu söylüyorsunu
  6. bar3

    Türkler `evrim`e en az inanan millet

    bu iletim silinebilir
  7. bar3

    Türkler `evrim`e en az inanan millet

    sorun okumakta değilki! okuduğunu anlamakta kardeş! adam gibi okuduğunu anlayabilen insan zaten dinden çıkardı şimdiye.
  8. bar3

    Komik allah

    mücize yapıyorum ama yapsamda inanmıyacaksın biliyorum o yüzdende mucize yapmıyorum ahahahahahahahahaha:D:D:D:D:D:D
  9. bar3

    Komik allah

    kısada gelsede herkesin dini kendine deseymiş daha kestirme olurmuş hem mürekkepten hemde kağıttan tasarruf edermiş. sırf akıllı görünmek için çeşitli kelime oyunları.
  10. bar3

    Komik allah

    Ozaman noel baba kafir............ Bacadan giriyor şerefsiz, durduramıyoruz efendim.
  11. bar3

    İlk Namazı Kim Kılmış?

    yanlış okumadım değilmi 50 vakit yazıyor orada? 8 saat uyusan hergün 15 dkdan namaz kılsan 2 saatte yemek yesen geriye sana topu topu günde 5 saat kalır yahu.
  12. bar3

    Allah istemiş, dilemiş

    Oha diyorum başka birşey demiyorum.... Cubbeli bey ilkokul terk filan mısınız? benim bildiğim dünya,evrene dahil birşey.Dünyanın üzerindeki en ufak bir düzensizlik bile evreni düzensiz yapacaktır.
  13. bar3

    Türkler `evrim`e en az inanan millet

    çok komiksiniz yemin ediyorum. ateistlerin birçoğu evrimi bilmiyormuş..... ama sorsalar müslümanlar su gibi ezbere biliyor kuranı...... Eğer 4 ateistten 1 i bilmiyorsa evrimi müslümanların 4 ünden 3 ü ( nüfus üzerinde müslüman gözükenlerden bahsediyorum) kuıranı kerimin daha kapağını açmamıştır.
  14. bar3

    Uzayda yaşam bulundu mu?

    Taşınsın bence, bilim kadar dinleride ilgilendiren bir şey bu.
  15. bar3

    Uzayda yaşam bulundu mu?

    Gülerim ağlanacak haline. Sen şaşırmaya devam et.
×
×
  • Yeni Oluştur...