Jump to content

maske

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

maske Hakkında

  • Derece
    Member
  1. maske

    Allah'ın adaletsizliği

    craft.. arkadaşım kendini çok yoruyorsun maşallah allahın olmadığını kendine inandırmak için o kadar mesaj yazıyorsunki...))ben sana bişey diyimmi kendini kandırma! Sen ne yapssan da durum değişmeyecek .sen kendini dünya hayatının güzelliklerine adamış bir insansın hayatını rahat geçirmek için yapamayacağın hiçbir şey olmaz.Napıyorsun geceleri uyurken herkesi etkileyebilecek ateist yapacak sözlermi üretmeye çalışıyorsun:)))yazıklar olsun sana dünya hayatı için şu yaptıklarına bak.)Cehennem sizler gibleri için yaratıldı ve sonsuza dek yanacak... Kainat Allahın romanıdır,bırak da A
  2. maske

    Ya Tanrı Varsa

    acaba ne saçmaladığınızı sorabilirmiyim? Yüce Allah kendisinin bilinmesini istedi ve bize kitap gönderdi allah bize kuran-ı kerimde bütün sorularımıza cevap vermiştir.siz burda hala o insanların beyinlerinde yarattıkları tanrılardan mı bahsediyorsunuz.ooo tabi işinizede gelmiyor ''eğer tanrı varsa sınava tutmuyodur bizi yavvv biz keyfimize bakalım'' diyonuz ya en çok da bu güldürüyor beni:):)::))))
  3. maske

    Orucunu Ateist Yiyerek Açan Ayı Fıkrası. Hah Hah Ha!

    sen allahı isteklerine karçı çıkamazsın bi kere biz şuan sınava tutuluyoruz bu bir sınav dünyası o yüzden ömrümüz kısa. ayrıca hiç kimsenin ölümü seni ilgilendirmez.bir imamı ayı öldürüyor diye sen allahın onu sevmediğini çıkartıyosan sen gerizekalısın demektir.çünkü herkes bir gün ölecektir bakalım ölünce MÜNKER ve NEKİR adlı iki meleğe nasıl cevap vericeksin aaa diğer tarafta kendini kandırsan bile onları kandıramazsın çünkür gerçek seni bulmuştur...
  4. maske

    Orucunu Ateist Yiyerek Açan Ayı Fıkrası. Hah Hah Ha!

    fıkra çok komik yaaaa:)):):)))))))
  5. Bilader konu aç , bana istemediğim mesajları özelden atma, zaten şikayet ettim ban yiyceksin büyük ihtimalle... ayrıca forumda kuranı herkes okuyupta ateist oldu senden kat kat bilgimiz var.

  6. maske

    Kuranın tanrısı Allah zamandan münezzeh midir?

    ''O Rab ki, yeri sizin içi döşek,göğüde sizin için bir tavan yaptı.Gökten su indirerek onunla,size besin olsun diye(yerden)çeşitli ürünler çıkardı.Artık bunu bile Allaha şirk koşmayın.'' inanmayanlara mesajdır bu.
  7. maske

    fransa'da çarşaf yasağı

    ulan utanmazlar!!! orada insanların özgürlüklerini kısıtlıyorlar.siz burda keni çapınızda eğleniyorsunuz.insafa gelin biraz.azıcık insan olamıyonuzki dinsizler!!.bir düşünün, kendinize bakınız, doğada olan herşeye bakınız, evrene bakınız, her zaman vaktinde çıkan ay ve güneşe bakınız. gerçekten bu evrenin bir yaratıcısı yok mu? güldürmeyin lütfen tanrı yok diye islamdan kaçamazsınız.bu gerçek ölünce sizi bulacak ama ölümden sonra karşılaştıklarınız hiç hoş olmayacak...
  8. allah bizi dünyada sınamak için yarattı.gördüğün gibi sorularını kuran-ı kerim ile cevapladım.eğer başka sorun varsa sorabilirsin:):)

  9. "Biz göğü, yeri ve bu ikisi arasında olanları oyun olsun diye yaratmadık."

    (Enbiya suresi, 16)

    "Göğü, yeri ve bu ikisi arasında olanları boşuna yaratmadık."

    (Sad suresi, 27)

  10. Allah bizleri kendine ibadet eder halde görmek istedi

    Mahlukatı yaratıp yaratmama hususunda Allah, İlahi tercihini yaratma şeklinde yapmış ve bu tercih mahlukat için sonsuz bir rahmet olmuştur. Yoksa, bir ismi Samed (Her şey ona muhtaç, O ise hiçbir şeye muhtaç değil) olan Allahın bu alemi yaratmasını...

  11. Tanrının amacı nedir? Neden yaratmış koca kainatı?

  12. Bir karıncayı yaratmaktan aciz birinin, kâinatı bir nizam içinde yaratan ve devam ettiren Yaratıcıya böyle söylemesi ne kadar ahmaklıktır. Bu koca kâinatı görüyorsunuz da, bunun bir yaratıcısının bulunduğunu kabul etmiyorsunuz.

  13. maske

    "Düzen varsa tanrı vardır"

    adam akıllı şu soruya cevap verirsen tamam diyecemki tanrı yok ama cevap veremezsen sen maymunun tekisin aa bu arada kuantum muantum mutasyon nova mova saçmalama adam akıllı bişey söle ok:):):) SORU:tamam temel olarak ortak bir atadan geliyormuşuz peki bizi kim yarattı biz rasgelemi çıktık ortaya?
  14. maske

    "Düzen varsa tanrı vardır"

    ne yani tanrı yok mu? biz rasgele mi çıktık ortaya:)):) ben dedelerimin maymun olduğunu kabul etmiyorum yoksa sizin dedeleriniz maymun mu? :)
×
×
  • Yeni Oluştur...