Jump to content

darkness

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    483
  • Katılım

  • Son ziyaret

darkness kullanıcısının paylaşımları

  1. darkness

    Feci bir klip

    Burnunda but var
  2. darkness

    Ateizm Derneği'ne 155 imdat hattı kuruldu

    Polis gelmez, birakin gebersin kefereler düsüncesinde olacaklardir
  3. darkness

    Türkiye'nin ilk 'Ateizm Derneği' kuruldu

    Bu Cevizoglu kendini zeki sanan malin teki aslinda, yoklugunda ispati olur deyip bu suyun icinde uranyum yok bak yoklugunda ispati oluyormus deyip zirvaladi resmen.
  4. darkness

    Türkiye'nin ilk 'Ateizm Derneği' kuruldu

    Ben bu dernegin calisanlarinin can güvenliginden endise ediyorum, umarim birsey olmaz. Ama müslümanlari tanidigim kadariyla, yakinda bir iftira kampanyasi baslatip birbirlerini galeyena getireceklerdir. Dinimize hakaret etti, peygamberimize hakaret ediyorlar, genclerimizi ateist yapiyorlar falan diye yaygara kopartip orayi basmaya giderler gibime geliyor.
  5. darkness

    sadece ateistler forumunda ne var ?

    Ohoo neler yokki kizli erkekli, cok acayip seyler dönüyor orada
  6. darkness

    Türkiye'de yaşamak

    15 senedir Avrupadayim havanin genelde socuk kapali ve yagisli olmasindan baska bir derdim yok. Türkiye yi özlemiyorum, yani özlem duyacagim bir tarafi yok. Türkiye resmen bir acik hava timarhanesi, bunu orada yasarken belki cok göremiyorsun ama disaridan bakan bir gözle cok daha belirgin
  7. Tanri ile konustugunu iddia eder ve bir kac bintane insani inandirirsan peygamber olursun, inandiramazsan deli diye tikarlar bir yere, yani burada aslolan ikna kabiliyeti.
  8. darkness

    Şahan'ın sorusu

    Akp ye oy veren %50 ninde en az yarisi bu cekince ve alternatif yoklugu ile oy vermistir. Yoksa bunlarin kemik secmeni %20 yi gecmez
  9. darkness

    Bangladeşte Dev Miting

    ich scheiss auf den islam und alles was damit zu tun hat
  10. Bu sabah bütün Türk kanallarini gezdim, hicbirinde bilindik kurban bayrami görüntüleri, otoban kenarinda, cocuk parklarinda, camur icinde hayvan kesenlere, denizin kana boyandigini falan gösteren yoktu. Mahalle baskisi mi? yoksa düzeldimi bu isler? Türkiye deki arkadaslar nasil di ortalik bugün?
  11. darkness

    Müslümanlar icat yapmamış

    Kafirleri imana getirmek bayram ziyaretinden daha sevap
  12. darkness

    Kurban bayramı ve katliam

    Bir kac soru: - Fakirlerin en birinci ihtiyaci et midir? - Kirmizi et cok mu sagliklidir? - Bi günde 3 milyon hayvan katletmek cokmu mantikldir? - Türkiye de etin pahali olmasisinin nedeni fakirleri ete muhtac edip, kurban bayraminin önemini arttirmak midir? - Hali vakti yerinde olan insanlarin yasadigi bircok yerde, miletin birbiriyle kurban eti degis tokusu yapmasinin mantigi nedir - Kurban etlerinin en güzel yerlerini kendine ayirip , en yagli en kemikli yerlerini fakrilere vermenin manasi nedir? - Her sene kurban bayraminda trafik kazalarinda ölenler asil kurban degilmidir.
  13. darkness

    Fazıl Say'a hapis istemi

    Fazil Say acik acik asagilayamamis, ben acik acik asagiliyorum; islam pisliktir, gericiligin en üst seviyesidir, hurafedir, mantik disidir, vahsidir, kan dökmeyi emreder, insanlari kandirir, vaadlerle beyin yikar, sacma sapan hikayeler anlatir, korku ile yandas toplar, siddeti emreder ve mesrulastirir. Bunu yapan bir din en tehlikeli terörist olusumundan bile tehlikelidir, dünya üzerinden bu hastalikli inanc var oldugu sürece, insanlara huzur yok.
  14. darkness

    İnsanlığımdan utanıyorum..

    Basligi acan arkadasa cevap olarak; Bu adam tövbe etse günahlarindan arinip cennete gitmeyecek mi? istersen 40 kisiye tecavüz et ve öldür, tövbe ettimmi kurtuldun, cennette hurilerle alem yaparsin ebediyyen.
  15. darkness

    Yeni moda düğün resimleri

    Photoshop dan anlayan biri varsa gelinden 3 tane daha yapsin adamin arkasina koysun.
  16. darkness

    Ateizm.Org Uzantılı E-mail Adresi

    Tesekkürler IFeelGood silinenler email adresimdekiler degil forumdaki özel mesajlar, sen sifremi özel mesajla göndermistin bana ama hepsi gittigi icin sifremi bulup email adresime giremiyordum
  17. darkness

    Gerçek hayata çıkmalı mıyız?

    bir müddet sonra bulasiyorlar muhakkak, sorun orda iste, yoksa krem peynire tapip, buzlu badem ile ibadet etsinler kimene.
  18. darkness

    Türkiye de ateist, agnostik, deist sandigimizdan fazlami

    birde bu var https://twitter.com/aIlahcc allah artik twitter ile irtibata geciyor kullari ile
  19. darkness

    Türkiye de ateist, agnostik, deist sandigimizdan fazlami

    10 yillik Akp iktidarindaki yobazlasmaya tepkili olan ve dinden uzaklasanda cok var, milleti dindar yapacagiz derken birsürü insani dinden uzaklastiriyorlar, dinin gercek yüzünü gören insanlar, korkuya kapiliyor ve dine cephe aliyor, yani bizim yapamadigimizi akp istemeden yapiyor.
  20. darkness

    Türkiye de ateist, agnostik, deist sandigimizdan fazlami

    Inernet sayesinde bilgiye ulasmak kolaylasti o yüzdendir
  21. darkness

    2 sene önce kovduğunuz müslüm bir adam vardı

    Basligi okuyunca o meshur Türk filmleri klasik repligi aklima geldi, neyse ben arkadasin samimiyetine inanip hosgeldin diyorum
  22. darkness

    Richard Dawkins ve Tayyip

    iyide o kitap cikali 5-6 sene oldu, neden simdi konu ettin
  23. Türkiye de teist olmayanlarin cok ufak bir marjinal grup oldugunu saniridim ama sanirim öyle degil gercekten. Bu kaniya nasil vardim; Hürriyet in sayfasinda bir futbolcunun Islamdan Budizme gectigi haberinin altindaki okuyucu yorumlarindan. Islam karsiti yazanlar hep begenilmis, islam yanlisi olanlarin yorumlari büyük oranda begenmedim olarak oylanmis. Hemde az buz degil yüzlerce oy kullanilmis bazi yorumlara. Acaba bu Hürriyet sitesini okuyan ziyaretci profilimi yoksa genele mal edilebilir mi? Link Burada :http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/21556964.asp
  24. darkness

    Ateistform.org ye girişte DDos saldırı engeli..

    Ddos saldirisi ayni anda binlerce bazen milyonlarca trojan bulastirilip köle edilmis bilgisayar ile bir siteye yüksek data paketleri gönderip siteyi cökertmeye yönelik saldiriya deniyor. Site girisindeki önlemde giris yapmak isteyen gercek kullanicimi yoksa bot mu onu ayirt ediyor, cünkü Ddos saldirilari browser (ie mesela) ile yapilmiyor.
  25. darkness

    Neşet Ertaş - Bir Gönül Ozanı'nın Portresi

    Basimiz saolsun, büyük bir kayip
×
×
  • Yeni Oluştur...