Jump to content

darkness

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    483
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne darkness kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Ben bu dernegin calisanlarinin can güvenliginden endise ediyorum, umarim birsey olmaz. Ama müslümanlari tanidigim kadariyla, yakinda bir iftira kampanyasi baslatip birbirlerini galeyena getireceklerdir. Dinimize hakaret etti, peygamberimize hakaret ediyorlar, genclerimizi ateist yapiyorlar falan diye yaygara kopartip orayi basmaya giderler gibime geliyor.

  2. 15 senedir Avrupadayim havanin genelde socuk kapali ve yagisli olmasindan baska bir derdim yok. Türkiye yi özlemiyorum, yani özlem duyacagim bir tarafi yok. Türkiye resmen bir acik hava timarhanesi, bunu orada yasarken belki cok göremiyorsun ama disaridan bakan bir gözle cok daha belirgin

  3. Bir kac soru:

    - Fakirlerin en birinci ihtiyaci et midir?

    - Kirmizi et cok mu sagliklidir?

    - Bi günde 3 milyon hayvan katletmek cokmu mantikldir?

    - Türkiye de etin pahali olmasisinin nedeni fakirleri ete muhtac edip, kurban bayraminin önemini arttirmak midir?

    - Hali vakti yerinde olan insanlarin yasadigi bircok yerde, miletin birbiriyle kurban eti degis tokusu yapmasinin mantigi nedir

    - Kurban etlerinin en güzel yerlerini kendine ayirip , en yagli en kemikli yerlerini fakrilere vermenin manasi nedir?

    - Her sene kurban bayraminda trafik kazalarinda ölenler asil kurban degilmidir.

  4. Fazil Say acik acik asagilayamamis, ben acik acik asagiliyorum; islam pisliktir, gericiligin en üst seviyesidir, hurafedir, mantik disidir, vahsidir, kan dökmeyi emreder, insanlari kandirir, vaadlerle beyin yikar, sacma sapan hikayeler anlatir, korku ile yandas toplar, siddeti emreder ve mesrulastirir.

    Bunu yapan bir din en tehlikeli terörist olusumundan bile tehlikelidir, dünya üzerinden bu hastalikli inanc var oldugu sürece, insanlara huzur yok.

  5. Türkiye de teist olmayanlarin cok ufak bir marjinal grup oldugunu saniridim ama sanirim öyle degil gercekten. Bu kaniya nasil vardim; Hürriyet in sayfasinda bir futbolcunun Islamdan Budizme gectigi haberinin altindaki okuyucu yorumlarindan.

    Islam karsiti yazanlar hep begenilmis, islam yanlisi olanlarin yorumlari büyük oranda begenmedim olarak oylanmis. Hemde az buz degil yüzlerce oy kullanilmis bazi yorumlara.

    Acaba bu Hürriyet sitesini okuyan ziyaretci profilimi yoksa genele mal edilebilir mi?

    Link Burada :http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/21556964.asp

×
×
  • Yeni Oluştur...