Jump to content

DaLGaLaR

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    77
  • Katılım

  • Son ziyaret

DaLGaLaR kullanıcısının paylaşımları

  1. DaLGaLaR

    Neden eskisi gibi mucizeler gerçekleşmiyor ?

    Nasil bir mucize bekliyorsun bu devirde? O zamanin Peygamberi, velisi, nebisi, hacisi hocasi, Krali gelse bu zamanin haberlesme ve ulasim mucizesini gösteremez. Tip alanindada insanlik cok yol katetti. Simdi bir Peygamber gelse, insanlar ondan mucize isteseler kesinlikle gösteremez, Adnan Hoca yi ayri tutuyorum, onun gösterdigi mucizeyi kimse gösteremez INSALLAH; Muhammedi bile solladi MASALLAH, Yanindaki Rus güzellerine 41 kere mASALLAHHHHH.
  2. DaLGaLaR

    Erkeklerin Karşısında Banyo Yapan Validemiz

    Bu hadisi okuyunca gözlerime inanamadim, google dayidan bir arastirma yaptim,islami siteler bizden önce bu hadisin sahih hadis olup olmadigi konusunda tartismaya. Islamcilara göre hadis sahih. Kuttubi sitte dede 3748 nolu hadis olarak yazili. Aysenin birde gerdanlik olayi vardi, bu hadis üstüne tuz biber ekmis. Var bu Aysede bir firlamalik.))))))))))))
  3. DaLGaLaR

    Kölelik ve cariyeliği artık çözelim..

    Köleler kardes seviyesindeyse, Zeynep neden Zeyd i köle oldugu icin kücümsüyordu? Üstelik zeyd öyle siradan biriside degilken. Bu kardeslik yalani pek inandirici durmuyor sanki,
  4. Cok eskiden hacinin güzel bir yazisi vardi, bo konuyla ilgili, aradim ama bulamadim. Allahin her kavme bir peygamber gönderdigi masalini dogrulamak icin, Zülkerneyn in Oguz kagan oldugunu idda ettikleri bir cok yazilar islami sitelerde cirit atiyor. Bir teki bile sormuyorki; Hadi Oguz kagan Zülkerneyn ise, bir peygamber ise, niye Allahin seriatinida Türk boylarina ögretmemis? Eski Türklerde Kadin kapanmiyordu, Günde 5 vakit veya kendi seriatina göre her hangi bir vakit namaz yokdu, ramazan orucunu bilen bile yokdu,Kadin baslik parasi altinda alinip satilmiyordu. Türban takan yokdu. O ha
  5. DaLGaLaR

    Ölümden Sonrası, Hesap Günü

    Ben dogrudan bir soru sorayimda, siz ister tersden ister düzden cevaplayin. O kesfedilen yildizlarda canli izine rastlanilmiyor, dogru kabul edelim. Peki tanri bu gereksiz gök cisimlerini ne icin yaratti? Insana, insanliga ne faydasi olacakdiki tanri bir sürü zahmetle onca yildizlari, onca galaksileri yaratti? Vardir bir bildigi, hikmetinden sual olunmaz,cevap degildir.
  6. DaLGaLaR

    Ateistleri satanist zanneden cahiller...

    Tanriya inanmayan seytana neden inansin? Bir ateist Tanriyi takmiyorken seytan yalova kaymakami sayilir. Kuranda, cinde var seytanda var. Cininde, seytaninda varligina inanan gene semavi oldugu sanilan dinlerin inanclilari degilmi? Harun Yahya ...... ne verirse yutturuyor koyun sürülerine.
  7. DaLGaLaR

    hastanede şahit olduğum iki ölüm anı

    Ben size daha gercekci bir yalan anlatayim. Gectigimiz yilin son ayinda ben istanbuldaydim. Bir trafik kazasina sahit oldum. Adamin birisi arabaya sikismis, ayagi ve kaburgalari kirilmis, kafasi gözü kan icinde, arkada yengesi oldugunu ögrendigimiz bir kadin oturuyor, kadinin durumu fena degil. Kirik cikik yok ama oda soka girmis durumda. Adam kendi halini düsünmüyor, yengeme yardim edin, yengem, hamile onu cikarin burdan diyor. O haldeyken adamda en ufak korku panikleme yok, cok sogukkanli. Kazaya karisan ikinci arabadada bir adam var. Carpmanin etkisi ile kolunun cok agridigini söylüyor
  8. DaLGaLaR

    Ateizm İle Nelerden Kurtulduk?

    eskiden daha rahattim. Simdi birde, cevreme bütün bunlarin gereksizligini anlatacagim diye, her gün oku babam oku. Ne rahatim kaldi ne huzurum kaldi. Ben müslümanken, ateist arkadaslarim vardi, bana nasil tahammül ediyorlarmis acaba? Benim tahammülüm kalmadi artik.
  9. DaLGaLaR

    Tanrıların Çobanı

    2.ci perde ne zaman baslayacak?
  10. DaLGaLaR

    İşte son resmi din

    Ve Tanri, interneti yaratti. Tanri internetin iyi oldugunu gördü, dosalarinizi paylasin dedi. (tevrat ) Tanri Rap isa dediki; komsunla yada tanimadiklarinla, dosyalarini paylas, cünkü tanri paylasmakdir. (Incil) Deki; Dosyalarinizi paylasmaniz icin, size interneti veren Allahin hangi nimetlerini yalanlayacaksiniz? (kuran)
  11. DaLGaLaR

    inanc gerçekten nedir ?

    Neden dolayi ateist olmustun? sonra hangi kerameti gördünde, tövbe edip müslüman oldun? Her halde, bu yilin modasi ateist olmak diye ateizme gecmedin. Akp iktidarda, bende devletin bir kösesini kapayim diyede müslüman olmamisindir. O halde, seni yeniden islama döndüren sey nedir? Yeniden islama döndüren sey her ne ise, ateist olurken o seyden bihabermiydin?
  12. DaLGaLaR

    Nasıl İdol Ateist Olunur?

    Ateizmin yazili kurali olamaz bence. Bir insan ateist olmaya basladigi andan itibaren, kendiliginden aklini kullanmayi ögreniyor, ahlaki olarakda vijdaninin sesini duyabiliyor. Müslümanken, Allahin rizasini kazanmak icin yaptigini, Ateist oldukdan sonra insani görev oldugunun bilincine kendiliginden inanmaya basliyor. Haci benim idolumdur, eskiden cok küfrederdi, ama simdiki yazdiklarina görede haklidir. Bir ateist ahlaki ilede ön plana cikmalidir. Mesala bir caniyi düsünün, bu kisi ateist ise, toplum ne diyecek? Allah korkusu yokki adam kafir her halti yapar. Ben inaniyorumki, iyi bir a
  13. DaLGaLaR

    Hayat kadınları 'Muta Nikahı' yapabilir mi?

    hadi ikinci es almanin belli sartlari var, felan filan, peki ücüncü, dördüncü, yetmezse cariyeler ile yetinmenin sartlari surtlari nelermis?
  14. DaLGaLaR

    Bilimsel Adem bulunmuş..

    vediginiz ling calismiyor. ling silinmis olabilir, veya yanlis ling vermis olabilirsiniz.
  15. DaLGaLaR

    Ateist Forumu Pc ye nasıl indirim

    simdi siz siteyi hangi saatde indirirseniz o ana kadarki olani indirirsiniz. updaten yapamazsiniz saniyorum. siteyi indirince internete bagli olmaksizin her konuya girip okuya biliyorsunuz. ben uzun yol söförü oldugumdan yolda iken internete giremiyorum. aciyorum lap top u sitede okumadigim gözümden kacan ne varsa okuyorum. bu program ofline hizmet verdigi icin updaten yapamaz.
  16. DaLGaLaR

    Nuh Tufanı ve Kaçtıkları Sorular..

    nuh tufani olayinda bir sey acikda kaliyor. ispanyollar amerikayi isgal ettiklerinde ordaki aztek ve maya kültürü ile karsilasti. mayalarin ve azteklerinde mitlerinde nuh tufani benzer bir hikaye mevcut. onlarin mezepotamya kültüründen bi haber olmasi gerekiyor.nasil oluyorda ayni hikayeyi biliyor olmalari düsündürücü. birde nuhun kavmi azmis allah onlara nuhu göndermis. o cagda nuhun dunyanin her yerine haber verme olasiligi olmayacagina göre öteki halklari kim uyardi? uyarilmadiysa tufanda yok edilmeleri haksizlik degilmi? bu hikayenin iler tutar yani olmamakla birlikde dunyanin her di
  17. devils hic bir sorundan kurtulamayacaksin. inancli oldugun günleri düsünüp ne kadar mutluydum da diyecegin günler gelecek. inanmak adi üstünde düsünmeden seksiz süphesiz inanmak, kendini yormuyorsun ne verilirse alip yiyorsun, insan niye mutsuz olsunki? ateist olmak kolay degil. her gün kafanda yeni bir soru sekillenir, her gün bir sürü seyler okumak zorunda kalirsin. okudukca ögrenirsin gün gectikce daha hic bir sey bilmiyorum demeye baslarsin. iyi etmemissin ateist olmakla.agrimayan basini derde sokmussun. devils kardesim. belki ilerde yanildim diye tekrar kafanda tanri düsüncesi sek
  18. DaLGaLaR

    SİGARA

    bende nikotin sakizini tavsiye edecegim. günlük 3-4 paket sigara iciyordum. ne yapsam birakamadim. nikotin sakizi ile azalta bildim. el aliskanligina care bulmak lazim. elim kendiliginden pakete gidiyor. o sirada cekirden , findik, fistik elime gecerce sigara yerine elim onlarla mesgul oluyor. yaklasik 5-6 aydir, gunde 2 paketin altina düsürdüm. kesinlikle birakirsin diyemiyorum, bende birakamiyorum ama nikotin sakizi ile azaltacagina garanti veririm. belki zamanlada ya icmezsin yada cok az ile yetinirsin. ama önce elin sigarayi aramamasi lazim.
  19. DaLGaLaR

    Doğum günün kutlu olsun ciğerim mürted.

    dogum gunun kutlu olsun forumdasim.
  20. DaLGaLaR

    Azab çekiyordu ölsün dedim

    cennet tesellisi olmasa ne yapacakdiniz? ölüm deyince 3.5 atiyorsunuz, korkularinizi bastirmak icin ateistlerin yok olmakdan korkdugunu ispatlamaya calisiyorsunuz kendi kendinize. canlilar dogar büyür ölür. bu gercegi kabullenseniz artik.
  21. DaLGaLaR

    cennetde sex nasil yapilir? ali riza demircan anlatiyor.

    huriler sizin tarlalariniz gibidir nasil istiyorsaniz öyle sürün (69 da dahil) :crazy: :crazy: . allah her seyi bilen ve görendir.
  22. DaLGaLaR

    Müslümanlar, neden müslümansınız?

    budist ögretileri okudunuz ve hunduizmi arastirdiniz sonra islami sectiniz. budist ögretilerinde ve hunduizmde neyi begenmedinizde islami sectiniz? ötekilerde begenmediginiz her ne ise islamin kitabinda nasil bir cevap buldunuz? hiristiyan bir ailede dogdugunuz halde incili neden hic okumadiniz? belki incildeki din daha dogru dindi, nerden bileceksin.
  23. DaLGaLaR

    cennetde sex nasil yapilir? ali riza demircan anlatiyor.

    icerikli bir ileti yazsaydin seni tutanmi vardi. siteyi bir incele bakalim ne cikacak. konularin yarisindan cogu müslumanlarin nasil cennet cehennem ile kandirildigi iledir. evet belkide cennetdeki hurileri tartismakdan gina gelmis olabilir. biz biktik elestirmekden, ama onlar yeni formüller bulmuslar. önce cennetde huri veriyorlardi, simdi onlarla nasil sevisilecegini ögretiyorlar. abaza müslümanlarda baliklama atliyor. benim kanimca kitap piyasaya cikinca yok satacakdir.
  24. Medyanın kodlarını çözmüş bir hoca Yaşar Nuri Öztürk ya da Zekeriya Beyaz’dan söz etmiyorum. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın babası Ali Rıza Demircan’dan söz ediyorum. Efendim, düşünün: Seneler, seneler evvel bir kitap yazıyor ve ülkenin gündemine “cuk” diye oturuyor... Ama öyle böyle oturma değil... Günlerce manşetler ondan söz ediyor... Hem de henüz özel televizyonların olmadığı, internetin esamisinin bile okunmadığı bir dönemde başarıyor bunu... Yazdığı kitabın adı: “İslam’da Cinsel Hayat”. Dinsellik ve cinselliğin çok satacağı ilkesinin ilk kanıtı ola
  25. DaLGaLaR

    Müslümanlar, neden müslümansınız?

    nasil müslüman oldunuz sorusuna alacaginiz cevap üc asagi bes yukari aynidir. allah katinda tek din islam oldugu icin derler. nasil müslüman oldun sorusuna en iyi cevabi baska dinden islama gecmis birisi verebilir. burdakilerin hepsi dogustan harun yahyanin sait nursinin dininden geldiler. cougunlu hayatinda bir kere acip incili yada tevrati okumamistir ama en dogru din kendi dinidir. kanitida kuranda yaziyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...