Jump to content

herakles

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    1.556
  • Katılım

  • Son ziyaret

herakles kullanıcısının paylaşımları

  1. herakles

    İŞTE İSLAM İŞTE ADALETİ

    Yargılanma şekli de komedi... Bu ne biçim iş ya..
  2. herakles

    İŞTE İSLAM İŞTE ADALETİ

    Uluslararası anlaşmalar gereği bir suç işlediğinde veya yaşarken o ülkenin yasalarına tabisin... İran'a giden her kadın başını kapamak zorundadır.. S.Arabistan'ın yasalarında bunun olmasının engellemenin yolu dünyanın birleşeceği yasalar yapmaktan geçer..Ya da boynumuz bükük bu trajedileri izlemeye devam..
  3. herakles

    İŞTE İSLAM İŞTE ADALETİ

    Malesef öyle
  4. herakles

    İŞTE İSLAM İŞTE ADALETİ

    Arap sermayesi dünyanın heryerinde...Konu Arap sermayesi değil.. S.Arabistan'daki tek Türk bu adam değil..Buraya gidenler sanırım oranın yasaları konusunda mutlak uyarılıyorlardır..Uyarılmalılarda.. Bu Türk vatandaşı böyle bir adli faciadan nasıl kurtulur....S.Arabistan'ın bu insanlık dışı yasalarına tüm dünya dur demeli asıl... Atlarım böyle islama ben...Allah'a Türkiye'de küfretsek ne ceza alırız çok merak ediyorum bu arada...Hapis sanırım..
  5. herakles

    İŞTE İSLAM İŞTE ADALETİ

    Abartıyorum arada sanırım.. Valla bu müttefik olma stratejik meseleler ve global dünya çok spesifik konular...Bu konulara bakışımız değişik sanıyorum ama seninde hedefinin ve hayalinin daha özgür ve daha gelişmiş Türkiye olduğunu hayal ediyorum.. Konumuza dönersek, Arabistan'da idam edilecek şahıs şu an büyük bir trajedi yaşıyor ve bu idam gerçekleşmemeli..Bunu engelleyecek girişimleri yapabilir diyorum Türkiye..Ama idam edilmezse ne yaparlar onu da bilmiyorum..
  6. herakles

    İŞTE İSLAM İŞTE ADALETİ

    Dilerse durdurur sen Türkiye'yi bostan korkuluğu sandın galiba..
  7. Besmeleyle başlamamışsın :P İhlas uzay süresi sanırım:) Ama güzel bir bakış..
  8. herakles

    Allah ın evi satıldı

    Satılan anahtar 12. yüzyıldan kalma anahtar zaten şimdi kapısını açmaz:) Bu zamana kadar kullanılan onlarca anahtardan biri.. Tarihi değeri anlamlı olmalı..
  9. herakles

    İŞTE İSLAM İŞTE ADALETİ

    Böyle saçmalık olmaz derhal Türk makamları girişimde bulunmalı...
  10. herakles

    muhammed neden namaz kılıordu ve içten inanıyordu

    Varsa göstermelisin Andromeda Kuran'Da..Hadis zırvalıklarını zaten tartışmıyorum..Kimin uydurduğuyla uğraşacak değilim..
  11. herakles

    norveç vatandaşlığı

    Bende Kanada yada avustralya düşünüyorum Thor..Kanada'yıda düşünebilirsin..
  12. herakles

    Forum Yönetim Bölümü

    Bu forum adil forum değil ki Ateistforum elbette ateistlerin cıvık başlıklarını sürekli temcit pilavı gibi getirirler..Bunu yapan teist veya müslümansa silerler..
  13. Kuran'a en az uyan sanırım İslam ülkeleri bu durumda..
  14. herakles

    muhammed neden namaz kılıordu ve içten inanıyordu

    40 erkek gücünde diyen hadislere mi inan diyorsun yani..Komiksin sünni ateistcim:) Peygamber zina edeni taşlattırdı diyen hadisleremi... Sen onları referans almaya devam et andro bataklık sana yakışıyor..
  15. herakles

    kuran ve tevrattaki sümer kültü

    Bu konuyu Mohammed nickli arkadaşımız çok yazdı...O başlıklara yönelmen gerekiyor..
  16. herakles

    muhammed neden namaz kılıordu ve içten inanıyordu

    Bergüzar hanım abla, Dinlerde süreç politeizmden monoteizme olduğu için Afrika'nın hokobungo kabileside sizin gibi tapınır:) Bu süreci yaşamanız yerinde ama Muhammed bu süreci aşmış olsa gerek..Eski Ahid dahi çok tanrıcıdır.. Namaz kelime olarak farsçadır, köken olarak hintçeden gelmiş farsçaya..Kuranda geçmez..Kuran salat kelimesini özellikle kullanmıştır..Namaza çevirmesinler diye sanırım... 33:43 VE 56 yı namaz kılmak diye çeviremiyorsunuz nedense..Çünkü yama heryere uymaz nerden yamandıysa bu namaz... 2:43 'teki salatı ikameyi namaz kılmak diye çevirmek sana absürd gelmiyor mu?
  17. Olup olmaması önemsizse bu başlıkta ne işin var yahu..
  18. herakles

    FENERBAHÇE chelsea

    Şampiyonlar Liginde sıfır çekme rekoru 7 yemeler filan...Zaten bir adınızda 7 bahçe:) Leverkusen Fener'den birkaç gömlek iyi takım...Bir takıma sıradan demen için kendi başarılarını gözönüne getireceksin.. Bu kafayla kendinizi Real Madrid'den başarılı göreceksiniz..
  19. herakles

    FENERBAHÇE chelsea

    Senin sıradan Alman takımı dediğin takım uefa kupası kazanmış, Şampiyonlar Ligi finali oynamış :P Fener napmış acaba:)) Onlar sıradansa siz tenekeden olursunuz... Tesadüf eseri Sevilla'yı elediniz... Görende Avrupa fatihi sandı sizi...Abartmayın...
  20. herakles

    muhammed neden namaz kılıordu ve içten inanıyordu

    Neden namaz kılsın ki:) Peygamber Fars mıydı... BU İLKEL TAPINMAYI bence yapmıyordu...
  21. herakles

    Kur'an Neden Tevrat'ı Tasdik Ediyor?

    Ol derse olur Zecalufinon:P
  22. Kuran'da bahsi geçen Adem'le sizin kafanızdaki Adem figürü farklı diyor terliksi..Sizin kafanızdaki Adem Kuran'daki Adem değil diyor olsa gerek önceki yazılarını okumayınca bu vurgularını anlayamıyorsunuz.. Kuran'da Adem yok hatta Allah'ta yok :P İşte Türkçe'nin sihirli yanı... Adam size Kuran'da Adem diye kelime geçmiyor demiyor... Biraz bu adam ne anlatmak istiyor diye çabalayın..
  23. herakles

    muhammed neden namaz kılıordu ve içten inanıyordu

    Muhammed'in namaz kılması için birilerini taklit etmek zorundaydı namaz kılmamış olması gerek çünkü Kuran'da namaz nasıl kılınıyor belli değil..Sanırım onunda tabi olduğu uyduruk hadisler vardı namaz kılıyorsa.
  24. herakles

    Kabe Allahın evi mi?

    Benzer salaklar vatikan dada dolanıyor papanın götünde geziyorlar..
  25. herakles

    Kur'an Neden Tevrat'ı Tasdik Ediyor?

    Tevrat'ın ne olduğunu yazsa daha iyi olurdu..Kime verilmiş ne zaman verilmiş kimler yazmış..Eski Ahid denen şey Tevrat mı vs...
×
×
  • Yeni Oluştur...