Jump to content

yahyatepecikli

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    23
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

yahyatepecikli Hakkında

  • Derece
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Menderes niye çıkarmıştı Atatürk'ü koruma kanununu biliyor musun? Çünkü Demokrat Partinin her yaptığına Atatürk düşmanı yaftası yapıştırıldığı için, akpde aynısı yapmıştır. atatürk düşmanı olmadığı göstermek için, her türlü hakaret içeren yazılara karşı kanuni bir tetbir almıştır. Sorunun kaynağı akp değildir. Değiştirilmesi veya değiştirilmesi teklif bile olmayan sözüm ona devrim kanunlarıdır.
  2. Yasağın iyi veya kötü olduğunu tartışmıyoruz. Hangi nedenden dolayı kapalı olduğunu tartışıyoruz. Ak partiyle yakından uzaktan alakası yoktur. Bak bakalım sitelerin kapatılma nedenleri nelermiş. http://www.ihbarweb.org.tr/
  3. Öyle ama. Anayasayı değiştirecek güc var ama bir düşünsene Ak Partinin Atatürk'ü koruma kanunun anayasadan çıkarmaya çalıştığına. Ben düşünemiyorum da;))))))))
  4. Youtube girelememesinin nedeni Atatürk'e hakaret videolarıdır. Tayyiple, Ak partiyle alakası yoktur.
  5. yahyatepecikli

    PROTESTO DEMOKRATİK HAK MIDIR ?

    Değildir. Sen dersen ki 23 nisan veya 19 mayısta protesto eden kişiyi meczup yaparsan, hemen basın veya yetkili kişi bu manşeti atar. Recep tayyip'i yuhalamakta demokratik değildir. Men dakka dukka.))
  6. yahyatepecikli

    fransa'da çarşaf yasağı

    Zaten fransada pek peçeli bayan yoktur. Neyse burasını geçelim. Haberi veren arkadaş konuyu bize yanlış aksettiriyor. Burda çarşaf yasağı diye birşey yok. Yüzün tamamen peçeyle örtünmesine yasak var. Chp'nin çarşaf açılımından sonra bu konu nerelere gelecek merak ediyorum.)))
  7. yahyatepecikli

    SEZEN AKSU,DARBE ve DEMOKRASİ

    Birde şu açıdan düşün. O zamanki orta yaş seviyesinde olanlar sırf bu kanın durması için kalben değilde diliyle evet demiş olabilirler. Benim pederin, amcalarımın, büyüklerin anlatmasına göre vatandaşda darbe olsunda bu kargaşadan kurtulalım inancı vardı. Yani denize düşen yılana sarılır misali insanlarda artık bu tip çatışmalardan bıkkınlık vardı. Ben şimdi darbecilerin yargılanmasını savunanların o zaman, 1982 darbesinden sonra açıklamaları o yüzden yaptıklarını düşünüyorum.
  8. yahyatepecikli

    SEZEN AKSU,DARBE ve DEMOKRASİ

    Siz harbi kafayı yemişsiniz. Herşeyi zamanın şartlarına göre değerlendirmek varken, yaw ogün niye sesini çıkarmadı, şunu niye yapmadı, bunu niye yapmadı diye söyleyenlerin şu haberi okuması lazım. Nasıl ki G.doğuda halkın birçoğu korkudan sandığa gitmiyorsa, o zamanın şartlarında da sanatçı bile olsa korkutmuş olabilirler. Bu lafları kalben söylediklerine inanmıyorum. Öncelikle şu haberi okuyun. Çalıştığı gazinolar tıklım tıklım doluyor, plakları, kasetleri çok satıyordu. Müşerref Akay, 80'li yıllarda ise 'Türkiyem' şarkısıyla şöhretini ikiye katladı. Şarkının ardında ise çok farklı bir hika
  9. Bana göre grup takılıyorlar;;;;;;;)))))))

  10. yahyatepecikli

    Evrim Teorisi Ve Ateizmin savunma mekanizması

    Senin kurdğun mantığa göre bende derim ki, gökdelende gecekondudan evrilmiştir. Araştırın bakın ikisinin yapısında da benzer materyaller vardır. Gecekondu ilerike uzun yıllar sonra önce apartmana ondan sonra da gökdelene döşüntü. Hepsinde demir, çimento, kum var. O zaman bu onların birbirinden evrildiğini mi gösterir. Hayır. Evrimde aynı bunun gibidir. Fizyolojik,anatomik benzerliklerden yola çıkarak canlıların birbirinden evrildiğini düşünüyorsun, yani bir nevi bu konuda yorum yapıyorsun.
  11. yahyatepecikli

    Evrim Teorisi Ve Ateizmin savunma mekanizması

    Anama babama benzememen birşey ifade etmez ki!! Sonuçta onlarda insan, bende. Arada fark var mı? Yok. İnsanı tür olarak kabul edersen arada hiçbir fark yok! Senin yaptığın sadece bir varsayım. Diyorsun ki. Bak çocuk ne annesine benziyor, ne babasına, bu değişim çok uzun yıllar sonra onun farklı bir türe dönüşmesine sebep oluyor. Sen sadece insandaki değişiklerin çok uzun yıllar sonra tür değişmesine neden olacağını düşünüyorsun. Seninki sadece bir varsayım. Böyle birşey olmaz desem. Benimkide doğru olur. Senin yaptığın yorumdan bir farkı olmaz.
  12. yahyatepecikli

    Evrim Teorisi Ve Ateizmin savunma mekanizması

    Tamam da taşı yere atıyorsun yere düşüyor. Ne diyorsun. Ha yer çekimi kanunu vardır. Bu kesindir. Bunu kimsenin inkar edeceği yoktur. Evrim teorisini nasıl test ediyorsun. Fosil bul, fosil üzerinden saçma sapan yorumlar yap. Adına evrim de. Olacak iş mi?
  13. yahyatepecikli

    Evrim Teorisi Ve Ateizmin savunma mekanizması

    Evrime inanmayan bir sürü prof var. Bunlar kesin olan birşeyi neden kabul etmiyorlar ki?
  14. yahyatepecikli

    Evrim Teorisi Ve Ateizmin savunma mekanizması

    Nasıl kanun olarak görüyorlarmış?
  15. yahyatepecikli

    İran'dan Akp'ye 25 Milyon Dolar Seçim Yardımı

    My man ı understand you;))))))))
×
×
  • Yeni Oluştur...