Jump to content

Liberal_Kemal

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    27
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Liberal_Kemal Hakkında

  • Derece
    Member
  1. Liberal_Kemal

    islami kesim neden ?

    İslami kesim sevsin sevmesin önemli değil. Herkes sevmek zorunda değil ama saymak zorunda. Türk kanunlarına göre Atatürk'e hakaret edilemez. Siz burda suç işliyorsunuz. Atatürk aleyhinde söylediklerinizde palavra gerçekle ilgisi yok. Dur bakalım internet suçlarını bir araştırayım şikayet edilecek yer varsa ederim, bekleyiniz. Atatürk aleyhine boş keseden sallamaya müsade edemeyiz.
  2. Liberal_Kemal

    atatürk'ün ölümü

    Saygı ve özlemle yaddediyoruz....
  3. Liberal_Kemal

    İlginç Fizik Soruları

    İkisinde de sonsuz halat nakliyat sistemi kullanılabilir. Suyun olduğu yere ve köye birer tane tambur ve bu tamburlardan birini dönderecek elektrik motoru. Halatlara vagonlar yerleştirilir, bir kola boş vagonlar diğer kola dolu vagonlar eşit sayıda yerleştirilir. Vagonlar için tabi ki bir de demiryolu lazım. Dolu ve boş vagonlar birbirini dengeler bunu için sadece suyu taşımak için güç harcanır.
  4. Liberal_Kemal

    İlginç Fizik Soruları

    İnsan taşımak için kullanılan asansörlerde emniyet katsayısı neden 10-12 arasındadır?
  5. Liberal_Kemal

    29 Ekim

    Bu nasıl bayram ben anlamadım. Başbakan'nın suratı sirke satıyor, muhalefet liderleriyle tokalaşmıyor, ülkenin güvenliğinden sorumlu TSK mensupları Cumhurbaşkanı'nın resepsiyonuna katılmıyor. Bize düşman daha ne lazım, biz bize yeteriz.
  6. Liberal_Kemal

    Diyanet Özerklik İstiyor!

    Bence Diyanet bütçesi artırılmalı. Hem bütçesi artırılmalı hem de yasal sınırları kaldırılıp özerk olmalı. Yani TSK gibi.
  7. Liberal_Kemal

    Türbanı Nasıl Tartışmalı?

    Türbanı tartışmanın gereği yok, serbest olmalı. Bu inanç özgürlüğü için önemli. Türkiye'nin medeni bir devlet olması için inanç özgürlüğü şart.
  8. Liberal_Kemal

    Baş Örtüsü Hakkımız Söke Söke Alırız

    Türban en doğal haktır. Bugün olmazsa yarın serbest olacak, buna karşı dayanamazsınız. Milli iradenin karşısında durulmaz.
  9. Liberal_Kemal

    İç dünyamıza kısa bir yolculuk.

    Canım yıkama, yağlama ile bu ülkede her şeyi yaparsın o da ayrı.
  10. Liberal_Kemal

    Eğitim Nedir?

    Eğitim yontulmamış keresteyi yontmaya çalışmaktır. Ne kadar yontarsan yont kereste kerestedir.
  11. Okuman yazman varsa bir sürü ateist site var aç oku oraları İslam'a karşı çıkış nedenleri 3 tane mi yoksa on binlerce mi? Kafan alırsa tabi.
  12. Liberal_Kemal

    İç dünyamıza kısa bir yolculuk.

    En iyisi insanları " umursamayacaksın " bak o zaman nasıl eline ayağına yapışıyorlar. Sokakta hasta kıvranan birini mi gördün, üstünde atla geç hiç ilgilenme bile, burak gebersin. Böyle yaparsan seni severler. Bu ülke böyle sapık bir ülke. Bu ülkede bu şekilde yaşayacaksın, kimseyi umursamayacaksın, her devrin adamı olacaksın ve bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyeceksin, o zaman mutlu olursun. Söylediklerimi yabana atma, "bu ülke böyle" bunlar kişisel tecrübelerle sabittir. Başka ülkeler için bilmem.
  13. Liberal_Kemal

    İç dünyamıza kısa bir yolculuk.

    Sen bana hoşgörülü olsan ne olmasan ne, çok da tın. Bence hoşgörülü olma, hoşgörülü, iyi niyetli olduğun zaman ...yorlar adamı. Deveye diken insana sokan yarar, kötü ol. En iyisi o valla.
  14. Liberal_Kemal

    İstanbul'da Bir Laila Var, İzmirde Bir Sürü..

    İzmir'i de İzmirliler'i de sevmem, Bülent Uygun en iyisini yapmış.
  15. Liberal_Kemal

    İç dünyamıza kısa bir yolculuk.

    Ne saçma sapan bir yazı, anladıysam Arap olayım.
×
×
  • Yeni Oluştur...