Jump to content

Lord

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Lord Hakkında

  • Derece
    Newbie
  • Doğum Günü 20-04-1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Astrofizik, fizik, din, evrim.
  1. Lord

    Allah bir ise

    Allah olsa kendi ismi Arapça koymazdı. Müslümanlık Arap milliyetçiliğinin dinidir.İnsanları kendilerine bağlamaları için bir araç. Bence, Arapların Çin ile savaşında Türk erkeklerini katletmelerinin sebebini bu.
  2. Lord

    İnsan yavrusu... ve evrim...

    Zaten hayvanlar, yavrularına bakabilecek duruma gelmeselerdi memeliler diye bir canlı türü ortaya çıkacağını sanmıyorum. Aynı şekilde eğer yumurtalarından çıkan yavrulara kendi yediği yemekten yediremeyecek, bakamayacak olsaydı da mitoz bölünmeyle üremeye devam edeceklerini düşünüyorum. Hem biz nereden biliyoruz insan yavrusunun en uzun süre bakılması gereken canlı olduğunu, birçok canlı dünyaya geldi ve gitti, yavrusuna bakamayan, koruyamayan canlıların soyları tükendi. Hem şuanki insanlar hiç düşünmüyor 1 yaşındaki çocuk ne yapabilir diye, zorda kalırsa yamyamlıkta yapar, diğer canlılarıd
  3. Lord

    İlginç Fizik Soruları

    Işığın çekildiği filan yok mu ? Işık kütle çekimden etkilenmiyor muydu ? Benim düşündüğüm şey eğer Güneşten bize gelen ışık kütle çekimden etkileniyorsa(sonuçta güneş ışığıda kendine çekiyor) hızının yavaşlamicağı mıdır ?
  4. Lord

    İlginç Fizik Soruları

    Sizin için basit gelebilir ama, bir tane sorum olucak benimde. Şuanda herhangi bir lambadan gelen ışık bize ulaşıyor ve sonra kayboluyor, lambayı kapadığımız az ışıktan tek bir iz bile kalmıyor, ışık enerjisi ısı enerjisine dönüşüp etrafı mı ısıtıyor ? Sorum tam olarak ışığa ne oluyor…
  5. Lord

    Ey Müslümanlar bu kadının söylediklerine ne diyorsunuz ?

    Zaten insanlar nasıl mitlerin, destanların olağan üstü olduğunu anlayabiliyorlar, tabii eski insanlar bunlara inandığını belirtmemiz lazım, ilerki insanlarda veya akıllarını kullanmaya başlamış insanlar dinin saçma olduğunu anlayacaktır. Mantık ne kadar artar, evrimleşirse din o kadar küçülür insanın gözünde.
×
×
  • Yeni Oluştur...