Jump to content

Brooke

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Brooke Hakkında

  • Derece
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Brooke

    türban yasağı

    ne yazmıştın acaba??
  2. Brooke

    Tek Tip Askerliğe Hayır!...

    Askerlik ya gönüllü ya da paralı olmalı..diğer türlüsü devlet diktatörlüğüdür. Askerlik yapmak istemeyen insanlara zorla askerlik yaptırtmak faşist bir uygulama.
  3. Brooke

    antidepresanlar

    Psikoloğa gitmeden anti depresan kullanmak istiyorum sağlığım açısından bir sakıncası var mı? daha önce kullanmıştım doktor kontrolünde..aynı ilaçtan kullansam yine sorun olur mu? Aslında iyiyim ama bazen kendimi pek rahat hissetmiyorum.. psikoloğa git demeyin ilaç kullanmamayı tercih ederim. Normal hayatımda bile arkadaşlarıma aileme v.s sorunlarımı anlatmam hep güçlü ve kendinden emin görünmeye çalışırım..Psikoloğa gitsemde bişi anlatmam yani o yüzden..yanlış anlaşılma olmasın psikologluk çok değerli bir meslek.kendimde ilgi duyarım zaten.
  4. Brooke

    Bekarete önem veren erkeklere bir soru

    Üzerinde cinsel baskı olmayan kişi tecavüze uğradığında bunu namusunun kirlenmesi olarak görmez. Bu olaya fiziksel saldırıya uğrama olarak bakar. Böylece kişi kendisini değersiz hissetmez..psikolojik olarak bu olayı çabuk atlatabilir..
  5. Brooke

    Libarellerden bıktıran oyunlar.

    Boşuna korkuyorsunuz deyip bizleri şizofren sanan liberallere: "Bu halk isterse tabiki şeriat gelecek" kim dedi acaba bunu? Dur tahmin edeyim.. Ağzından demokrasi lafı eksik olmayan ülkemize özgürlük getirdiğine inanılan(liboşlar tarafından inanılan) bir siyaset adamına ait
  6. Brooke

    türban yasağı

    Demokrasi ve laikliğin henüz tam olarak yerleşemediği toplumlarda dine ayrıcalık tanımak çok tehlikelidir. Örneğin liberallerden hep duyarız; İngiltere veya başka bir Avrupa ülkesinde kamu alanlarında ve üniversitelerde türban serbest, Türkiye'de neden serbest olmasın? Türban yasağını, demokratikleşmeye ve insan haklarına aykırı bulurlar... Ama düşünmezler ki Avrupa dini reformunu gerçekleştirmiştir. İnsanlar din konusunda bilinçli ve özgürdür. Özgür, bilinçli, haklarına sahip çıkan bir halk ile özgür olamayan, toplumun dikta ettiklerini kendi doğrusu kabul eden, laiklikliği ve laikliğin önemi
×
×
  • Yeni Oluştur...