Jump to content

Jdarc

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    63
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Jdarc Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. Yeni konulara göz atıp çıkıyorum dost.

    : )

  2. dost, nerelerdesin ?

    Sitede dolaşıyorsun ama sesin soluğun çıkmıyor :)

  3. Acaba tam takma adınız Jeanne D'Arc mı, yoksa bu bir tesadüf mü? :)

  4. Jdarc

    İnsanoğlu-Tanrı

    Peki, bilgilendirme için teşekkür ederim.
  5. Elbette konuşabiliriz.

    Selam ve sevgiler.

  6. ya diyorlardı , tövbe et idam ettirmeyelim değil mi ?

    Hatırladım :) Bu arada seninle birşey konuşmak istiyorum .

    SAYGILARIMLA

  7. Yok yahu düşmüyordu.. Bir ok ile yaralanıyordu... Lanet fransa, onu ingilizlere verip idam ettirdi...

  8. Jdarc

    İnsanoğlu-Tanrı

    Egonuz bu dersi almaya müsade edecek kadar küçük değil, farkındayım. Araplaştırılmış insanlardan kastım; kendi şamanist özünü, tarihini kaybetmiş ve zamanla İslamlaştırılmış bir memleket haline gelen Türkiye'dir. Ben sokakta Türk mü görüyorum yoksa Arap mı? Herkeste arap zihniyetinin olması tamamen dini inançlarından kaynaklanıyor. İslam bir din olmanın yanı sıra aynı zamanda kültürdür. İşte bu kültür memleketimizin derisine işlemiş durumdadır. Bana göre ezilen aydınlandıktan sonra değil, birinin elinden tutması ile ya da dikbaşlılık yapması ile eziklikten kurtulacaktır. Ayrıca benim misyonu
  9. hatırlıyorum evet :)

    Bir ara yaralı da düşüyordu savaşırken değilmi ? Surlardan aşağı mı düşüyordu ne :) onun gibi birşeydi sen daha iyi hatırlarsın herhalde..

  10. Jdarc

    Ya Tanrı Varsa

    Dostum, yanılıyorsun. İslam'a girenlerin sayısı bize medyada gösterildiği şekli ile olsaydı bugün dünya nüfusunun çoğunluğu Hristiyanlardan oluşmazdı. Evet, batılıların doğuya yöneldiği bir gerçek. Ancak islama değil. Doğunun içselliği ortaya çıkaran felsefesine yöneliyorlar. Budist tapınaklarını ziyaret ediyorlar. Osho gibi adamların kitaplarını okuyorlar.
  11. Jdarc

    Ya Tanrı Varsa

    Günümüzde hâlâ paganların ve wiccanların mevcut olduğunu, Tanrıça Hecate'ye tapındıklarını biliyor muydunuz? Hepsi gerçekten yok mu olmuş? Japonya'da hala Japon tanrılarına olan inanç sürerken, Yunanistan'da antik Tanrılara inananların yaşadığını biliyor muydunuz? Günümüzde Mazdaistlerin olduğunu (İslamın gelmesinden belki yüzyıl önce, iran'da) ve bu kişilerin Ahura Mazda'ya tapındıklarını biliyor muydunuz? Sizce son kullanma tarihi dolmamış olan tek tanrı Allah mıdır?
  12. Jdarc

    Ayak ayak üstüne atan tanrı.

    Midem kalkıyor benim daha çok. Bir de işin ilginç tarafı Muhammed'in cinsel hayatı milletin diline sakız olmuş, arkadaş.
  13. Jdarc

    Ya Tanrı Varsa

    Çok güzel bir konuya değinmişsiniz. Ben de aynı başlığı turandursun forumlarında açmıştım. Bir kez de buradaki arkadaşlara kendi üslubumla sorayım: "Milyonlarca tanrı arasından gerçek tanrının Allah olduğunu size düşündüren nedir?"
  14. Evet.

    : )

    Tanrı'nın kendisi ile konuştuğunu ve Fransa veliahdını kral yapıp Fransa'yı İngilizlerin sömürgesinden kurtaracağını söylüyordu. Önce cadı olduğunu düşündüler.. diye gider bu. Jeanne d'Arcı araştırmanı tavsiye ediyorum : ) fransan...

  15. Ben ilk olarak ölümcül deneyde izlemiştim kendisini (ölümcül deney - 1 )

    ayriyetten avatarının ait olduğu filmi de izlemiştim , orda yönetiyordu bir sürü adamı kız başına değil mi ? :)

×
×
  • Yeni Oluştur...