Jump to content

Karagümrüklüü

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    120
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Karagümrüklüü Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Karagümrüklüü

    Allah burada kimden söz ediyor? Kendinden mi?

    Sakin olun beyler. Özellikle müslümanlara diyorum. Biz, Allah`ın adaletine güveniyoruz. Bu yeterlidir. Ayrıca BayZerdüşt. İşiniz gücünüz burda insanları kıl etmek arkadaşım, biliyoruz. ( Burda dahi, insanları bu derece rahatsız ettiğinize göre, reelde söz hakkına sahip olsanız, yolda yürüyemeyeceğiz bu aşikar ) Ama, burasıda bir imtihan sahası ve Allah`ın adaleti gün gelir yerini bulur. Kim haklı kim haksız, ortaya çıkar, vesselam. Bu başlığı görünce, gider ayak 1-2 kelam edeyim dedim.
  2. Yok, ayar filan çekmedilerde. Forumdan ben kendim ayrılmıştım. Şimdi bu nickle geri geldim. Gizli kalmak istiyorum, sadece.

  3. Karagümrüklüü

    İŞTE ALLAH'INIZIN ADALETİ

    Sevgili zerdüşt.. Ben, zenginlerin ateist olduğunu idda etmedim. Sadece, örnek verdim. Şayet, israfı eleştirecek isek, bunlarıda eleştirmeliyiz. 2. si, ateistleri taş kalpli filan gördüğüm yok. Yanılmaktasın. 3.sü, Allah, herkese yetecek kadar rızk vermiştir. Fakat, bazı insanlar acımasızca israf ediyolar ve bazı insanların haklarını yiyorlar. Sonuç olarak, Dünyada olan açlığın fakirliğin tek nedeni insanlardır. Ve, fakirlikle mücadele etmek, israfı önlemekte, iyi insanların görevidir. İyi insanlar görevini yaparsa, dünyada ne aç kalır nede fakir. Bu mücadelenin temeli, çocukları nasıl eği
  4. Karagümrüklüü

    İŞTE ALLAH'INIZIN ADALETİ

    Paraları bastırıp, avrupaya amerikaya her yıl tatile gidenleri napıcaz, Zerdüşt. Git onlara önce bir söyle, sonra konuşalım, hacc meselesini. not: Hacca, 1 den fazla gidilmesine karşıyım
  5. Karagümrüklüü

    İlk Görüşte Aşk

    Cenabı Allah`a, onu görmeden iman etmişim ben. Onun cemalini görmeyi herkes ister ama, bu dünyada bu gerçekleşmeyecek. Herşeyin bir zamanı var. Onun sanatını, doğada ve insanlarda görebilmek, hiç zor değil.
  6. Karagümrüklüü

    Şeytan Mesleği : 'Dalgıçlık'

    Cübbeli, bu ayeti bende tefsir edebilirim. Kuranı kerim, aynen idda ettiği gibi, ap açıktır. Ayetlerinin çoğu, anlaşılır bir dildedir. Müteşabih ayetleri ise, çok az bir bölümü.
  7. Karagümrüklüü

    İlk Görüşte Aşk

    Aşk denilen şey, fiziki özelliklere karşı olan bir tutkudan başka bir şey değildir. Sizce bu adama, bir kadın aşık olabilirmi.
  8. Karagümrüklüü

    Sigara

    Ben bırakalı epey oluyor. Sadece 1 defa içtim, bu süreçte. O da, iğrenç geldi. Artık sigara ile aramız, sonsuza dek ayrıldı. Kendimi çok özgür hissediyorum.
  9. haa..pardon..bu nickin zaten eski..Sana özelden, eski nickimi söyleyeyim..gizli takılmak istiyorum, bilinmesin :))

  10. Peki, sen yeni üyemisin? D

  11. eski üyelerdenmisin sen?

  12. Karagümrüklüü

    Mükemmel sisteme bak sen :)

    Bir kere, şu noktada yanılıyorsun. Cinsellik, insanın kontrolünde meydana gelen bir şey değil. İnsan, kendi vücuduna müdahale edemeyecek kadar acizdir. ---------> Döktüğünüz meniyi görmüyormusunuz. Onu sizmi yaratıyorsunuz, yoksa bizmi ? (vakıa suresi) Erkek vücudu, ister istemez, sperm üretmektedir. Buna engel olunamaz.
  13. Karagümrüklüü

    Köle Beyinler

    Korkma. Benden zarar gelmez. Herkes, çok güvenilir biri olduğumu söyler. Fakat, sizin dernek türü oluşumlarınıza ben karşıyım. Amacınızı tahmin edebiliyorum ama, bir laf var. Her horoz, kendi çöplüğünde öter. Siz bu derneği ancak, norveç gibi ateist ülkelerde kurabilirsiniz. Buralarda size tepki veren çok olur. Ateist dernek adı altında, kutsal değerlere hakaret edilmesine, devlet dahi izin vermez.
  14. Karagümrüklüü

    Köle Beyinler

    Derneği nerde, hangi şehirde kuracaksınız. Bir davetiye verirsiniz heralde.
×
×
  • Yeni Oluştur...