Jump to content

xxPanaxx

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    23
  • Katılım

  • Son ziyaret

xxPanaxx kullanıcısının paylaşımları

  1. xxPanaxx

    2007-2008 Sezonu Şampiyonu GALATASARAY

    leverkusen' den 5 yiyip yurda paçavra gibi döndükten sonra şampiyon olan aristokratların takımı galatasaray' ı bir fenerbahçe' li olarak tebrik ederim.
  2. xxPanaxx

    AKP ye kapatma davası açıldı...

    Sana göre salata olabilir. Ama ateist forumu yönetmekle ülkeyi yönetmek aynı şeyler değildir
  3. xxPanaxx

    AKP ye kapatma davası açıldı...

    Ak Parti kapatılır, yerine yenisi gelir. Bu bir bayrak yarışıdır. Dinsiz ideolojilerini Türkiye' ye empoze etmeye kalkışan herkes halkın tokadını yiyecktir. Türkiye' yi 70' lere döndürmeye çalışıyorlar. Buna ancak aptallar alet olur. Şimdi sevinsinler, sonra çok ağlayacaklar !
  4. xxPanaxx

    AKP ye kapatma davası açıldı...

    Demokrasiye sıkılmış bir kurşundur. Halkı da kapatalım uzaydan yeni halk getirelim. Bu kadar aymazlık olmaz. Yazıklar olsun..
  5. xxPanaxx

    Uçak Fobisi

    Yaratıkçım illa ki yanacaksın kurtuluşun yok. Uçak düşer de yanarak ölürsen, antrenmanlı gitmiş olursun. Türbülansa gir, ateistlikten eser kalmaz sende. Hadi bakalım.
  6. xxPanaxx

    Müjde Müslümanlar

    Türkiye' de adalet mekanizması her zaman doğruyu göstermiyor maalesef. ABD' de olmasa başka bir yerde olucaktı. Ama vatan hasreti bir başkadır. Çekmeyen bilemez..
  7. xxPanaxx

    Uçak Fobisi

    Kutsalyaratik ne korkuyorsun. Uçak düşüp ölsen bile ahiret seni bekliyor be gözüm. Korkma yahu..
  8. xxPanaxx

    Müjde Müslümanlar

    Hayırlısı bakalım. Nasıl gittiyse öyle dönecek elbette. Adalet tecelli etti..
  9. xxPanaxx

    Uçak Fobisi

    Sevgili Enlil; Uçağa binmekten korkman ayrı bir olgu. Görüntüsüne bile dayanamaman ayrı bir olgu. İkisini farklı değerlendirmek lazım. Ben ilk uçağa 1991' de bindim. İzmir' den İstanbul' a oradan da Diyarbakır' a. Aktarmalı bir uçuştu. Askere gidiyordum. Askerde iken de 20' nin üzerinde helikoptere bindim. Helikopter zevkli bir araç ama senin ihtiyacın olmaz sanırım, senin uçağa ihtiyacın var. Biliyorsun ki günümüzde helikopterler genelde askeri amaçlı kullanılıyor. Neyse. İlk uçağa binişimdeki korkumu sana anlatamam o kadar fazlaydı yani. 17 yıl öncesinden bahsediyorum. ve o zamanki
  10. xxPanaxx

    Uçak Fobisi

    Merak etmeyin, uçaktan boş yere korkmayın.. Hiçbir uçak havada kalmaz arkadaşlar, mutlaka bir şekilde iner..
  11. xxPanaxx

    Uçak Fobisi

    Yerden binlerce metre yükseklikte ince uzun bir kutunun içinde yolculuk yapmaktan ve meydana gelen uçak kazalarından etkilenen yahut kapalı mekanlarda duramama korkusundan muzdarip, bir diğer adıyla aslolarak klostrofobi olarak da adlandırılabilen fobidir. Hatta uçuştan önce alkol tüketen, sakinleştirici haplar alan insanlar da mevcuttur. Ancak bu tehlikelidir. Zira kalkış sırasındaki basınç değişikliği nedeniyle alınan sakinleştirici yahut alkol ters bir tepki yaratabilir. Kalp hastalığı mevcut insanlar genelde bu tür yolculuklardan ısrarla kaçınırlar. Halbuki bu korku gereksiz ve yersizd
  12. xxPanaxx

    KADINI KÖLELEŞTİREN TÜRBANA HAYIR

    kopyala yapıştır anasını satayım en güzeli zaten. bi de başlık at şöyle afilli '' kadını köleleştiren türbana hayır ''. tipik bir proleteryalist cümle işte. sözde devrimcisiniz siz. masalları bastırdı artık o devrim isimli masal.. bir de haberin kaynağına bakıyoruz hemen. '' dha ''. gülüm dha nın ne olduğunu herkes bilir. başımıza demokrat da kesildiniz ya hayırlısı bakalım.
  13. xxPanaxx

    Başkomutan ABD tamam dedi, operasyon bitti...

    ee oguzcum hayatımda ilk defa bir forumda takıldım. senin gibi ömrüm forumlarda geçmedi. kim yavşak kim delikanlı bilmiyoruz. nihayetinde de böyle oldu. iyi de oldu. zira ateistlere karşı burada mücadele etmek rüzgara karşı işemekle eş değer. ateistlerle internetten değil gerçek hayatta bir mücadele verilebilir. ama buna da gerek yok. özgürlüklerden yanayız. velhasıl isteyen istediği boku yiyebilir. ne istiyorsanız onu yiyin. artık sıkıldım da burada dini mevzulardan yazmaktan. çünkü ortada anlayan, anlamak isteyen adamlar yok.. kimse artık boşa kasmasın. ateistler burada kendi kendine takıl
  14. xxPanaxx

    --ANKET -- Sevilla-Fenerbahçe

    hadi inşallah bakalım emre. umarım dediklerin çıkar..
  15. xxPanaxx

    Başkomutan ABD tamam dedi, operasyon bitti...

    yavşak ateistlerden biri hatta bunlardan birini sen tanırsın. yanlış anlama ateistlere yavşak demiyorum. fidel, ateist31 gibi iyi elemanlar da var aranızda. nadiren çıkıyor işte. neyse neydi o lavuk ateistin adı. bak unuttum şimdi. ama bizim yanımızda wolf diye takma bir isim kullanıyordu. bu top domain adresini aldı, ateizmecevap.org diye de açtık ne var ki sonradan ortadan kayboldu. lordnimlot denilen zırtapoz da '' kapatın gelin '' deyince biz de bunu reddettik. sonra götünün korkusundan gitti ateizmecevap.info isimli adresi aldı. ben ne yaptım. hepsini kapattım. göt gibi de ortada kaldı.
  16. xxPanaxx

    Başkomutan ABD tamam dedi, operasyon bitti...

    yok be gülüm sette ışık tutmakla çuvalları çıkartmakla olmuyor maalesef. ama seni bir barış elçisi olarak gönderelim mesela o meşhur dünya kamuoyunun yanına. hem ateistsin, nötr adamsın sen. barışı falan aşıla insanlara. şu fani dünyadan göçüp gitmeden iyi birşeyler yap ki seni iyi analım oguzcum. uçak biletlerini pana film karşılayacak. kurtlar vadisi madagaskar filminin başrolünde de sen olucaksın..
  17. xxPanaxx

    Başkomutan ABD tamam dedi, operasyon bitti...

    dünya kamuyou götünden çıkanı mersin balığı zannediyor. birilerinin o dünya kamuoyuna gerçekleri anlatması lazım. seni bunun için görevlendiriyorum oguz. gidip anlatıcaksın onlara. sen efsanesin oguz. hadi.
  18. xxPanaxx

    Başkomutan ABD tamam dedi, operasyon bitti...

    oguz ordumuz hala taşşaklı. abd' nin güdümünde yahut onların onayıyla bir çekilme gerçekleştirilmedi. askeri kuzey ırak ceheneminde tutmak anlamsızdır. pkk bölgeyi bizden iyi bilmektedir. şimdilik bu kadar yeter. en ufak bir tehditte tekrar kuzey ırak sahasına gireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.
  19. xxPanaxx

    --ANKET -- Sevilla-Fenerbahçe

    oguz her konuda muhalifsin bari şu konuda '' he '' de be birader. sevilla' nın defansı yol geçen hani gibi. umarım ve gönlümden geçen o ki fenerbahçe adını çeyrek finale yazdırır. kontrollü ve korkmadan oynarlarsa eğer sevilla' yı sevilla' da yenmemiz içten bile değil. eytere bea.
  20. biliyorsunuz yarın fenerbahçe tarihinde bir ilki gerçekleştirmek ve şampiyonar liginde çeyrek finale kalan 2.türk takımı olabilmek için ispanya' nın sevilla şehrinde büyük bir sınav verecek. sizce turu kim geçer ve maç hakkındaki görüşleriniz nelerdir ?
  21. xxPanaxx

    Başkomutan ABD tamam dedi, operasyon bitti...

    kuzey ırak' a giç gitmedim ancak askerliğimi diyarbakır' da yaptım. 91-92' de pkk' nın en yoğun olduğu zamanlarda bismil' deydim. zaman zaman gece operasyonlarında şırnak' taki besler dereler bölgesine ve siirt' e gittiğimiz de olurdu. şırnak' ın arazi yapısı ve kuzey ırak' ın arazi yapısı hemen hemen aynıdır. sıcaklık değerleri şu günlerde en soğuk noktadadır. dik uçurumlar, dönüş yolundaki tehlikelerle kuzey ırak bilmeyenin içinde kaybolacağı dipsiz bir kuyudur. pkk bölgeyi türk askerinden iyi bilmektedir. bu yüzden türk askerini böyle bir tehlikenin içine uzunca bir süre atmak son derece ma
  22. xxPanaxx

    Başkomutan ABD tamam dedi, operasyon bitti...

    operasyonun bitmesi abd' nin güdümünde değildir. kuzey ırak cehennemini bilmeyenler oturdukları yerden sallayarak sıcacık koltuklarında ne kadar rahat olduklarının bilincinde olarak bunları söylemektedirler. çok isteyen varsa 1 gün kendi arzusuyla kuzey ırak' ta kalabilir. amerika höt deyince türkiye göt demiyor yani. herşeyin bir kuralı bir izahı var.
  23. xxPanaxx

    Dinden Dönenlere Verilecek Cezalar

    demokratik ve çağdaş bir ülkede dinden dönenlere ceza vermek gibi bir uygulama söz konusu bile olamaz. müslüman ülkelerin içerisinde en çağdaşı da türkiye olduğuna göre işkembe-i kübra' dan sallayıp '' işte dinden dönenlere bu cezalar veriliyor ey ateistler '' demek saçmalıktır.
×
×
  • Yeni Oluştur...