Jump to content

kris_ez

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    112
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne kris_ez kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. ben bu yıl üniversite sınavlarına hazırlandığım için çok nadir uğruyorum ne var ne yok diye ...ama diğerlerine gelince zaten her şeyi yazıp çizmişler tartışmışlar kurandaki saçmalıkları vs. bir yerden sonra sıkılmış olabilirler sürekli aynı konulara değinmekten .

  2. Tinerci kısmını atladım, umuyorum öylesine söylemişsindir.

    Dost, bunlar öyle komik insanlar ki, zihniyete bak ya! Ölmüşler, cennete gitmişler, hâla kadını kıskanıyorlar! Lan cennet bu artık yahu! Dünya bitmiş be! Bırak kadın kimle kaç kişiyle ne halt ederse etsin? Neymiş illa bir adamı olacakmış da, allah o adama da çubuk takacakmış!

    Alem bunlar ya, fıkra gibi, karikatür gibi, daha da doğrusu bu herifler manyak! Bunların izi suyuna giden kadınlar onlardan daha da manyak!

    Hayır bu manyaklıkları hayal eden sapıklar niye adama bir tek eş verilip bir gün esmer, bir gün sarışın, bir gün kumrala dönüşecek diye hayal kurmuyorlar?

    Şimdi haksız mıyım yahu bunlar manyak derken? Yooo, analarının yumurtasını kazara babalarının y kromozomlu spermi döllemiş ya, tamam artık! Yetmiiiş, sekseeen, doksaaan, yüz! Havada yüz! karada yüz! Cennette yüz!

    yok öylesine dedim tabiki :) bu ara bu söz çok kullanıyorda.. bu gibi durumlar için ..

    insanlar bir kere olsun okumuyor , okuyanlarda her şeye bir kılıf uyduruyor .. kuran öyle bir kitap ki anlayamazsın felan filan .. o zaman allah sana anlayamacağın bir kitabı niye gönderiyor. İşin kötüsü bunlardan gün geçtikçe sıyrılmamız lazımken biz daha da dibe batıyoruz.

  3. x arkadaşım ( türbanlıdır kendileri)

    e ( kris_ez)

    e: gecen face de gördüm bir kız ateistlere siz satanist misiniz diye sormuş çok güldüm yaa biriside ''öyle böyle değil günde 1,5 litre kedi kanı sağlık için yaralıdır '' yazmış .

    x: ciddi misin ? satanist miymiş ateistler ? kedi kanı mı içiyorlarmış ?

    güler misin ağlar mısın ...

  4. "Avrupalı olupta..."diye başlayan takdime anlam vermek mümkün değildir.

    Bu başlık;Avrupa'lıyı(!) herşeyi en iyi şekliyle istisnasız bilen,beyinleri billinmez kaç voltluk ampüllerle aydınlanmış,kimlikleri en doğru ve verimli bir biçimde şekillenmiş,etkilenen değil etki eden,sokaktaki köpeklerinin bile bizim gelişmemizde istifade kaynağı olabileceğini söyleyen 19 yy. Osmanlı "yenilikçilerini"(!) hatırlattı.

    Elbette "Avrupalı" da etkilenir,değişim arayabilir,çevresinde ki gruplardan etkilenebilir,

    mevcut ikliminde mutlu olmayabilir yada kendi toplumu içinde "farklı"

    olmak isteyebilir...(Din değiştirenlerin psikolojileri en büyük etkidir ve incelenmiştir)

    Bizde ki "budizm vd." meyyalleri ile Avrupa halkının İslam kabulcüleri nazarımda aynıdır.

    Zaten bu sayı fazla da değildir.

    haklı olabilirsin . Konunun başlığında ''avrupada müslüman olanlar'' a değinmek istedim .Birde müslüman olmayan kesim aklını biraz daha kullanır, sorgular en azından. Ondan dolayı böyle bir başlık açmıştım .

  5. Olaya farklı bir açıdan bakıyorum ..şimdi bir düşünelim cennete karı-koca gelmiş bir çift. Birde erkeğin tam 70 tane hurisi var tabii.. tam kadınla sohbet felan ederken erkeğin aklına bir anda huriler geliyor... '' canım sen şurda biraz bekle benim şu hurilerle biraz işim var'' diyor .Kadın da bunu duyunca ister istemez üzülüyor .. yani anlayacağınız kadına cennette bile mutluluğu çok görmüşler . .. Ama bir dakika yaa cennette üzüntü yoktu değil mi? iyi o zaman kadın eşim hurilerle diye zil takıp oynuyor.

  6. En çok boşanmalar laik kesimden oluyor. Çocuklar sevgisiz büyüyor, uyuşturucu, kumar, içki sığındıkları liman oluyor.

    yoo ne alaka ? asıl tam tersi en çok uğuşturucu kullanan bu tip işlere yönelen kişiler dindar kesimlerin çocuğu oluyor. boşanmalara gelince laik kesimde kadın erkek anlaşamadıklarını anlayınca boşanıyorlar ama dindar kesimde kızın babası gelinliğinle gittin kefenle gelirsin ancak bu eve diyor. böyle oluncada kadın dayakta yese , aldatılsada susuyor başka çaresi yok çünkü .sonrada laik kesimde daha çok boşanmalar oluyor diye teşhis konuluyor

  7. gerçek islam arabistanda , iranda felan yaşanıyor . bizim ülkemizde olan ise günümüze uyarlanmış bir biçimde islama göre kadının türbanlı olması bile kafirlik iyice bir çarşafa girmesi sadece gözleri görüncek yoksa diğer türlüsü haram .

    böyle olduğunu düşünürsek evet türkiyede gerçekten islamı yaşayan çok az kişi var ama gün geçtikçe yaygınlaşacak bence .

×
×
  • Yeni Oluştur...