Jump to content

0bs

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    438
  • Katılım

  • Son ziyaret

0bs kullanıcısının paylaşımları

  1. merhaba arkadaşlar.. nerdeyse 2 senedir gerek üniversite derslerinden dolayı gerekse bazı kişisel sebeplerden dolayı foruma giremiyordum.. gerçekten özlemişim forumu.. ama artık yine burada olucam.. merak ettiğim şey eskiden tartıştığımız insanlardan kimler var hala burada? yani 2007 den beri yazan arkadaşlar hala buralarda mı?
  2. 0bs

    Allah'ın Günlüğü

    sonuna kadar okudum, gerçekten çok güzel olmuş..
  3. 0bs

    İncil Papazlar Tarafından Değiştirildi Mi?

    burada bahsedilen muhammed değil kutsal ruhtur..kutsal ruh hristiyan inancının temelidir..incilleri açıp okursanız bu tür ifadelere sıkça rastlandığını göreceksiniz..hem eğer bu ayetler muhammedi anlatsaydı muhammedin sonsuza dek aramızda olması gerekirdi..yukarıdaki ayetlerde öyle yazıyor çünkü..
  4. yok, kolay değil o ayeti kıvırmak..tutulacak bir yanı yok ki..
  5. bu konuda ki en önemli ayetlerden birini unutmuşsun bunu da ben ekleyeyim.. Tevbe 5: "Haram aylar çıkınca bu Allah'a ortak koşanları artık bulduğunuz yerde öldürün, onları yakalayıp hapsedin ve her gözetleme yerine oturup onları gözetleyin. Eğer tövbe ederler, namazı kılıp zekâtı da verirlerse, kendilerini serbest bırakın. Şüphesiz Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir. "
  6. 0bs

    Kuran kursu çöktü 17 ölü 27 yaralı

    memeleri "yeni tomurcuklanmış kızları" vaad eden kuran değilmiydi? yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.. ayırca sürekli konuyu değişmeden önceki iletimde ki soruma cevap versen?
  7. 0bs

    Kuran kursu çöktü 17 ölü 27 yaralı

    senin ateist olmadığına adım gibi eminim..yukarıda saldırgan bir tavır yok, sadece kuranda söylenenleri söylüyoruz.. inançlara her zaman saygılıyım, ama bana ucu dokunmadığı sürece..eğer bir din ona inanmadığım için beni tehdit ediyor, müritlerine beni öldürmeyi emrettiriyor ve kitabının içinde ona inanmayanlara sürekli hakaret ediyorsa, benden de o kadar saygı görür.. umarım anlatabildim!
  8. 0bs

    Kuran kursu çöktü 17 ölü 27 yaralı

    yok ille de çürük olması lazım değil fakat namazda ölünce büyük mükafat varsa tüm camileri o zaman çürük yapsınlar ve sizin müslümanlar ölüp çabucak kavuşsunlar hurilerine.. ayırca huri lafı hoşuna mı gitmedi? bunu ben değil kuran söylüyor.. ne kadar sevap o kadar huri değil mi?
  9. 0bs

    Kuran kursu çöktü 17 ölü 27 yaralı

    katılıyorum pisicik, öyleyse tüm camilerde çürük yapılsın hergün birisi çöksün ki; hergün yüzlerce insan çok güzel bir makama ulaşsın.. ayrıca o binayı yapan mütahit de ne sevap kırmıştır şimdi..cennette 2 huriyi daha garantiledi..
  10. 0bs

    Kuran kursu çöktü 17 ölü 27 yaralı

    masallara değil gerçeklere bakacaksın..merak ediyorum senin çocuğun böyle bir şekilde ölse.. acaba neler düşünürdün?
  11. 0bs

    Kuran kursu çöktü 17 ölü 27 yaralı

    kendini avundurmaya devam et..burada 17 hayattan bahsediyoruz ve onların ailelerinden.. onların aileleri şu anda nasıl perişandır biliyormusun? ve yanarak ölmek en acı ölümlerden birisidir..ve tanrı nedense bunu kendi müritlerine uygun gördü..
  12. 0bs

    Kuran kursu çöktü 17 ölü 27 yaralı

    konuyu değiştirmeden, cevap versen? neden tanrı kendi müritlerini sürekli cezalandırıyor? hemde daha küçücük çocukları??
  13. Müslümanlar, tanrıya inanmayanların cezalandıralacağını ve azap çekeceğini düşünüyorlar fakat nedense pekte öyle olmuyor.. işte kuran kursu çöktü ve 17 kız çocuğu hayatını kaybetti? şimdi tanrı bunları neden öldürdü? hemde tam namaz kıldıkları anda.. ne suçları vardı acaba? http://haber.mynet.com/detail_news/?type=L...e=01Agustos2008 http://haber.mynet.com/detay/yasam/Hepsi-n.../X1217576709140
  14. 0bs

    Ey şeytan

    şeytanda ne suç var ki..onu da "azdıran" tanrı değil mi? sonuçta !!
  15. 0bs

    ufolar ve dünya dışı yaşam..

    kocaman evrende yanlız olduğumuzu düşünmüyorum, elbette bizim dünyamız gibi onlarca hatta yüzlerce farklı dünya olduğunu düşünüyorum.. müslümanlara gelince, eğer bir gün, başka yaşam formları bulunursa eminim "bakın bu da kuranda varmış" gibi zırvalara devam edeceklerdir..
  16. 0bs

    Anayasa mahkemesi Akp'nin kapatılma kararını redetti.

    Şeriat isteyenler; Düşünün ki, yarın kalktınız ve akp rejimi değiştirip şeriatı getirdi.. peki sonrasını hayal edebiliyormusunuz? amerika rahat bırakır mı sanıyorsunuz..bi tarafınıza sokar şeriati..zaten bahane arıyorlar orta doğuyu tamamen ele geçirmek için..
  17. 0bs

    Anayasa mahkemesi Akp'nin kapatılma kararını redetti.

    mali yardım kesilmedi yarıya indirildi.. konu gelince, bence önceleri kapatılması taraftarıydım ama daha sonra anladım ki kapatılmaması en mantıklısı.. çünkü ekonomi kötüye gidiyor ve Türkiyeyi yeni bir kriz bekliyor..eğer kriz yaşanırsa erken seçim olur ve akp başımızdan temelli olarak gider..eğer bugün kapatılma kararı çıksaydı emin olun 20 sene daha bu akp belası başımızdan gitmeyecekti..
  18. 0bs

    Bütün İslam aleminin Miraç Kandili Mübarek olsun.

    bugün, hezarfen muho çelebinin göklere uçtuğunun bir yıl dönümü daha.. evet doğru..bugün muhammed gerçekten uçmuştur..ama bedenen değil de aklen uçmuştur..
  19. 0bs

    Yaradiliscilarin sessiz kaldigi soru..

    Forumda 3 farklı müslüman türü var.. Muhammedin izinde giden ve evrime karşı anormal cevaplarıyla dikkat çeken, ademin siyah ve çekik gözlü, havvanın beyaz olduğunu kabul eden müslüman türü.. bir yılandan ondan çok farklı bir yılan türünün oluşabilmesini kabul eden fakat bir homo erectus'tan, homo saphiens'in oluşmasını reddeden, yani neye inandığını bile tam olarak bilemeyen müslüman türü.. Evrimi tamamen kabul edip, kuranda evrimin olduğunu iddia eden modern müslüman türü.. görünüşe bakılırsa müslümanlarda zamanla evriliyorlar..
  20. 0bs

    Yaradiliscilarin sessiz kaldigi soru..

    kuran ve evrim öyle mi? kurandaki adem ve havva masalını evrim ile ne gibi bir bağlantısı var acaba? ama ben bunun olacağını biliyordum..arşivdeki iletilerime bakarsanız.. "yakında bunlar bakın kuranda şu iki ayette maymun kelimesi geçiyor bu ayetle bu ayetin toplamının bölümü 19 un katı..demek ki evrim var..gibi şeylerle ortaya çıkarlarsa şaşmayın.." gibi birşey demiştim..ve oldu da..
  21. 0bs

    Dinin yeni versionunu olusturalim

    iyi de senin yazdığın şeyin yani muhammedin peygamberliğinin ile bu konunun ne alakası var? yukarıda ki şey tamamen varsayım..
  22. 0bs

    Dinin yeni versionunu olusturalim

    adam orada üstüne basa basa demiş ki Ateistler tanrının olmadığını ve müslümanlarda son peygamberin(?) muhammed olduğunu söylemeye kalkmasınlar..yukarıda ki olay sadece varsayım.. ama ne yaparsın işte müslüman aklı.. ne demişler; anlayana sivrisinek saz, anlamayana sazı soksan az..!
  23. 0bs

    KURANDA Kİ; ŞU SORULARI....ateistler cevaplasın

    bahsettiği şeyleri o yapmamış ki onada gücü yetsin! hadi yetiyorsa göstersin bakalım..!
  24. 0bs

    Dinin yeni versionunu olusturalim

    mantıklı bir din olurdu..fakat insanlığın maalesef "çıkara dayalı" inanç sistemini yıkıpta karşılık beklemeden içten bir sevgi ile böyle birşeye inanması pekte olacak gibi değil.. onları önce korkutup sonra hurisini, bağını bahçesini vaad edeceksin ki inansınlar..yoksa neden inansınlar ki!? değil mi..!!
  25. 0bs

    Evrim Yaratılışa Engel midir?

    evrim basit birsey degildir.. maalesef senin tanrin(?) gibi "ol" deyince olmuyor hersey evrimsel surecte..dedigin olay birden bire olmus bir olay degil, yuzlerce basamakta, milyonlarca yilda olmus bir olaydir.. bunlari birden bire olmus gibi gostermek aptalliktir..eger gercekten bunlari merak ediyorsan google'dan bu konuyu arastirabilirsin yok arastiramam diyorsan msn adresimi eklersin ben sana bunlarla ilgili pek cok dokuman gonderebilirim..
×
×
  • Yeni Oluştur...