Jump to content

Misanthropist

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    33
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Misanthropist Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Misanthropist

    Güneşe Doğru (1937)

    hmmm bende bu soruyu cevaplasa cevaplasa defineadası cevaplar demiştim harbi hayalkırıklığı yarattın hocu. Bu arada türk ırkçısı tamamda alevi ırkçısı nasıl oluyor alevilik benim bilidğm mezhebsimsi dinimsi bişey. Mhp nin sunni türk sentezini kendine mi uyarladın yoksa?
  2. Misanthropist

    Atatürk "Bıyıklı Diktatörler" listesinde!

    Vahşi, nirvanaya ermiş kendini aşmışsın sonunda, senden böyle sözler beklemiyorum ama tamamıyla katılıyorum. Gavurlarda benevolent dictator diye bir kavram var Atatürke en iyi uyan tanım bu olsa gerek, kendisi çok demokratik olsaydı kesinlikle dediğin gibi ne bu kadar inkılap gerçekleşirdi ne de bu kadar kült olurdu bizim millet demir yumrukluları sever, Atatürkü sevmeyenlerin kendisne Beton Kemal demesi boşuna değil.
  3. Solcu panpalara bir sorum olcak, özelliklede Nazım Hikmet severlere; kendisinin yazıp yönettiği Güneşe Doğru adllı mütareke yıllarında geçen bilimkurgu-vari bir film mevcutmuş ama kayıpmış, kimse bulamadı henüz. Konu hakkında bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok büyük sevap kazanmış olur. Her ne kadar komünizm taraklarında bezim olmasa da bu film çok ilgimi çekti zira Türk sinemasının kutsal kasesi gibi birşey, umarım arşivlerin birinde yanıp kül olmamıştır.
  4. Misanthropist

    Ateistler Üzerine (:

    Bekareti koruyarakta her türlü rezilliği yapmak mümkün, rezilliği diyorum çünkü bunu yapan şahıslar konu namuslu ayağına yatmaya gelince mangalda kül bırakmazlar ama anal oral Allah ne verdiyse tam yol giderler. Kim kiminle isterse yatsın bizi bağlamaz ama Türkiyede niyeyse bireylerin aşk ya da cinsel ilişkileri bile toplumsal mevzu haline gelebiliyor.
  5. Misanthropist

    Çerkesler Meydana İniyor

    Çerkesler Bardakçıya yanıtta gecikmemişler: http://www.internethaber.com/bardakci-cerkesliginden-utaniyor-mu-335650h.htm
  6. Misanthropist

    Fransız Savaş Uçakları Libyayı Vurdu

    İsrailin Libyadaki ayaklanmalara ve operasyonlara karşı tutumu konusunda bilgi sahibi olan var mı?
  7. Kaddafinin kucağından kalkan Libyalılar görünüşe göre emperyalist kucağına oturmak üzere, Sarkozy sivil nüfusu korumayı amaçlıyoruz demiş Obama kararlı olduklarını belirtmiş,tabi müdahalelerin devamında ABD nin Irakta yaptıklarından daha farklı şeyler göreceğimizi sanmıyorum.Üstelik fransızların barbarlıkları konusunda unutlmaması gereken Cezayir referanslarıda var. http://www.cnnturk.c...apida/610466.0/
  8. Misanthropist

    Bir Destandır Çanakkale

    Zehirli gaz kullanma gibi imkanları var mıydı? Zehirli gaz kullanmanın, ve su kaynaklarını temizlemenin uzun vadede doğaya ve çevreye zararı var mıdır? ...........................
  9. Misanthropist

    Çerkesler Meydana İniyor

    hahah kıt tarih bilgimle hemen bir üstteki iletiyle nasılda çelişmişim, neyse bardakçı gereken cevabı vermiş, belli ki malum parti bu bildiriyle yine ce dedi.
  10. Misanthropist

    Çerkesler Meydana İniyor

    Keşke hiç gelmeselermiş insanda biraz gurur olur, kaçıp geleceklerine savaşıp adam gibi ölebilselermiş belki onlarında şu an özerk ya da bağımsız bir cumhuriyeti olurdu, saçma talepleriyle kirlilikte yaratmazlardı.
  11. Misanthropist

    Aileniz ateist olduğunuzu biliyor mu?

    Ailem ve arkadaşlarımın hepsi biliyor. Annem dindar namazında niyazında gerçi politik dindarlardan değil gayet cumhuriyetçi görüşleri var ama bir kaç defa din üzerine tartıştık, benim yolumdan gitmemeye kararlı.Allaha küfrettiğim için müslüman arkadaşlarlada bir kaç defa kapıştım biraz antipati topladım, ama annemden aldığım "rengini belli etme" tavsiyesi sonrasında sağa sola dinsizliğimi ilan etmemeyi öğrendim.
  12. Misanthropist

    müslüman uydurmaları

    bunun yerle arasında bulunan üç nispeten ince ve küçük uzantısını hangi boktan programla sildiyse silmiş müslümanın biri, 21. yy da böyle şarlatanlıklar yapan müslümanlar yüzyıllar önce kimbilir neler uydurmuşlardır.
  13. Misanthropist

    müslüman uydurmaları

    şu kuranı yaktığı için allahın yaktığı eleman, annesi kuran dinlerken müzik dinlediği için ucubye dönen kız, kudüsteki havada asılı duran taş vs.
  14. Misanthropist

    Tevfik Fikret Ateist mi?

    "Her şeref yapma, her saadet piç! Her şeyin ibtidası, âhiri hiç!" demiş, en sevdiğim mısrasıdır.
  15. Misanthropist

    Bir Ateist,Müslümana Aşık olabilir mi?

    20 yaşındayken hırıstiyan kökenli ateist bir kıza(kadına) aşık olmuştum, o zamanlar müslümandım.. belli bi zaman sonra çıkmaya başladık o zamanlar yine müslümandım, sonra islamdan çıktım o zamanlar yine çıkıyoduk sonra ayrıldık o zamanlar yine dinsizdim. sıkıntı yoktu yani.
×
×
  • Yeni Oluştur...