Jump to content

Putsuz

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Putsuz Hakkında

  • Derece
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Putsuz

    GÖZYAŞI!

    Baktımda, başlığı açan arkadaş çok güzel konulara değinmiş. Üyeliğinin sonlandırılmış olduğunu görünce çok üzüldüm. Halbu ki onunla iyi anlaşabilirdik. Bu arkadaşın bir kaç başlığına daha baktım. Çok güzel yazıyor. Eğer buralardaysa, selam eder, saygılarımı sunarım.
  2. Selamun aleyküm

  3. Putların Alacakaranlığı

  4. buda tarih olmuş ya :D

  5. Putsuz

    Dinlerle savaşmalı mıyız ?

    Bütün ideolojilerin yozlaşması gibi. İdeolojilerin ritüellerle bağlanması gibi. Rusyada 2. dünya savaşı zaferinin, amerikada 4 temmuzun vs. vs. rutine bağlanıp, ritüelleşmesi gibi. Belirli kabirlerin, anıtların, tavaf edilmesi gibi. 'Evrim Teorisinin' ateizmin biricik dayanağı ve mutlak gerçek olarak dayatılması, bu şekilde doğmalaştırılması ve inanca dönüşmesi gibi. Bilim üzerinde mutlaklık algısının oluşturulması gibi. Bilimin stabil görülmesi gibi. Dünyanın yuvarlak olduğuna, inanılması gibi. Daha yazmaya gerek var mı?
  6. tüp bebek denen bişi var alla alla :D

  7. Putsuz

    GÖZYAŞI!

    Fena fikir değil .
  8. Sırf benim hatrıma bir denesen :D.

  9. O ibadet bölgesinin içine bütün ideolojileri eklesen daha güzel olur :D.

  10. Putsuz

    GÖZYAŞI!

    İstekler sınırsızdır, imkanlar sınırlı. Göz yaşı döktürende, göz yaşı döker. Acı çektiren, acı çeker. Dünya üzerinde şiddeti yok etmek imkansızdır. Şiddeti yok etmek için bile asgari bir şiddet gerekir. Burada bir paradox oluşur. Şiddeti yok edeceğim derken, bir bakmışsın her yanını şiddet sarmış. Bu sırf kişinin kendisine uygulanan şiddet açısından bile böyledir. Size şiddet uygulayana, ancak şiddet uygulayarak karşı durabilirsiniz. Vicdan dediğin iki yüzlü bir duygudur. Ayrıca, bu vicdan aracılığıylada kendinize şiddet uygularsınız, psikolojik olarak yıpranırsınız. Çelişkimizi kavrayabil
×
×
  • Yeni Oluştur...