Jump to content

sempatikgestapo

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

sempatikgestapo Hakkında

  • Derece
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. sempatikgestapo

    Bir iğnenin bile ustası varken...

    Yalnız bu tam nurcu zırvası sayılmaz, kozmolojik delillerle (!) doğrudan alakalı. Sadece Nurcular iğne ve usta örneği üzerinden gidiyorlar. http://www.allahinvarligi.com/ontolojik_kozmolojik_teleolojik_delil_1.asp
  2. sempatikgestapo

    Türkiye müslümanlar çoğunluktamı ?

    Neden tek bir tane Müslüman ülkesinde huzur yok? Herkes ama herkes mi yanlış anlıyor ya da eksik yaşıyor bu dini?
  3. Sen görüyor musun onları? hem ne koruması dün mal gibi burnumu kapıya çarptım. kapıdan bile koruyamıyorken neyden koruyorlar bunlar bizi? Diğer hayali arkadaşlardan mı? Küfür konusunda haklı olabilirsin. Müslüman yönetici isteğine gelince, müslüman forumlarında ateist bir yönetici olduğu gün bu önerini eminim düşünürler.
  4. Müslüman arkadaşlar, bir iğnenin bile ustası varken nasıl olur da şu koskaca kainatı yaratan Allah'ın bir ustası, bir yaratıcısı olmaz? Hangi akılla Allah kendiliğinden var diyebiliyorsunuz?
  5. sempatikgestapo

    ÇİNDEKİ TÜRK PİRAMITLERİ (BEYAZ KABBA)

    Çok güzel ya; adam gittim, gördüm, saklanan bir şey yok, verilen bilgiler yanlış diyor. Öbürü de çatlayın patlayın diyor. Ne meraklıymış bu millet de komplo teorilerine. Heee, herkes anlaşmış medeniyetin kaynağının Türkler olduğunu bizden gizliyorlar. Ay'a da gidilmemişti en son zaten, uzaya da çıkılmamış olması kuvvetle muhtemel.
  6. Soldaki kim? Keşke benim de sizin gibi hayali arkadaşlarım olsa.
  7. sempatikgestapo

    A'dan Z'ye BİYOLOJİK EVRİM

    Benim gördüğüm iki arkadaş da temel olarak doğru söylüyor. Ancak Anibal sanırım bu farklılaşmanın niçin gerçekleştiği üzerinde durmadan sadece varyasyonların ortaya çıkışını anlatmanın eksik ve de bu haliyle yanlış olduğunu söylüyor. Ateistbakış da şak diye bir insanın ortaya çıkmadığını göstermek için böyle bir anlatımı seçmiş, arkadaşın takıldığı ilk yer olmadığını düşündüğü için evrimin yürütcü mekanizmasına değinmeyi gereksiz bulmuş. Ama aslında bu arkadaşlara evrimi anlatabilmek için daha da temele inmak lazım.
  8. sempatikgestapo

    Ateistin De Diyaneti Olmak İstiyoruz

    Şu dayatmacılığa bakar mısınız? Gel de inan! Montofon, sen onunkine uyduruk diyorsun da o deyince neden müdahale oluyor? Empati yoksunu tospaya bak sen hele! Kafayı yemiş bile olabilir, gülün geçin bunlara.
  9. Mal bölünmesin diye düşünmüştür. Gerçi ne var ne yok bırakıp gelmişler.
  10. sempatikgestapo

    BM dünyada yaşanacak en iyi ülkeleri sıraladı

    Kişi başına düşen milli gelir o kadar yüksekse ben oyumu Akp'ye vereyim madem. Zenginle fakir arasında ya çok çok büyük bir uçurum var, ya da ben Türkiye'de yaşamıyorum. Yahu ortalama bir memurun maaşı ortalama 1,5-2 bin ytl ayda. Karı koca çalışsalar yılda (biri 2 bin ytl, diğeri 1,5 ytl alsın) 40 bin ytlden biraz fazla kazanıyorlar. İki de çocukları olsa yılda kişi başına milli gelirleri 10 bin ytlyi bulur ki bu para neredeyse 13 bin küsur doların yarısı. Şimdi portresini çzimeye çalıştığım aile Türkiye şartlarında ekonomik açıdan ortalamanın üzerinde bir aile. Kaç eve ayda 3,5 milyar par
  11. sempatikgestapo

    BM dünyada yaşanacak en iyi ülkeleri sıraladı

    Bu rakam çok uçuk değil mi? Dört kişik bir ailenin eline yılda 75 milyar (75 bin YTL) para mı geçiyor?
  12. sempatikgestapo

    Bill Gates gizli müslüman mı?

    Hadi oradan tospalar, adam dinler hakkındaki görüşünüm açıkça söylemiş: Daha hala kendi uyduruk ilahınıza pay çıkarmaya çalışmayın. gidin bir agnostikin olası tanrısının ne olabileceği üzerine biraz okuma yapın: Belki sadece bir ilk sebep, belki bilinci dahi yok...
  13. sempatikgestapo

    Evrim Teorisi konusunda surpriz

    Sanırım resim insan soyunu ilgilendirdiği için daha fazla dallanmasın diye öyle gösterilmiş. Homo ergaster vardı bir de, onu göremedim ben tabloda. Sanırım homo sapiensin öncülü onlardı.
  14. sempatikgestapo

    Bill Gates gizli müslüman mı?

    Yahu, agnostik dediğin adamın olası tanrısı her şey olabilir ama dinlerin uyduruk tanrısı olamaz. Agnostizm de bir çeşit ateizmdir yani teizm karşıtlığıdır. Teizm de peygamber ve kitap gönderen bir tanrının varolduğunu savunan felesefi görüştür. Adamın dinler hakkında dolayısyla dinlerin uyduruk tanrıları hakkında ne düşündüğünü görmek için alıntıları düzgün okumalısınız.
  15. sempatikgestapo

    Bill Gates gizli müslüman mı?

    Agnostiktir, sonuçta da dinsizdir. Agnostiklikle Ateizm arasında ise ciddi bir uçurum yoktur. Zaten ateizm tanımı geniş manası ile deizm ve agnostizmi içine alır.
×
×
  • Yeni Oluştur...