Jump to content

OffSpring

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    636
  • Katılım

  • Son ziyaret

OffSpring kullanıcısının paylaşımları

  1. OffSpring

    Ünlü Ateistler

    Ben yokum burada ? Beni tanımıyormuydun konuyu açarken ?
  2. OffSpring

    Din Zehirliyo

    Çok basit onlarca psikoloji kitabı okudum. Buradan baktığım zaman bariz olan bir hastalığı anlayabiliyorum. Örnegin senin yazına bakınca zoruna giden birşeyler olduğu anlaşılıyor. Üstte ateist bakışta önermiş. O zaman bilmeden yorum yapan sensin. O zaman kendini eleştirmelisin ? Niye bilmeden cahilce konuşuyorsun ? Bilgi seviyen nedir senin ?
  3. OffSpring

    En son okuduğunuz kitap hangisi ?

    Deniz Gezmiş...
  4. OffSpring

    Bioyakıt sizce mantıklı mı?

    Adamlar hakkatten harika sistem tasarlamış , gelde bunu türkiyede uygula.
  5. OffSpring

    Azrail Mavalı

    Bazen bakıyorumda tüm bunlara , bir çocuk masal kitabının kurguları gibi duruyor hepsi. Can alan azrail , kıyamet günü flüt çalan mikail o gün halay çeken melekler. Cennetteki elma ağacı elma yiyenin kovulması falan. Bildiğin masal kitabı. Ve müslümanlardan o soru geliyor. ...Niye olmasın ? E şimdi bi masal kitabındakiler niye doğru olmasın ?
  6. Ne manyaklar var ya :D

    Adama dedinki olasılık varsa olabilir işte bu falan dedi gitti.

    Göte sürülcek akıl kalmamış millette ya.

  7. OffSpring

    Din Zehirliyo

    Sayın Aziz ; Bak ben hiçbir mesajıma sayın falan diye başlamak kimseye bu kadar sevgiyle yaklaşmam , ama sana söylemek istediği bir şey var. Rica ediyorum beni yanlış anlama. Bir arkadaşım vardı , şizofroneid bir vakaydı. Çok tehlikeliydi , ama o bunun farkında değildi , çünkü şizofreneid vakalar kendi durumlarını farkedemezler problem buradadır. Ama , sakın bunu bi hakaret gibi algılama. Yani bende arasıra rahatsızlanırım grip tarzı şeyler. Sende rahatsızlanırsın tabiki , niye olmasın ki ? Doktora gidip tedavi olabilirsin. İyi günler dilerim.
  8. OffSpring

    REGL nedir?

    Regl olunca mutlu olan sevinen neşeli olan bi kadın varmı ? Varsa evlenebiliriz. Ama benimde belli dönemlerim vardır asabi olduğum , ona göre
  9. OffSpring

    Tanrıyla ilk karşılaşma

    Sağolasın ne demek
  10. OffSpring

    Tanrının IQ'su

    Kuranı ilk elime aldığımda bu kadar insanın domaldığı şeyi çok merak ediyordum. Bana hep mucize falan demişlerdi. Aldım elime okumaya başladım başlangıçta helak ettiği kavimlerden bahsediyordu. "Oradan bi kavim geldi bi koduk ona gümmmm! Halamı inanmazsın ?" Biraz ilerde yahudilerden falan bahsediyordu. "Biz ibrahimoğullarına helva indirdik , helva yetmez dediler. Halamı inanmazsın ?" Sonra mucize dedikleri ayetlere baktım. "Biz toprağı üstüne basasınız diye yarattık. Halamı inanmazsınız ?" Benim yeğenim bu ayetlerden çok şey biliyordu. Öyle kafasına göre bi ordan bi ordan yazılmış me
  11. OffSpring

    en beğendiğiniz ateist kim? benimki Ali Nesin

    Benim tabiki en beğendiğim ateist Benim ...
  12. OffSpring

    ! HERSEYi YARATAN TANRI TABiKi VAR !

    Sorulara verilemeyen yanıtlar sonucu internette araştırma yapıyorsun ve islamcıların sitesinden bana büyük patlamanın nasıl oluştugunu açıklayan bir yazı veriyorsun öylemi ? Birisi hızını kaybediyor. Hadi buda sana ders olsun koçum bilmediğin konularda abilerinle atışma. Şimdi sen git oradaki eğilip bükülen big bang bilgilerini oku. Sen zaten Hiç Stephan Hawkings falan okuma. Dünyanın en zeki bilim adamlarını okuma. İslamcı hacı hocayı oku bide gel bize sizin bilgileriniz yanlış benimkiler doğru de. Daha demin allah zamandan münezzihdir diyordun. "Gökten yere kadar bütün işleri Allah y
  13. OffSpring

    ! HERSEYi YARATAN TANRI TABiKi VAR !

    Bum İşte patlamaya başlıyorsun Birşey nasıl zamandan münezzeh olabiliyor ? Zamandan münezzeh olmak ne demektir ? Birşeyin zamandan münezzeh olması için hiç olmaması gerekir. Var olan birşeyin zamandan münezzih olması nasıl oluyor ?
  14. Bence herkesin herşeyi sorma hakkı yoktur. Araştırırsın ona göre sorarsın. Gelip adamın teki burada 3+4 kaç 4+9 kaç falan diye konular açsa ne dersin ? Şebeklik yapma dersin dimi. Git ilkokul öğretmenini bul yakasına yapış falan dersin hatta. Sende şimdi öyle bi soru sormuşsunki... Sirke git demiş azdır. Araştırmadan etmeden soru sorupta evrimi öğrenmek istiyorum ondan soruyorum demek ne kadar makul ? Bilmiyorsan git araştır , bulamazsan gel sor.
  15. OffSpring

    Bir beyni kirletmek/Bir çocuğu beyinsizleştirmek.

    Anne tanrıyı var kabul edelim tanrı yaratılmadığını nereden biliyor ? Tanrıyı ondan daha üstün bi tanrı yaratmış ve kendisinin bilinmesini engellemiş olabilir. Ona verdigi güçlede ne yapıcağını deniyordu belki ? Tabi onu yaratan tanrıyıda başka bir tanrı yaratmış olabilir. Yani anne yaratma diye birşey mevcut olduğunu kabul etsek asla tanrıların sayısı hakkında net bilgimiz olamaz. İyiki yaratma diye birşey mevcut değil iyiki bi tanrının olmadığını biliyorum ben , o yüzden senin gibi tutarsız şeylere inanmıyorum anne. Dese çocuk , kadının beyni dururmu ?
  16. OffSpring

    ! HERSEYi YARATAN TANRI TABiKi VAR !

    Balon örneğini anlaman için veriyorum beyninde hafiften bir kıpırdanma oluşsun diye. Ama sen anlamamakta ısrarcısın. Cahil insanlarla tartışmayı bu yüzden sevmiyorum. Sen daha big bangı okumamışsın gelip bize maval anlatıyorsun big bangı savunuyorsun. Ben sana bilimden bahsediyorum burada. Senin mantığınla bakarsak evrenin bir merkezide olmak zorunda. Evrenin merkezi yoktur, çünkü evrenin kenarı yoktur. Sınırlı bir evrende uzay kavislidir; öyle ki, düz bir çizgi boyunca milyarlarca ışıkyılı ilerleyebilseydiniz sonunda başladığınız noktaya geri dönecektiniz. Evrenimizin sonsuz olması da m
  17. OffSpring

    ! HERSEYi YARATAN TANRI TABiKi VAR !

    Beyninin sol lobu gitmiş senin Teşhisi koydum. Eminim hiç matematik çözemiyorsundur , çünkü soyut kavramları düşünemiyorsun Evrenimizin bir kenarı veya sınırı yoktur; yani evrenimizin "dışı" diye bir şey yoktur Evrenimizin, sonsuz evrenlerin bir parçası olması olasıdır; ancak bu evrenlerin içinde var olmak için ille de bir uzaya ihtiyaçları yoktur.
  18. OffSpring

    ! HERSEYi YARATAN TANRI TABiKi VAR !

    Aptalmısın sen yoksa banamı öyle geliyor ? Sürekli genişleyen bir balonun hacmini bulabilirmisin ? Her an genişliyor ama. Çok uzun zaman geçerse ne olur o balon ? Bu evrenide öyle bi balon kabul edersen , sıfırdan başlamıştır. Ama bunu tanrı yapamaz. Çünkü tanrı yaratma iddiasındadır. Yaratma eylemi zamansızlıkta mevcuttur. Ama zamansızlıkta tanrı olabilmesi mümkün değildir. Senin anlıcagın şekilde bir tanrı bile zamandan kaçamaz. Hiçbirşey zamansızlıkta olamaz. Anlamıyorsun ki beyninmi var bende anlatıyorum !
  19. OffSpring

    ! HERSEYi YARATAN TANRI TABiKi VAR !

    Evren'in oluşumu genleşme devinirliği ve kütle çekim gücü arasında bir savaşımla belirlenmiştir. Kütle çekimin kuvveti, Evren'in yoğunluğuna bağlı iken, genleşme oranı Hubble Sabiti, H0, ile belirlenir. Eğer Evren'in yoğunluğu, Hubble sabitinin karesi ile orantılı olan "kritik yoğunluk"tan daha az ise, o zaman Evren, sonsuza dek genleşecektir. Eğer Evren'in yoğunluğu, "kritik yoğunluk"tan daha büyük ise, o zaman çekim gücü sonunda kazanacak ve Evren, kendisi üzerine çökecektir. Şimdi benden bunları duyunca mutlu oldunmu kuş beyinli ? Anlamadın yukardaki şeyleri , çünkü kapasiten yok. Bende
  20. OffSpring

    Sezeryanla Doğan, Normal Doğan ve Nihat Doğan :)

    Laflarına dikkat et. Ben bi videoda gördüm 200 bin akrabam var diyordu. Ona göre. 200 bin
  21. OffSpring

    ! HERSEYi YARATAN TANRI TABiKi VAR !

    Hayda sen kuş beyinlimisin ? Bize o kadar uzak bi gezegen varsa bunun neresi sır ? Biz ona gidemiyorsak buradan tanrının varlığı sonucumu çıkar ? Sen o gezegene gidemiyorsan süper zenci seni kanırtıyordur şuanda. Oldumu ?
  22. OffSpring

    Bir beyni kirletmek/Bir çocuğu beyinsizleştirmek.

    Önyargı nasıl birşeydir bilirmisin ? Senin gibi yapar adamı. Sindirir ezer bırakır öylece. Artık düşünemezsin , sen her düşündüğünü sandıgında ilerden bi ateistin sesi yükselir aptallaşma diye. Çünkü sen düşünmeye çalıştığında aptallaştığının farkında olmuyorsun. Bu durum seni öyle bir noktaya getiriyorki 5 yaşındaki çocugun düşündügünü sen düşünemiyorsun. O herşeyi bir yaratan varsa tanrı nasıl var olmuştur diye kilit soru sorarken sen buna tanrı ezeli ve ebedidir diye cevap veriyorsun . Din seni o kadar beyinsizleştirmişki , o kadar psikolojine işlemişki , düşünememe yeteneğin limite y
  23. OffSpring

    ! HERSEYi YARATAN TANRI TABiKi VAR !

    Bilgiden sırmı olur yahu sır dediğin çözülemeyen birşey içermeli. İnekler ot yiyor bu sır değilde ne ? Bunları biliyormusunuz konularından aldıklarını sır diye koyma buraya. Sır şu şekilde olur piramitlerin nasıl yapıldığı hala bilinmiyor. Bu sır çözülemedi. Ama sen çözülmüş birşeyi sır diye bize getiriyorsun. Bunlar hakkındaki bilgiler kuranda olsa okey dicemde kuranda yıldızların şeytana taş olarak yaratıldığı yazıyor Ayrıca birşeyin sır olması niye tanrıya delil olsun ? Zamanında yanardağ patlaması sırdı çözüldü... Herşey çözülüyor..
  24. OffSpring

    RUHUMUZ OLMADAN SADECE BİRER MAKİNEYİZ

    Adam fawer - Empati :p
  25. OffSpring

    Sezeryanla Doğan, Normal Doğan ve Nihat Doğan :)

    1400 yıl önce yaşasa peygamberdi bu adam. Bide müslümanlar bu söylediklerine bakıp mucize derlerdi. Siz aynısını yapabiliyormusunuz mucize bu hehe.
×
×
  • Yeni Oluştur...