Jump to content

Hercümerç

Sadece Ateistler Grubu
  • İçerik sayısı

    574
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

2 Takipçiler

Hercümerç Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kadıköy

Contact Methods

  • Skype
    micropin

Güncel Profil Ziyaretleri

2.374 profil görüntüleme
  1. Hercümerç

    Sevdiğim Laflar...

    Don't let yourself to be fooled into doing nothing. Hiçbir şey yapmayan bir aptal olmana izin verme. Türkçesine güzel bir karşılık bulamadım sanırım.
  2. Hercümerç

    Yılancı Hacı Macit

    Şeker yemiyorlardır. Ben şekerli şeyler yediğimde sokuyorlar, yemediğimde dokunmuyorlar. Sanırım kandaki şeker onların gözünde fosfor gibi parlıyormuş.
  3. Hercümerç

    Kızlar tipe önem verir mi?

    Yazlıklarının bir kısmına katılıyorum ancak kadınların tipe ve güce verdikleri önemin düşündüğünden fazla olduğunu düşünüyorum. Adriana Lima neredeyse 40 yaşına gelmiş, iki tane çocuğu var. İstersen çocukların kimden olduğuna bir bakıver. En güzel yıllarını yakışıklı, boylu boslu güçlü adamlarla tüketmiş, onlardan birisinden de iki çocuk yapmış. Çocukları yaptığı 2.01 metrelik basketbolcu kocasından tarafından aldatılarak boşanmış. Yani her anlamda düşüşe geçmiş, bu tip erkeklerin kendisine sadık kalamayacağını kadınların çoğunun yaptığı gibi test ederek öğrenmiş. Adamın alıcısı çok
  4. Hercümerç

    Linux işletim sistemi kullanan var mı?

    Arada bir ihtiyaç mukabilinde Kali linux kullanırım, onu da mevcut hdd yerine harici hdd'ye persistence olarak kurdum. Normal harddiske kurulmuş gibi değil elbette, ancak ayarlarımı ve dosyalarımı saklıyor, bana yetiyor. Bir arkadaşın da dediği gibi linuxlar ihtiyaca göre kullanılır. Hangisine ihtiyacın olduğunu uğraştığın işlere göre belirlersin.
  5. Hercümerç

    Alparslan Kuytul hakkında

    savaş zamanında orduya muhalefet etmek suçtur. savaş başlamadan istediğini konuşabilir, ancak başladıktan sonra "tsk afrin'e girer ama çıkamaz!" derse hapse atılması kaçınılmazdır. çünkü bu adamı dinleyen, peşinden giden birsürü insan var. bu sözlerle orduya karşı psikolojik harp yapmış olur. zaten bu adam mürtedin katlini savunan, açık giyinen kadınlara hakaretler eden bir zalim, bir zalim başka bir zalimin zulmüne uğramışsa buna sevinirim.
  6. Hercümerç

    Kızlar tipe önem verir mi?

    sabah sabah beni güldürdünüz, usc de sizi güldürsün bende babyface denen surattan var ama cinsel performans açısından seviştiğim kadınlar tarafından çoğunluktan iyi olduğum söylenir. babyface surattan hoşlanan kadın oranı taş çatlasa %20'dir. asıl hoşlandıkları keskin, sert ve simetrik hatlara sahip olan yüzler. tabi bunlar uzun boy ve yapılı olmakla birleşmezse pek bir anlam ifade etmez. o zaman kariyerinize, başarılarınıza, paranıza bakarlar ama bunlara sahip olsanız bile kendinizi pek nimetten saymayın, kadınların asıl iştahla arzuladıkları tıpkı sizin seksi kadınları arzuladığınız gib
  7. Atom parçalamamızı mı bekliyorsun nedir... nihayetinde burası bir forum sitesi, hakemli bilim dergisi değil.
  8. Hercümerç

    Çok yalnızım kimsem yok

    Pek hoşlanmasan bile iyi kötü bir kız arkadaş bul kendine. onunla gez toz ama diğerleri de görsün, sonra gerisi gelir zaten.
  9. Hercümerç

    En basit devridaim makinesi - Bu bir devrim hile yok!

    Sen gerçekten böyle bir kaynağın varolduğunu ispatla sana nobel verirler. einstein, newton kadar ünlü olursun. sen neden bahsediyorsun yahu, çocuk mu kandırıyorsun yoksa akli dengen mi bozuk?
  10. Hercümerç

    En basit devridaim makinesi - Bu bir devrim hile yok!

    e açıkla öyleyse hangi çeşit enerjiyi kullanıyorlar, doğada varolan şimdiye kadar hiç bilmediğimiz bir enerji kaynağı mı keşfedilmiş?
  11. Hercümerç

    ABD evleri amerikan sokakları

    Köylerimiz böyle sessiz değil. köpekler, inekler, horozlar 24 saat gürültü üretiyor.
  12. Hercümerç

    En basit devridaim makinesi - Bu bir devrim hile yok!

    Saçmalaya giriş 101. Atarlı bir ergen tarafından veriliyor Buradaki iddia termodinamiğin birinci yasasına aykırı, ortada kaynak maynak yok ama iş var.
  13. Hercümerç

    En basit devridaim makinesi - Bu bir devrim hile yok!

    Gerçekten mi? havadaki sürtünme ve kütle çekim kuvvetini nasıl yendiğini bi söyleyiver de ulvi fizik bilginle aydınlanalım
  14. Hercümerç

    En basit devridaim makinesi - Bu bir devrim hile yok!

    fizik bilen böyle bir şeyin mümkün olmayacağını bilir. milin ardında motor olduğu ilk harekete bile ihtiyaç duymamasından belli, ilk kalkınma her zaman fazla güç gerektirir. adam dönmemesi için bir cubuk sıkıştırıyor, çözünce düzenek harekete devam ediyor.
  15. çoğunluğun zeka düzeyi düşüktür, çoğunluğa iyi eğitim vermek çok masraflıdır. dolayısıyla demokrasiyle yönetilen ülkelerde kaçınılmazdır. aslında bu durum, aynı zamanda pek çok kodamanın işine gelir. zeki insanları mutlu etmek, bir arada tutmak, koyun gibi gütmek, köleliğe ikna etmek zordur. neden işlerini zorlaştırsınlar ki? aptallar çoğunlukta olursa onlar işlerini çok daha kolay halleder.
×
×
  • Yeni Oluştur...