Jump to content

Hercümerç

Sadece Ateistler Grubu
  • İçerik sayısı

    574
  • Katılım

  • Son ziyaret

Hercümerç kullanıcısının paylaşımları

  1. Hercümerç

    Sevdiğim Laflar...

    Don't let yourself to be fooled into doing nothing. Hiçbir şey yapmayan bir aptal olmana izin verme. Türkçesine güzel bir karşılık bulamadım sanırım.
  2. Hercümerç

    Yılancı Hacı Macit

    Şeker yemiyorlardır. Ben şekerli şeyler yediğimde sokuyorlar, yemediğimde dokunmuyorlar. Sanırım kandaki şeker onların gözünde fosfor gibi parlıyormuş.
  3. Hercümerç

    Kızlar tipe önem verir mi?

    Yazlıklarının bir kısmına katılıyorum ancak kadınların tipe ve güce verdikleri önemin düşündüğünden fazla olduğunu düşünüyorum. Adriana Lima neredeyse 40 yaşına gelmiş, iki tane çocuğu var. İstersen çocukların kimden olduğuna bir bakıver. En güzel yıllarını yakışıklı, boylu boslu güçlü adamlarla tüketmiş, onlardan birisinden de iki çocuk yapmış. Çocukları yaptığı 2.01 metrelik basketbolcu kocasından tarafından aldatılarak boşanmış. Yani her anlamda düşüşe geçmiş, bu tip erkeklerin kendisine sadık kalamayacağını kadınların çoğunun yaptığı gibi test ederek öğrenmiş. Adamın alıcısı çok
  4. Hercümerç

    Linux işletim sistemi kullanan var mı?

    Arada bir ihtiyaç mukabilinde Kali linux kullanırım, onu da mevcut hdd yerine harici hdd'ye persistence olarak kurdum. Normal harddiske kurulmuş gibi değil elbette, ancak ayarlarımı ve dosyalarımı saklıyor, bana yetiyor. Bir arkadaşın da dediği gibi linuxlar ihtiyaca göre kullanılır. Hangisine ihtiyacın olduğunu uğraştığın işlere göre belirlersin.
  5. Hercümerç

    Alparslan Kuytul hakkında

    savaş zamanında orduya muhalefet etmek suçtur. savaş başlamadan istediğini konuşabilir, ancak başladıktan sonra "tsk afrin'e girer ama çıkamaz!" derse hapse atılması kaçınılmazdır. çünkü bu adamı dinleyen, peşinden giden birsürü insan var. bu sözlerle orduya karşı psikolojik harp yapmış olur. zaten bu adam mürtedin katlini savunan, açık giyinen kadınlara hakaretler eden bir zalim, bir zalim başka bir zalimin zulmüne uğramışsa buna sevinirim.
  6. Hercümerç

    Kızlar tipe önem verir mi?

    sabah sabah beni güldürdünüz, usc de sizi güldürsün bende babyface denen surattan var ama cinsel performans açısından seviştiğim kadınlar tarafından çoğunluktan iyi olduğum söylenir. babyface surattan hoşlanan kadın oranı taş çatlasa %20'dir. asıl hoşlandıkları keskin, sert ve simetrik hatlara sahip olan yüzler. tabi bunlar uzun boy ve yapılı olmakla birleşmezse pek bir anlam ifade etmez. o zaman kariyerinize, başarılarınıza, paranıza bakarlar ama bunlara sahip olsanız bile kendinizi pek nimetten saymayın, kadınların asıl iştahla arzuladıkları tıpkı sizin seksi kadınları arzuladığınız gib
  7. Atom parçalamamızı mı bekliyorsun nedir... nihayetinde burası bir forum sitesi, hakemli bilim dergisi değil.
  8. Hercümerç

    Çok yalnızım kimsem yok

    Pek hoşlanmasan bile iyi kötü bir kız arkadaş bul kendine. onunla gez toz ama diğerleri de görsün, sonra gerisi gelir zaten.
  9. Hercümerç

    En basit devridaim makinesi - Bu bir devrim hile yok!

    Sen gerçekten böyle bir kaynağın varolduğunu ispatla sana nobel verirler. einstein, newton kadar ünlü olursun. sen neden bahsediyorsun yahu, çocuk mu kandırıyorsun yoksa akli dengen mi bozuk?
  10. Hercümerç

    En basit devridaim makinesi - Bu bir devrim hile yok!

    e açıkla öyleyse hangi çeşit enerjiyi kullanıyorlar, doğada varolan şimdiye kadar hiç bilmediğimiz bir enerji kaynağı mı keşfedilmiş?
  11. Hercümerç

    ABD evleri amerikan sokakları

    Köylerimiz böyle sessiz değil. köpekler, inekler, horozlar 24 saat gürültü üretiyor.
  12. Hercümerç

    En basit devridaim makinesi - Bu bir devrim hile yok!

    Saçmalaya giriş 101. Atarlı bir ergen tarafından veriliyor Buradaki iddia termodinamiğin birinci yasasına aykırı, ortada kaynak maynak yok ama iş var.
  13. Hercümerç

    En basit devridaim makinesi - Bu bir devrim hile yok!

    Gerçekten mi? havadaki sürtünme ve kütle çekim kuvvetini nasıl yendiğini bi söyleyiver de ulvi fizik bilginle aydınlanalım
  14. Hercümerç

    En basit devridaim makinesi - Bu bir devrim hile yok!

    fizik bilen böyle bir şeyin mümkün olmayacağını bilir. milin ardında motor olduğu ilk harekete bile ihtiyaç duymamasından belli, ilk kalkınma her zaman fazla güç gerektirir. adam dönmemesi için bir cubuk sıkıştırıyor, çözünce düzenek harekete devam ediyor.
  15. çoğunluğun zeka düzeyi düşüktür, çoğunluğa iyi eğitim vermek çok masraflıdır. dolayısıyla demokrasiyle yönetilen ülkelerde kaçınılmazdır. aslında bu durum, aynı zamanda pek çok kodamanın işine gelir. zeki insanları mutlu etmek, bir arada tutmak, koyun gibi gütmek, köleliğe ikna etmek zordur. neden işlerini zorlaştırsınlar ki? aptallar çoğunlukta olursa onlar işlerini çok daha kolay halleder.
  16. Hercümerç

    Kadın mazoşist bir varlıktır

    erkek zengin veya yakışıklıysa çoğunlukla piç olur, değilse; iyi, efendi adam rolüne bürünür. iyi karakterli olduklarından falan değil, kadınlar da bunu anlamayacak kadar saf değil! piç olduğu için değil, güçlü olduğu için o adamlara kendilerini köle gibi sunarlar. ne diyordu nietzsche " Ne çok gülmüşümdür, keskin pençeleri olmadığı için kendini iyi zanneden zayıflara."
  17. Hercümerç

    Hobileriniz Nelerdir?

    Yüzmek beni bu hayatta en fazla rahatlatan spor sanırım. Su içinde kendimi yüzeydekinden daha özgür hissediyorum. Önümüzdeki aylarda bir dövüş sanatı eğitimi almayı düşünüyorum. Bunların dışında psikoloji, popüler bilim okumak, programlamayla uğraşmak ya da hiç bilmediğim bir ülkenin bilmediğim sokaklarında dolaşmak da beni mutlu ediyor.
  18. Hercümerç

    Kabullenmek

    Ben de muhafazakar bir çevrede büyüdüm. Ateist olduktan sonraki en büyük hayallerimden ikisi kendimi o çevreden soyutlamak ve kaliteli bir çevre oluşturmaktı. Yaptıkları şeyler çok aptalca geliyordu, bu pek hoş olmasa da kabul edilebilir bir durum. Ancak senin üzerine baskı kurmaya çalıştıkları zaman film orada kopuyor. O şekilde davrananların yüzlerini bile bir daha görmek istemiyorsun. Hayalimin ilk adımını atalı beş yılı geçti, kendime ait hiçkimseye muhtaç olmadan yaşayabileceğim ailemden, sülalemden uzakta güzel bir hayat kurdum. O baskıcı tipleri neredeyse hiç görmeden yaşıyorum. Yı
  19. Hercümerç

    İşçi sınıfı ilerici mi?

    bu söylediklerin bu ülkedeki işveren sınıfı için de geçerlidir. bu ülke insanından bi cacık olmaz! 1000 yılda bir atatürk gibileri gelir, birkaç onyıl onun etkisi sürer. sonrasında yine aslına döner.
  20. Hercümerç

    İnsanlar neden dans ederler?

    Müslümanlar ve Yahudiler hedefi şaşırmış erkek erkeğe kur yapıyorlar, oğlancılık boşuna bunlarda bu kadar yaygın değil ahaha. Dans dişiye kur yapmak, ne kadar çevik ve sağlıklı olduğunu ona göstermek, kendini beğendirmek için yapılır.
  21. Hercümerç

    HDP ile Ahmet Türk'le Hasan Cemal'le Adalet Aramak

    Kılıçdaroğlu zaten fetullahçıların Deniz Baykal'a kurduğu kaset kumpasıyla parti başkanı oldu. Kendi yetenekleri sayesinde oraya gelebilmiş, Deniz Baykal'ı yıkabilmiş bir lider değil. Onun dışında ne kadar eğitim alırsa alsın lider kumaşı yok bu adamda. Kalabalıkları konuşmalarıyla çoşturamıyor, sesinde hiçbir ahenk yok, dinlerken insanın uykusu geliyor. Ne doğru düzgün entelektüel bir birikimi var ne de orjinal bir şeyler üretebilecek bir zekası. Varsa yoksa taklit, ezber... Gandhi yürümüş o da yürüyor, sanki Hindistan'da yaşıyor. Aslında şu son zamanlarda o kadar çok fırsat geçti k
  22. Hercümerç

    Imam Hatipler Dinsiz mi yetistiriyor ?

    Yetişmiş adam bulamıyorlar ya, Fetullahçılardan boşalan yerlere Atatürkçüleri atamak zorunda kalıyorlar. Bundan kurtulmak için ellerinden gelse tüm okulları imamhatip yapacaklar. Sik kafalılar, adı üstünde oradan çıksa çıksa imam çıkar, embesil çıkar. Dogmatik eğitim en zeki insanın bile pek çok beyin yeteneğini öldürür. İstisnalar haricinde bilim adamı, mühendis, doktor, kaliteli yönetici, bürokrat çıkmaz. Bu İmamhatip mezunlarına yakında Mühendislik, Tıp, Hukuk vs. için ek puan vermezlerse ne olayım.
  23. Hercümerç

    Ve EVRİM müfredattan kaldırıldı

    Mutlaka bir yolunu bulup çocuklarımızı geleneksel eğitimin yıkıcı etkilerinden korumamız gerek. Bu eğitim sistemi kendini ve hayatı anlayan bireyler değil sorgulamadan itaat eden, neden, nasıl diye sormayan, merak etmeyen, din gibi ispat ve kanıttan yoksun mantıksız ve aptalca şeyler ezberletilen zombiler yetiştiriyor.
  24. Cevabı gayet basit, adam kendi alanı dışında hiçbir konuyla ciddi oranda ilgilenmemiş. Atalarından nasıl aldıysa öyle devam etmiş. Bu konularda konuşmaktan kaçınması, politik ve kısa cevaplar vermesi bu durumu gayet açık bir şekilde ortaya seriyor. Bu tip konularla gündeme gelmek yerine başardığı konular üzerinden gündeme gelmek istiyor. O yüzden ben evrime inanıyorum veya inanmıyorum demekten ziyade "dileyen inanır, dileyen inanmaz" diyor. Belki onlarla uğraşsaydı nobel alamayacaktı. Saygı duyuyorum, Newton da oldukça dindar bir adamdı. İnsanların büyük bir kısmı animisttir. Bu demek değ
  25. Çomar momarlar ama en azından bu pislikler gibi üzerlerine bomba döşeyip sivil halkın içinde kendilerini patlatmıyorlar. Radikal islamcılar 1, anarşist kürt milliyetçileri 2. Türkiye bu iki gruptan kurtulursa çok daha yaşanılabilir bir yer olacaktır.
×
×
  • Yeni Oluştur...