Jump to content

fastkinger

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    43
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

fastkinger Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. fastkinger

    Hacı'nın Yeri

    Hacı bey ben murtimuro isimli hesabımın mail adresini değiştirmek istedim ama tarafıma mail gönderilmediği için heabıma giremiyorum.
  2. fastkinger

    Varlığı da yokluğu da yetmiyor!

    İyi işte ben de onu diyorum..Senin inandığın Allah Muhammedin Allahı değilse senin için bir sorun yok zaten..Sen neden kendi üzerine alınıyosun, onu söylüyorum..Bu eleştiri Müslümanlara yönelik sana değil..
  3. fastkinger

    Varlığı da yokluğu da yetmiyor!

    Siz deist olduğunuzu iddia ediyorsunuz ben de agnostiğim.. Yanlız bir şey dikkatimi çekti..Neden sadece İslamın Allahını eleştirmeyin diyorsunuz ?. Bence bir deist olarak şöyle de diyebilirsiniz : Muhammed'i, İslamı eleştirin ama Tanrı'yı eleştirmeyin..Çünkü O'nun bu işlerle bir ilgisi yok.. Sizin Müslüman olduğunuz izlenimi oluştu bende..Belki de yanılıyor olabilirim tabii..
  4. fastkinger

    Muhammed cahil değildi!

    Kendi zamanına göre değerlendirsek ne olur ki ? Muhammed okuma-yazma bilmeyen biriydi deniyor..Ulema değil yani adam.. O dönemde sözüne değer verilen bilgili insanlar vardı..Muhammed onlardan biri değildi..
  5. fastkinger

    İsa'nın oğlu olsaydı

    Kapanın diye bir emir yok yanlız.. O dönemde kullanılan yerel bir yüz örtüsünden sözediliyor..Zaten isteğe göre takıp çıkarılmasından da belli bu..
  6. fastkinger

    Şeytan dübürünüze üfürüyor..

    Bir de şey vardır cenabet oldun kazayla ölürsen direkt cehenneme gidersin denir.. Ulen doğal bir olay işte bu .. İnsan sperm çıkınca kirlenip cehenneme gidiyorsa tuvalete gittikten sonra cehennemin dibine gider o zaman..
  7. fastkinger

    Modern Hristiyanların Katliam sicili

    Siz Müslüman olduğunuz için size ters geliyordur tabi bunlar..
  8. fastkinger

    İsa'nın oğlu olsaydı

    Yahudilerin örtündüğünü de sizden duydum ilk defa..Bizim orda neve şalom sinagogu var gelenlerin hepsi modern giyimli insanlar..
  9. fastkinger

    Modern Hristiyanların Katliam sicili

    Güzel din ama, şarap iç yemek ye..Bana uyar aslında..Ama papaz olmam lazım..
  10. fastkinger

    Modern Hristiyanların Katliam sicili

    Şarapı kendi içiyor millete gofret veriyor yani ..
  11. fastkinger

    Kutuplarda Oruç Nasıl Tutulur?

    Kolay mesele değil bu konuyu çözmek ..Diyanet çok uğraşmış konuyu aydınlatmak için.. Din İşleri Yüksek Kurulu, 15/06/2006 tarihinde Dr. Muzaffer ŞAHİN’in başkanlığında toplanarak, namaz vakitlerinin oluşmadığı bölgeler ile yatsı namazı vaktinin geç oluştuğu bölgelerde namaz vakitlerinin tespiti konusunu görüşmüş ve yapılan müzakerelerden sonra aşağıdaki sonuca ulaşılmıştır: ........vs.vs... Ekvatordan kutuplara doğru ilerlendikçe, yaz aylarında güneşin batmasıyla doğması arasındaki süre kısalmakta; buna ters orantılı olarak da, şafak ve fecir süreleri uzamaktadır. Ekvatordan uzakla
  12. fastkinger

    Kutuplarda Oruç Nasıl Tutulur?

    İslam sitelerinde bu soruya yanıt verilmiş bakın yazıyorum : :P — Bu suale çeşitli cevaplar verilmiştir. Bu cevapların özetini kısaca arzedecek olursak şöyle ifade edebiliriz: — Kutuplara doğru yaklaşıldıkça iyice uzayan gün ve gecelerde namaz vakitleri (takdir edilir). İşte bu (Takdir), mes'eleyi karışıklıktan çıkarır, sıhhate kavuşturur. — Takdir, hadîsten geliyor. Peygamberimizin ifadesidir bu. Resûlüllah Aleyhisselam günleri iyice uzun olmayan yerden çıkacak olan Deccalı haber verirken, Deccalın bir günü sizin bir seneniz kadar uzun olacaktır. Sonraki günleri de beri geldikçe kısala
  13. fastkinger

    İslam dini ve inançlı olmak

    İslamı da camiye tıksalar iyi olacak ama camiden çıkanlar daha çok saldırganlaşıyor nedense ..
  14. fastkinger

    Modern Hristiyanların Katliam sicili

    Agnostiğim..Bütün kitapları okurum..İncilde şiddet ayetleri yoktur Kuran gibi.. Siz Müslümansınız herhalde hemen savunmaya geçtiniz..
  15. fastkinger

    Kutuplarda Oruç Nasıl Tutulur?

    Helal valla iyi espri...
×
×
  • Yeni Oluştur...