Jump to content

Tuncer

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    50
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Tuncer Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Tuncer

    Kemalistler Neye Neden Nasıl Karşı

    Kemalizim diye bir ideoloji olabilir mi yahu? Kadirizim gibi. Atatürk'ün böyle ortaya koyduğu birşey yok. Sonradan görmelerin uydurduğu birşey. Yaşasın Kadirizim!...
  2. Tuncer

    müslüman uydurmaları

    Burda yazılanların hepsi burdaki ateistlerin uydurduğu laflar.
  3. Tuncer

    Lisede ateist olmak

    Ne yazıp yazmıyacağımı sen söyleyemezsin. İstersem yazarım istemezsem yazmam, ama birşey yazacak ciddiyette bir konu değil. Eregenlik sorunları yaşayan ve kendine bir yol çizmeye çalışan, kişilik bunalımı içindeki bir çocuğun konusuyla ilgilenmemek daha doğru olur. Sen de ne halin varsa gör ama sakın müslüman olma. İslam'ı kirletme, seni istemiyoruz.
  4. Tuncer

    Mescid-i Aksa üzerinde ufo görüldü.

    Melek geliyor hala inanmıyorsunuz. Size ancak ateş pakler.
  5. Tuncer

    Lisede ateist olmak

    Sapık fikirli insanlar her toplumda vardır. Münferit olaylardan veya arkasında hangi siyasi menfaatlerin olduğu belli olmayan olaylardan yola çıkıp bunu tüm bir İslam alemine veya bir topluma yapıştımak doğru değil. Amerika gelsin Irak'ta 1 milyon insan öldürsün, Afganistan'da 1,5 milyon insan öldürsün, Stalin denen sapık milyonlarca insanı öldürsün, Hitler denen sapık milyonlarca insanı öldürsün, İsrail kırım yapsın, Çin Türkler'in yaşadığı topraklarda nükleer deneme yapsın vs... onları hiç görme ondan sonra " müslümanlar adam öldürüyor " Gerçek katil sizsiniz. Sizin cenahınız!..
  6. Tuncer

    Lisede ateist olmak

    He insanlar da kuyrukta bekliyorlardı ki Xislamı vurup öldürsek diye.... Millet aklını peynir ekmekle yediya.. Hiç işleri yok sizle uğraşacaklar.
  7. Tuncer

    ölen kadın olunca...

    Seni kaale almıyorum dedim.
  8. Tuncer

    ölen kadın olunca...

    O yasaları yapanlar dinsiz değil. Sizi kim takıyor peki? Siz ne halk takıyor, ne Dünya'nın her hangi bir ulusu takıyor, ne kimse takıyor. Bellemişsiniz yıllardır bir "sapık şeyh edebiyatı" bu moddan bir türlü çıkamıyorsunuz yazık size!.. Ama millet bunları yemiyor artık size afiyet olsun.
  9. Tuncer

    ölen kadın olunca...

    Ben seni kaale almam. Tarih profesörleri öyle söylüyor.
  10. Tuncer

    Lisede ateist olmak

    Nuh'un gemisine inanan pek çok profesör, doçent vs.. sana çok şey öğretebilir emin ol. Kendini çok zeki sanma. Hele birşeyler biliyor hiç sanma!..
  11. Tuncer

    Lisede ateist olmak

    Sana yalan mı söyleyecem? Sen kimsin sana ayar verecem? Ne halin varsa gör, banane!...
  12. Tuncer

    ölen kadın olunca...

    Hayal dünyasında yaşıyorsun. Türk- Müslüman toplumunda kim birini "müslüman olmadığı" için öldürmüş? Burdaki insaların çoğunluğu ateist ama akrabaları, eşleri, dostları hatta aileleri müslüman. Onların gidipte birilerini " müslüman olmadıkları için " öldürdüklerini görmüşler mi? Bu toplumdaki hoşgörü, anlayış dünyanın hiç biryerinde yok. Binlerce yıldır müslüman, hıristiyan, yahudi ve farklı din mezhep gruplarından insanlar kardeşçe bu toplarklarda yaşamış. Osmanlı Devleti 400 yıl dile kolay 400 yıl balkanlarda kalmış ve kimseyi zorla müslüman yapmaya çalışmamış. Eğer ordakileri müslüman olmad
  13. Tuncer

    ölen kadın olunca...

    Müslümanların içinde ahlaksız olanlar vardır ama bu müslümanlığın ahlaksız olduğu anlamına gelmez. Bu söylediklerinin kallavisini hıristiyan ve/ veya ateist toplumlar yapar. Hatta saklamaya bile gerek duymazlar. Onlar öyle. Biz böyleyiz. Bu ülkede yaşayan herkeste toplumun değerlerini ciddiye almak zorundadır. Yok öyle " bana kimse karışamaz " Karışmasalarda insaların ağzı torba değil, böyle konuşuruz işte. O nasıl istediğini yapma özgürlüğüne sahipse, bende istediğimi konuşma özgürlüğüne sahibim.
  14. Tuncer

    Lisede ateist olmak

    Ailen müslüman değilse senden de olmaz o zaman. Sen müslüman olma zaten gerek yok. Ne aklın var senin? Kendini zeki mi zannediyorsun?
  15. Tuncer

    ölen kadın olunca...

    Bizim adetlerimizde evli, çocuğu olan bir bayanın yabancı bir adamın evinde tek başına kalması ve alkol içmesi diye birşey söz konusu olamaz. Bunun içun öldüğüne üzülemiyeceğim, erkek veya kadın olması farketmez.
×
×
  • Yeni Oluştur...