Jump to content

GAYYA KUYUSU

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

GAYYA KUYUSU Hakkında

  • Derece
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. GAYYA KUYUSU

    Türk Ateistler Neden Rahatsız?

    Bak şimdi, sayın köroğlu arkadaş.. Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama Madde 216 - (1) Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. (2) Halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
  2. GAYYA KUYUSU

    Türk Ateistler Neden Rahatsız?

    Elinize güç geçse, sizde aynısını uygularsınız. Hem de, daha katı bir şekilde. Şunu unutmayın. Birilerinin özgürlüklerinin bittiği noktada, bir başkalarının özgürlükleri başlar. Saygılar..
  3. GAYYA KUYUSU

    Türk Ateistler Neden Rahatsız?

    Türkiyede kurulacak bir ateist derneğin, amacı ne olacak? Ateizm propagandasımı yapacak, yoksa İslamı yıkma propagandasımı? Ah ateistler ah. Gene, provakasyon peşindesiniz. Amacınızın, kendinizi tanıtmak olduğunu sanmıyorum. İnşallah böyle bir girişime, devlet izin vermez. Yoksa, çok olaylar çıkacak gibime geliyor. Türkiyede, ateistlere dernek ruhsatı verilmemeli.
  4. Şu meşhur cadı, senmisin yoksa :)

  5. GAYYA KUYUSU

    NASIL BİR ATEİSTSİNİZ?

    Yakın tarihten kimi örnek verebilirdik, söylermisin? Zaten yukardaki iletimde, 3 isim saydım. Sokrates ve fatih sultan mehmet. Bunlar yaşadımı yaşamadımı. Sayın ifeelgod. Sizinde görüşünüzü alabilirmiyim ?
  6. GAYYA KUYUSU

    NASIL BİR ATEİSTSİNİZ?

    Şüphecilik her insanda var ama, her konuda şüpheci değilim. Bazı konularda, gayet netimdir. Atatürkü örnek verdim evet. Ve de, kendimce empati kurmaya çalıştım, hacıyı anlamak için. Fakat gene, tutarsızlıklar içinde kaldım. Komplo teorileri üretmeye başladım vss
  7. GAYYA KUYUSU

    NASIL BİR ATEİSTSİNİZ?

    Onların düzmece olmadığına dair, kanıt varmı? Belki, Atatürk diye bir kahraman yaratıldı, adına destanlar yazıldı, videolar yapıldı vs vs
  8. GAYYA KUYUSU

    NASIL BİR ATEİSTSİNİZ?

    Tamam. İletimi düzenledim, sayın Hacı.
  9. GAYYA KUYUSU

    NASIL BİR ATEİSTSİNİZ?

    Konu ile ilgili şunu idda ediyorum. Sayın hacı.. Kendince bir takım iddalar öne sürmektesin ama, bunlar komplo teorisi olmaktan öteye gidemez. Resul yaşamadı diyorsunuz. Bende diyorum, Atatürk yaşamadı, Fatih sultan Mehmet yaşamadı, sokrates yaşamadı vs vs. ( örnekler çoğaltılabilir) Bunların yaşadığını bana nasıl ispatlayacaksınız?
  10. GAYYA KUYUSU

    NASIL BİR ATEİSTSİNİZ?

    Sayın 2. hitler. Fırın hazırlamayı unutma. Yağlarından sabun yapar, satarsın.
×
×
  • Yeni Oluştur...