Jump to content

Loratadine

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Loratadine Hakkında

  • Derece
    Member
  1. Loratadine

    Colalı içecekler sağlığa zararlı mıdır?

    kolanın aşırı şeker , ve mide probleminiz varsa içerdiği asitten dolayı zararı vardır. başka da bi zararı yoktur. ama şeker zaten uzak durmanız için yeterli
  2. biraz basit ama yararli bilgiler içeriyor ,bilmeyen arkadaşlarin kesinlikle okumasi gerekli
  3. Loratadine

    Biyoloji Soruları....

    Vitamin D eksikliği influenzaya neden olmaz,sadece yakalanma riskini azaltır. Saçma sapan hipotezler üretmiş o adam.
  4. Loratadine

    Din olarak Ateizm

    Saç rengi olarak kellik
  5. Loratadine

    Kuran-Ateist-Agnostik

    Ağırlıklı olarak Yahudi,Hristiyan ve Putperest kesimin bulunmasından dolayı olduğunu düşünüyorum. Yazan kişi dinin bu kadar büyüyeceğini,yıllarca süreceğini düşünememiş herhalde.
  6. Loratadine

    Nurcular Her yerde !

    Tamamda bunun için bu kadar örgütlenmeye,yurtlara falan ne gerek var
  7. Loratadine

    Nurcular Her yerde !

    Amacı nedir bu nurcuların,bunu bilen varmı?
  8. Loratadine

    BİRKAÇ İDDİA!

    http://tr.wikipedia.org/wiki/Ockham'%C4%B1n_Usturas%C4%B1 Çoğu şey doğru düzgün açıklanırken,sonuna Allah yaptı demenin ne gereği var.
  9. Loratadine

    Biyoloji Soruları....

    Bu kadar aktif bir rol oynayabildiğini bilmiyordum sadece,diğer genetik faktörlü hastalıklar daha yaygınken bunun az yaygın olması şaşırttı beni .
  10. Loratadine

    Müzikle Açalım

  11. Loratadine

    Biyoloji Soruları....

    10. Sınıf öğrencisiyim. Biyoloji dersinde,insanın,sadece annesinin mitokondrisine sahip olduğu söylendi bana. Ilk mitokondrinin bakteriden evrimleşebileceğini bende biliyorum. Merak ettiğim şey Bütün memelilerdeki mitokondriler aynımıdır? Ve cinsiyetlerin oluşumu sırasında bu mekanizma nasıl oluştu? Ayrıca,genetik olarak mitokondrisinde bi bozukluk olan insanın,nesillerden nesillere sürekli olarak aktarılabilmesi ihtimaline rağmen neden çok sayıda mitokondri bozukluğu olan hasta yok ( Bu sisteme göre,anneden çocuğa sürekli olarak aktarılmalı,taki erkek çocuk olana kadar.) edit : biraz araşt
  12. Loratadine

    BİRKAÇ İDDİA!

    Kutarmiyum diye bir element duymadım daha önce duyan varmı?
  13. Loratadine

    Okumak Beyne Faydali

    Yaşım ufak o yüzden kendimden bahsetmek istiyorum. Kendime dahi,aşırı zeki gibi bi tavır takınmak istemiyorum. Sadece normalin biraz üstü zekaya sahiptim yaşıtım çocuklara göre. Kimseyle konuşmazdım, biri benim adımı söylese suratına bakmaz tepki vermezdim. Arkadaşlarımla sürekli uyumsuzluk yaşadım ,hala da yaşıyorum. Derslerimdeki başarım git gide düşüyor. Sosyal olarak çok problem yaşadım,hala da problemliyim.Eğer,öyle bir çocuğunuz varsa,lütfen,yalvarıyorum,anaokulundan itibaren,en ufak bi normalin dışında davranışını görürseniz psikiyatriste veya psikolog a götürün. Sonra, çok kötü sonuçl
  14. Loratadine

    antidepresanlar

    Valla,SSRI lar hayatımı değiştirdi diyebilirim.Herhangi bir sorununuz varsa,kullanmaktan çekinmeyin,tabiki doktor kullanmanızı öneriyorsa. Kilo değişimi,cinsel isteksizlik ve aşırı terleme gibi etkileri oldu bende. Şu anda ADHD için ilaç kullanıyorum. Daha rahat ettim diyebilirim.
  15. Loratadine

    Bir Ateist,Müslümana Aşık olabilir mi?

    ateistim ve herhangi bir dine inanan birine,aşık olacağımı düşünmüyorum,takıntılıyım bu konuda.aşık olsam bile kısa sürer.
×
×
  • Yeni Oluştur...