Jump to content

ATSIZCI

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    291
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

ATSIZCI Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. ATSIZCI

    Kalleş Hüseyin Üzmez

    kimi de peygamber...
  2. ATSIZCI

    Kalleş Hüseyin Üzmez

    Hüseyin Üzmez denen pislik dini bütün bir müslümandır. Daha düne kadar arapçı-amerikancı-ingilizci müslüman tayfanın yere göğe sığdıramadığı Hüseyin Üzmez bugün tüüü kaka mı oldu? Çelişkiler içinde boğuluyorsunuz cahil müslümanlar! H. Üzmez'in yediği haltın dine aykırı bir tarafını gösterin, ben müslüman olacağım.
  3. ATSIZCI

    KURAN MÜCİZELERİ

    Bu teccol denen fettoşçuyu dikkate almayın. kürt kırosu deli saidin sayıklamalarını okuya okuya olmayan beyni sulanmış. Bir insan bu kadar yobaz olur yani...
  4. ATSIZCI

    peygamber efendimizin müthiş şaka ve esprileri..

    Ne utanmaz arlanmaz pişkin insanlarsınız siz böyle! Bir kere de dürüst olun da adamdan saysınlar. Sütten çıkmış akkaşıklar(!)
  5. ATSIZCI

    Molla kadincagiza sopayla vuruyor

    İşte arapçıların özlemini duyduğu manzara. Dayak yemek için sıraya girmiş bir düzine kadın (veya onlara göre et parçası)
  6. ATSIZCI

    Islam'da kadinlarin ozel bir yeri vardir

    Bir de olaya iyi tarafından bakalım. Bbunun iyi tarafı mı var diyeceksiniz ama ben buldum. Taliban eskiden infazları bıçakla gırtlak kelle keserek gerçekleştiridi. Baksanıza artık infazlarda ateşli silahlar kullanıyorlar. Az da olsa çağa ayak uydurmaya başlamışlar. Teknolojinin nimetlerinden faydalanıyorlar yani. Peygamber efendileri Taliban'ın AK-47 kullandığını görseydi ümmetiyle gurur duyardı.
  7. ATSIZCI

    müslümanların hepsi gerizekalı yalanı?

    Müslümanların %99'u gerizekalı diye bütün müslümanları gerizekalı ilan edecek değiliz.
  8. ATSIZCI

    Kuranda ki Ha Mim sayımları

    Sütünlardaki 64, 380, 276 gibi sayılar ne ifade ediyor?
  9. ATSIZCI

    İbadethaneler kapatılmalıdır!,

    Yıkalım demiyorum. Artık yapmayın diyorum. Yapacaksanız okul yapın, bilim parkları yapın, halk eğitim merkezi açın, satranç kulübü açın vs. Camiler ülkeni Amerikan bombalarından korumayacak. Amerikan bombalarından koruyacak tek şey bilimdir. Siz müslümanlar bazı şeyleri yaşamadan anlayamazsınız. Bedelini de başkaları öder.
  10. ATSIZCI

    İbadethaneler kapatılmalıdır!,

    Sen daha demokrasinin en basit tanımını bile içine sindirememişsin gelmiş burda yazı yazıyorsun. Demokrasinin en temel unsuru başkasına rahatsızlık vermeden özgürlüğü yaşamaktır. Şimdi sana soruyorum: 100 metre arayla yapılan camilerden normalin bilmem kaç katı şiddetinde gelen sesle, uykusu tam ortadan ikiye bölünen bir dinsizin sence bundan rahatsız olma hakkı var mı, yok mu? Eğer "hakkı yok" diyorsan o zaman ben de diyorum ki akp kapatılınca "hani demokrasi demeyin" Çünkü o demokrasi bir gün size de lazım oluyor şekilde görüldüğü gibi.
  11. ATSIZCI

    İbadethaneler kapatılmalıdır!,

    Başka insanlar bundan mutsuzluk duyuyorsa sorun VAR! Ülkece ve milletçe geriye gidiliyorsa bunda bir sorun var.
  12. ATSIZCI

    İbadethaneler kapatılmalıdır!,

    Ha ha ha Diyene bak. Bizimkilerden mi öğrendin bu lafları Yahu istediğiniz kadar müslüman olun, 50 vakit namaz kılın, her gün oruç tutun, gün boyu zikir çekin inanın mikimde değil. Sorun nedir biliyor musun? Sorun şu: Herkesi kendinize benzetmeye çalışmanız. Başka bir deyişle herkesi müslüman olmaya zorlayıcı hal ve hareketlerde ve çabalarda bulunarak insanları rahatsız etmeniz. Sen hiç cüz, ilmihal veya kuran yerine kapı kapı dolaşıp Dawkins'in kitaplarını satan elemanlar gördün mü? Veya ezan gibi gecenin bir yarısı eşşek gibi yüksek bir sesle "Tanrı yoktur, Tanrı yoktur, Muhamm
  13. ATSIZCI

    Allaha mı inanıyorsunuz cennete mi?,

    O kadar gerçekçisin (!) ki gözlerim yaşardı.
  14. ATSIZCI

    Allaha mı inanıyorsunuz cennete mi?,

    Bunlar huriye inanır.
  15. ATSIZCI

    Ateistler yada Evrimciler sadist mi?

    Evet. Dinler çoğu zaman dünya düzenini sağlamak iddiasıyla ortaya çıkmışlardır. Ama gel gör ki öyle mi olmuş. Dinler gerçekten düzeni sağlamışlar mı yoksa var olan düzeni bozmuşlar mı? İstersen bu soruyu kendine bir sor ve cevabını aramaya çalış. Ama sana şimdiden söyleyeyim ki cevabı deli saidin zırvalarında, fettoşun beyin yıkama videolarında, nurcu dergilerde aramaya kalkarsan çabaların boşa çıkacaktır ve sorunun cevabını asla bulamayacaksın. İşin ilginci, dinlerin ne getirdiklerini ne götürdüklerini anlamak için o kadar derine inmeye de gerek yok aslında. Şu son 7 yılda Irak'ta
×
×
  • Yeni Oluştur...