Jump to content

sahi

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    194
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

sahi Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. sahi

    Mezhepler Kuran'a Aykırıdır

    Mezhepsiz müslümanlar da var. Bu müslümanların konusu
  2. sahi

    Ya Hindistan' da doğsaydınız?

    Müslüman bir ülkede yaşamak bir avantaj değildir. Çünkü bu durum kişinin sorumluluğunu artırır. Allah'a inanmak kişiyi tek başına mümin etmez. Allah'ın bizden istediği kendisinden başka ilahlar edinmemizdir. Adı müslüman olan Türkiye'de o kadar insan var ki tevhidi kabul etmemektedirler. Allah herkesi idrakine, bulunduğu yer ve zamana göre hesaba çekecektir.
  3. sahi

    Mekke ya da Medine

    Anlaşılır gibi değil YOK demekle her şey yok oluyor. Var demek için milyarlarca delil olduğunu biliyor. Adam yine de peygamber YOK diyor. YOK oluyor. Öte yandan da o Yok u demek için ispat edin sakızı da cabası. Yok ya ? Aklı kenara atana neyi ispat edecen ?
  4. sahi

    İslam'ı neye göre değerlendiriyorsunuz?

    Önce kuran al ama
  5. sahi

    Türkiye'de Rejim Neden Sorunludur? Bundan Kimler Sorumludur?

    Laiklik ve din sorunumuz var... Sebebi beyaz türkler Kürt sorunumuz var. Sebebi beyaz türkler Demokrasi sorunumuz var. Sebebi beyaz türkler Ordunun arada bir müdahale etme sorunumuz var. Sebebi beyaz türkler Anayasa sorunumuz var. Sebebi beyaz türkler Ekonomik sorunlarımız var. Sebebi beyaz türkler Dil sorunumuz var. sebebi beyaz türkler Özgürlük sorunumuz var. sebebi beyaz türkler Ahlak sorunumuz var. Sebebi beyaz türkler Komşu ülkelerle geçimsizlik sorunumuz var. Pek geçimsizlik görülmiyor şimdilik ama sebep ülkenin ali menfaatleri Töre sorunlarımız var. Se
  6. sahi

    İslam'ı neye göre değerlendiriyorsunuz?

    Müslüman olup olmama bilginin elde edilmesi ile ilgili genel kaideleri değiştirmiyor bu bir. Çamura yatmaya gelince araştırdın mı ? Yokun ispatı olmaz sakızına gelince de : İspat peşinde değiliz. Çünkü mümine göre hiçliği muhaldir. Yine de ispat dersen ispat kanıta ( milyarlarca kanıt sunulur ) dayanır. Kanıt subjektiftir. Bu durumu kimse değiştiremiyecektir.
  7. sahi

    Artık Hakimlere Neden Güvenemiyorum?

    Her ülkedeki hukuk sistemi bir şekilde o ülkenin kurucu iktidarınının siyaset felsefini, ideolojisini yansıtır. Bu doğal bir şeydir. Ancak hukukun olmazsa olmaz kuralı yargının ( yargıçların ) bağımsız ve tarafsız olmasıdır. Yargı günlük siyasi hesaplara konu edilmemelidir.
  8. sahi

    İslam'ı neye göre değerlendiriyorsunuz?

    Zahmet edip araştırıp öğrenmeden bilmeden bir tez ileri sürülürse cevap aynı oluyor. Adam peygamber yaşamadı diyor. Hadi ispat et diyor. Ben ne diyeyim ?
  9. sahi

    CÜBBELİ AHMET ATEİST

    Kimmiş hepsi inançsız olan din profları ?
  10. sahi

    Oğlunu öldürme!

    Suç : Halkı alenen itaatsizliğe sevk etmek, otoriteye isyan ve hükümeti tezyif vee..gider böyle
  11. sahi

    Şeytana verilen mühlet

    Şu soruyu sormak istiyorum. Eğer kurana inanırsak insanın mükemmel bir varlık olması gerekiyor değil mi? öyle ise neden maymunlara genler açısından yüzde 99 oranında benziyor. Demekki allah özel olarak bir insan ırkı yaratmamıştır. Kel alaka bir cevap Tabii ki bedeni olarak insan baçka nesi var? Sorun kurana inanırsak diye başlıyor sonra ne hikmetse insanın bedenden başka nesi var diye hükümle bitiyor. Sen alakayı kur. Ben kuramıyorum.
  12. sahi

    İslam'ı neye göre değerlendiriyorsunuz?

    öyle yağma yok araştır öğren
  13. sahi

    Tanrı hiçbirşeydir.

    Zaman da mekan da mahluktur.
  14. sahi

    Allah bizleri cehennem için yarattı.

    Rüyadan uyansan iyi olur. Kendini alaya alan kulunu ateşte yakacak. Kendini tanıyanı ise ebedi nimete garkedecek.
  15. sahi

    Şeytana verilen mühlet

    İnsandan ne anladığına bağlı. Beden anlarsan varcağın sonuç şeytan gibi olur. Ben ateşten o topraktan
×
×
  • Yeni Oluştur...