Jump to content

Ceryan

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    1
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ceryan kullanıcısının paylaşımları

  1. Ceryan

    Müzikle Açalım

  2. Dur ey zaman, gitme; ne güzelsin! ( Johann Wolfgang von Goethe )

    :)

    Neler de bilirmisim ben ya..

  3. meraba Kübra.. nassin ne var ne yok.. :)

  4. bu duygu ve düsüncelerle, basta gasi hafis kardesimis olmak üsere, liberalism yolunda kimvurduya giden dier tüm kahraman gazilerimizi de rahmet, minnet ve sükranla yad ediyor; ruhları sad, kabirleri nur, mekanları cennet olsun diyorus.. Ramen.

  5. o, cefakar libos milletinin yüreindeki bölücü atesi harekete gecirerek ateistforum üserinde hain emeller güden kemalistlere karsi büyük bir zafer kasanmis; bu zaferi daima esprili tavir ve efendi hareketleri ile taclandirmasini bilmistir.

  6. liberal ateist müslüman kimliiyle öne firlayan deerli firlama kardeslerimisden hafis kardesimis varligini ateistforuma adayan kudretli bir kalem, etkili bi siyaset ve fikir adamidir.

  7. ateistforum sitesinin yeri doldurulamas üyelerinden olan hafis kardesimizi hakka yürüyüsünün yedinci gününde rahmet, minnet ve saygiyla aniyorus.

  8. gideim biras jadi aplama takilayim bare.. kac gündür urayamadim zaten yanina.. sen istediin kadar kiskan... jadi aplam benim muhabbetimden cok hoslania.. cünküm ben esprili karismatik yakisikli bir insanim.. kiskanma nolur calis seninde olur... :)

  9. ya bak galigula abii.. yani sey... tamam ösür dilerim de yane.. ya bak gösüm ciksin öle bisey demedim ben abii ya.. valla pilla.. kulaklarinda sorun varsa bu benim sucummu.. tamam tamam ben kacar abey.. behlül kacar yane.. zaten sohbetinede doyum olmuor bugün yane..

  10. yok abi valla yannis anladin beni.. öle dedimi de nereden cikardin sinci ya.. valla pilla veledi zinalar demedim ben ya.. senin veletler nassil iyiler mi dedim ben abii.. velet.. velet demek.. yane senin cocuklar nassil diye seyttimdi..

  11. abiiii.. gailgula abii.. hoop dedik yanii.. niye öle sert sert bakion ki bana abii ya.. korkutuorsun beni sinci.. bir dakka abii ya.. neyin var senin yaa.. niye üserime üserime geliyon ki yane.. ya bi dakka dur ya.. noluyo sana yaa.. alla alla fesüphanallaa..

  12. yengem nasil abim.. peki ya coluk cocuk.. veletler yani.. senin veletler.. yaramaslik yapmiorlar keratalar dime.. yapmaslar yapmaslaar.. bilirim keratalariii.. bir keresinde piknikteyken yaptiklari cisi görmüstümde iste adam olasak cocuk böle mokundan belli olur demistim..

  13. muckk muckk.. bi o yanaktan bi bu yanaktan.. muaaah muaaahhhh.. pöfff.. hala daha su pis aftersefimi kullaniorsun agbim be.. lem bir burjuva olamadin gittin ya .. köylü geldin köylü gitcen dinime imanima.. iki gösüm önüme aksinki yane.. kuran mushaf carpsin..

  14. esselamün aleyküüüm.. hallooo.. heeyyyy.. merabayiiin.. ne habersiin.. selaaam galigula agbii.. aabeylerin abisiii.. nassin abiim ii misin.. nassi ösledim seni abim nassi bilemesin vallahi.. abiem benim canim abiim..

  15. iste o yüsden diorumki pastaneden sonra para koleksiyonuna bakma isi anzak sisin evde olabilir yane.. neyse.. gelezek meşazimda sana kendimi tanitazagim.. cünkü beni tanimaya hakkinin olduunu düsünüorum.. simdilik kendine ii bak.. isa seninle olsun..

  16. niyemi böyle.. ya sorma be melisa, dayimlari kirayi ödemedi diye evden atmislar.. disarisi kis kiyamet.. onlarda cümbür cemaat bisim eve geldiler.. tam dokus kisi.. e bisdede var bi yedi kisi.. ettimi onalti kisi.. tuvalete bile randevuyla yani.. anadin..

  17. bi de su para koleksiyonu meselesi vardi biliorsun.. para koleksiyonuna bakmak icin sise gideris.. bisim evi sorma.. igne atazak yer yok.. o kadar kalabalikki ev, yane her seyi artik sirayla yapmak sorunda kaliyos yane..

  18. aklimda bisi vardi yine unuttum.. ne dizektim ben ya.. isa beni kahretmezin emi.. erken hafisasizlik basladi bende valahi ya.. hah hatirladim simdi.. ya melisa baksana ya, bana hemen kismada yane su menekse pastanesi konusunu citi citi konusalim senlen ya..

  19. ya aslinda ben cok seksi burnun var diyerek espride yapabilirdim ama mevsuya direk gireyim dedim.. iste o yüsden beni yannis anadin yane.. senden ösür dilerim.. kalpini kirmak istemesdim.. ösür yani.. istemeden hem kalpini kirdim hemde kendimi iyi anatamadim ben..

  20. ya apla bak ben dobraci bir adamimdir.. resmini görünce ne bilim iste ilkönce dudaklarin tikatimi cekti.. ne yapiim bende cok cekici dudaklarin var dedim.. ama senin her yerin güsel be melisa apla.. gözleriiin.. yüsüüün.. kaslariiiin.. her tarafin yane.. cok güsel birisin sen..

  21. kalpimi kiriorsun ama melisa apla.. benim ne kadar hasas bir insan olduumu bilseydin böle demesdin.. simdi intaar etsem visdan asabindan durabilezekmisin.. sanmam.. o yüsden senin gibi melek yüslü birisi asla kimseyi üsmemeli.. üsmes de saten..

  22. göslerin dislerin ak ve pak gerdaninla ne güsel komsumuzdun sen be hafis abiii... :)

  23. allah ( ceycey ) azimussan taksiratini affetsin... mekanini cennet eylesin insaallah masallah...

  24. yas otusbes yolun yarisi eder... dante gimin... dante mi... o da kim len.. iste hayat budur agabey... ben seni annadim.. sen de beni annadin mi...

×
×
  • Yeni Oluştur...